Jump to content

Denlil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Denlil

  1. Denlil

    Lenovo A830

    Εχω κανει και αλλες αγορες απο'κει και ηταν η πρωτη φορα που μου παρουσιαστηκε προβλημα..Ελπιζω να βρεθει λυση..Ευχαριστω πολυ φιλε μου! :D
  2. Denlil

    Lenovo A830

    Προσπαθησα να ερθω σε επικοινωνια αλλα ο μονος τροπος ειναι μεσω της σελιδας AliExpress.Ακομα αυτος δεν εχει συνδεθει..το οτι θα μου στειλει μπαταρια ειναι σιγουρο,το θεμα ειναι οτι η μπαταρια θα κανει να φτασει σε μενα τουλαχιστον 20 μερες. :( Αν υπαρχει καποιος που εχει δευτερη μπαταρια και δεν την χρειαζεται μπορω να την αγορασω σε μια λογικη τιμη..αν καποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει μαζι μου. :) Ευχαριστω πολυ!
  3. Denlil

    Lenovo A830

    Γεια σας παιδια,παρειγγειλα πριν 20 μερες το κινητο και σημερα εφτασε στα χερια μου.Το προβλημα ειναι οτι ο πωλητης μου λογω καποιου προβληματος και χωρις να εχει επικοινωνησει μαζι μου πριν,εστειλε το κινητο χωρις τη μπαταρια του.Η μονη πιθανη λυση ειναι να παραγγειλω καινουρια μπαταρια απο την Κινα ή να περιμενω να επικοινωνησει μαζι μου ο πωλητης.Και στις δυο περιπτωσεις η αναμονη θα ειναι πανω απο 28-30 μερες και αυτη τη στιγμη καιγομαι! :lol: Μπορει καποιος να με βοηθησει πληροφορωντας με το πως μπορω να βρω μια μπαταρια απο Ελλαδα και το αν ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο? Ευχαριστω πολυ παιδια! :up:
×
×
  • Create New...