Jump to content

agl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by agl

  1. Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα το το Psiloc Font Magnifier και κάνει πολύ καλή δουλειά. Αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς στα menu καθώς επίσης και στις επαφές !!! Ρυθμίζεις ποσοστό %. Μπορείς να το συνδιάσεις και με την ρύθμιση γραμματοσειράς του κινητού. Επειδή η πρεσβυωπία έκανε την εμφάνιση της ...
  2. Παιδιά γειά χαρά. Το τηλέφωνο το πήρα χθές με επιδότηση από Cosmote στα Χανιά. Αρα κυκλοφόρισε κανονικά. Είχα πριν το Ε60. Πρώτες εντυπώσεις από θέμα ταχύτητας έχει αρκετή διαφορά. Είναι ποιό όμορφο από ότι περίμενα. Το πληκτρολόγιο του έχει καλή αίσθηση, αυτό που με χαλάει όμως είναι τα πλήκτρα πάνω από το αριθμητικό πληκτρολόγιο. Είναι μικρά !!!! και τουλάχιστο στην αρχή πατάω δύο μαζί ! Εκανα μεταφορά τα πάντα από το ένα τηλέφωνο στο άλλο μέσω Bluetooth με μια εφαρμογή που εμφάνισε όταν το πρωτοξεκίνησα ... τέλεια.
  3. Εχω εγκαταστήσει στο Ε60 την έκδοση 2.0618.06.05 από το Internet με το Nokia Software Updater. Tα κακά νέα ήταν ότι μερικές εφαρμογές που στην προηγούμενη έκδοση δούλευαν τώρα πλέον όχι.!!!! π.χ. το Google Earth. Επίσης δεν κατάφερα να κάνω restore τα backup που είχα κάνει πριν την αναβάθμιση.!!! Τα καλά νέα είναι ότι πλέον δουλεύει το VoipBuster.!!!
  4. Ξεκινάει η διαδικασία του Restore από την κάρτα μνήμης αλλά δεν ολοκληρώνεται, βγάζει μήνυμα λάθους. Στην επαναφορά από το pcsuite υποτίθεται ότι τελείωσε, αλλά δεν επανέφερε τις επαφές. Τις έβαλα ξανά μέσω του outlook που έκανα συγχρονισμό. Πάντως το αξιοπερίεργο είναι που πλέον δεν μπορούν να εγκατασταθούν αρκετές εφαρμογές, που στο προηγούμενο firmware δούλευαν.???
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ στην αναβάθμιση του Firmware του Ε60 μέσω PC από το site της ΝΟΚΙΑ. (http://www.europe.nokia.com/A4176089?E60). Πριν την αναβάθμιση έκανα δύο (2) backup μέσω του PCSuite και επίσης έκανα Αντιγραφή της μνήμης του τηλεφώνου στην κάρτα μνήμης. (Μενού Εργαλεία, μνήμη) Μετά την αναβάθμιση E60 πατώντας *#0000# μου εμφανίζει τα παρακάτω : 2.0618.06.05 14-07-06 RM-49 Nokia E60 Πρώτα απ' όλα δεν μπορεί να κάνει restore τα αντίγραφα που είχα φτιάξει, μόνο κάποιες ρυθμίσεις που είχα κάνει, κάποια αρχεία αλλά όχι τις επαφές !!!! Τέλος πάντων πες ότι τα ξαναβάζεις από την αρχή.... Το ωραίο είναι ότι πολλές εφαρμογές που είχα εγκαταστήσει και δούλευαν κανονικά, τώρα πλέον δεν λειτουργούν π.χ. Google Earth Companion. Γενικά θα συμβούλευα αν δεν βγάλουν νεότερη έκδοση μην το δοκιμάσετε !!!
×
×
  • Create New...