Jump to content

BigMafia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About BigMafia

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

BigMafia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδιά τι να πώ...!!! 1ον έχω την εντύπωση οτι δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση των drivers στο pc...!!! 2oν το μόνο που έκανα ήταν να κατεβάσω την s125 και την φλασάρω με το flash tools. Και 3ον δεν έκανα τίποτα απολύτως από τα υπόλοιπα που λέγατε...!!! Ούτε back up, ούτε repartition... ΤΙΠΟΤΑ...!!! Μπορείτε τώρα να μου πείτε πως γίνεται να άνοιξα απλά το κινητό και να έχει σεταριστεί πένα η νέα Rom...??? :p Ειλικρινά θα πηδηχτώ από το παράθυρο...!!!!!
  2. Δεν είμαι απλά τεμπελάκος...!!! Αρχιτεμπέλαρος είμαι...!!!:p Το θέμα είναι οτι έχω διαβάσει όλες τις σελίδες 3-4 φορές και πραγματικά έχω χάσει την μπάλα από το ποια rom αξίζει και ποια όχι. Έγω θα ήθελα μια που να έχει ελληνικά, να εφτιαχνέ το σημά της σκ.τοvodafon σε σχέση με την s116 που έχει rootαρισμένη και να μην κολλάει το τηλέφωνο λογισμικά και λειτουργικά σε κύληση κτλ.. Τι ζητάω ο χριστιανός...??? :lol:
  3. Έχει ελληνικά αυτή ή μόνο αγγλικά - κινέζικα? Και αν όχι, θυμισέ μου ποια είχες προτείνει με ελληνικά? Άμα δώσεις και link... θα είσαι αρχηγός...!!!!!:D
  4. Με έχετε βάλει στην πρίζα ρε κ.λοπαιδαράδες με την s125...!!! :p Αν και η S116 που φοράω εγώ πάει τρένο, αν εξαιρέσεις το σήμα της Vodafon και μόνο μέσα σε ένα σημείο του σπιτιού, λέω να αρχίσω τα πειράματα να καταστρέψω το κινητό...!!! :D Έτσι και αλλιώς, ο aloialone εδώ θα είναι...!!! :p
  5. Νομίζω ότι οι ρυθμίσεις είναι οκ. Και από την στιγμή που μπαίνει με την 2η κάρτα χωρίς να πειράξω κάτι, προφανώς το θέμα είναι με την εταιρία. Βέβαια ακόμα το ψάχνω το κινητό οπότε μπορεί να έχω κανει εγώ καμιά παπάτζα...!!!:p Θα πάω από κανά κατάστημα και βλέπουμε. Thanks πάντως...!!!;)
  6. Παίδες βοηθεία...!!! Έχω βάλει σαν 1η καρτα για 3G την Wind αλλά δεν συνδέεται στο internet στις ρυθμίσεις του data connection. Αντιθέτως συνδέεται κανονικά απο την 2η κάρτα της Vodafon παρόλο που υποτίθεται οτι η 2η κάρτα δεν χρησιμοποιείται για χρήση internet. Τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής???
  7. Σ' ευχαριστώ πολύ αδελφέ μου...!!!:D Όποιος ξέρει κανα ''μαγικό'' για το σήμα... ευπρόσδεκτο...!!!:p
  8. Μου ήρθε χθες το τηλέφωνο και όντως είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ...!!! Άν και πρέπει να συνηθίσεις το μέγεθος του αν είναι το 1ο σου με 5αρα οθόνη. Εμένα φοράει την S_116 και πάει σφαίρα αλλά έχω 2 ερωτήσεις, 1ον: Υπάρχει κανα μυστικό για περισσότερο σήμα στην 2η κάρτα (Vodafon) γιατί μου κάνει ''νερά'' μέσα στο σπίτι ενώ πριν με άλλη συσκευή είχε full σήμα. Και 2ον, το Gps, κάνει την πλοήγηση μόνο με χρήση internet ή υπάρχει καμία ρυθμισή όπου δεν χρεώνεσαι? ( Σαν το Nokia 6110 Navigation :P )
  9. Αδελφέ μου σ' ευχαριστώ πολύ αλλά μόλις μου έφερε ο ταχυδρόμος ειδοποιητήριο να πάω αύριο να το παραλλάβω από το ταχυδρομείο...!!! :D Άντε να δούμε τι θα δούμε...!!! ;)
  10. Ρε παιδιά, έχω παραγγείλει το κινητό από Minideal στις 15 Οκτωβρίου με SG Post και ακόμα δεν έχει έρθει. Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες ή είναι ιδέα μου...???
×
×
  • Create New...