Jump to content

xiotinson

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xiotinson

  1. Τούμπανο το τηλέφωνο! ελπίζω να γίνει δικό μου!!
  2. xiotinson

    ZTE V967S

    Παιδιά κατάφερε τελικά κανείς να βάλει το navigon? Αν ναι θέλω πληροφορίες... Καλό και το sygic αλλά προτιμώ navigon... Ξέχασα να πω έκανα την πατέντα με το gps και κλειδώνει άμεσα. Ελπίζω να μην κάψω εγκέφαλο αφού σε μια επιλογή επέλεξα Hot.. Λέτε να ανέβηκε το Sar με τις ρυθμίσεις που έκανα αποτον οδηγό που έχετε ανεβάσει.? Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με το gps στο μέλλον.. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.
  3. xiotinson

    ZTE V967S

    Εγώ έβαλα το game και όταν το άνοιξα κόλλησαν όλα με αποτέλεσμα να βγάλω την μπαταρία. Unistal αμέσως..
  4. xiotinson

    ZTE V967S

    Παιδιά μου ήρθε το κινητό.. Πολύ καλό μου ήρθε και η θήκη mofi ταιριάζει άψογα.. Κάπου 6euro από Mobile phones.cn. Έχω πρόβλημα δεν μπορώ να περάσω το navigon. Ξέρει κανείς τι παίζει? Μήπως γίνεται τίποτα με το imei που μου το εμφανίζει 2 φορές? Επίσης το μεσαίο κουμπί του μενού όταν πατάω συνεχόμενα για να δω τις ανοιγμένες εφαρμογές κάνω καμιά φορά 3-4 προσπάθειες για να πιάσει.. Όποιος γνωρίζει καμιά λύσει ας απαντήσει... (Από mini deal 1.0 5 έκδοση)
  5. xiotinson

    ZTE V967S

    Παιδιά κοντεύω να γεννήσω. Από 11/10 μου λέει στα ελτα κλείσιμο από ips.. 27/9 έγινε παραγγελία.... Λέτε να φτάνει Ηράκλειο Κρήτης μου μένω? :mad:
  6. xiotinson

    ZTE V967S

    Παιδιά έχω παραγγείλει το κινητό(minideal) από της 27 Σεπτεμβρίου και το tracking έχει κολλήσει στο information received.. Έμαθα βέβαια ότι είχαν αργία οι Κινέζοι 1 με 7 Οκτωβρίου λέτε να αρχίσω να ανησυχώ? Εσάς πόσες μέρες έκανε περίπου να έρθει.?
×
×
  • Create New...