Jump to content

Simple_user

Members
  • Δημοσιεύσεις

    316
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Simple_user

  1. Το έχω χρησιμοποιήσει. Όταν είσαι στο συρτάρι των εφαρμογών, πάτα στην αναζήτηση και πληκτρολόγησε "radio".

     

     

    το εχω δοκιμάσει, δεν μου το βγάζει. Τι στο καλό, μούφα samsung πήρα;

  2. Ρε παιδιά έχει ενεργοποιήσει κανείς από εσάς το ραδιόφωνο; Δεν είδα ν΄αναφερεται κάτι στις προηγούμενες σελίδες. Αυτό που βρήκα είναι με το netxradio το οποίο όμως είναι μη διαθέσιμο στην περιοχή μας.

     

    ΥΓ Έχω τα ακουστικά type-c

  3. Η Apple κανει πολυ καλη δουλεια.Εχει καταφερει οι κατοχοι συσκευων τους να λενε:μιλαω στο iphone ψαχνω στο ipad κλπ.

    Αντιθετως δεν λενε μαγειρευω στην Πιτσος,σκουπιζω με την bosch,καταψυχω στο Πιτσος κλπ.

    Ενω οι κοινοι θνητοι λενε μιλαω στο κινητο και σερφαρω με το ταμπλετ.

    Καταληγω στο οτι ειναι μεγαλη υποθεση για τον χρηστη να ακουει ασυρματα.

     

    Δεν θα σου απαντήσω στο ίδιο εριστικό ύφος γιατί είναι ανούσιο να ερχόμαστε σε κόντρα για τεχνολογικά προϊόντα όπως και τουλάχιστον μεγάλη ευήθεια να χαρακτηρίζονται άνθρωποι από τα κινητά που έχουν. Αυτά που γράφεις σαφώς και δεν ισχύουν. Δηλ εσένα ο περίγυρος σου που έχει προϊόντα της εν λόγω εταιρείας, έτσι μιλάει; Εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανένα να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.

    Και φυσικά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ πατάτα η αφαίρεση της υποδοχής. (κατά τη γνώμη μου)

  4. Την ανάγκη για κονόμα την λέμε "ένα βήμα παραπέρα" και "τεχνολογική εξέλιξη".

    Πόσο δούλεμα θα ρίξει ακόμα στον κόσμο η apple?

     

    Ναί μόνο η apple έχει ανάγκη για κονόμα και μόνο αυτή δουλεύει τον κόσμο. Οι υπόλοιπες εταιρείες φτιάχνουν κινητά για την φουκαριάρα την μάνα τους.

  5. κοινωνιολογικά πολλά πράγματα θα πρέπει να μελετηθούν και πρώτο από όλα η συνεχιζόμενη sic "κρίση" της χώρας :)

    Σίγουρα όλοι οι αγοραστές του iphone (προσωπικά από το 2007) κάτι θα έχουν βρει διαφορετικό σε σχέση μετά άλλα προϊόντα άλλων ανταγωνιστικών εταιρειών.

    Για να πούμε δηλαδή ότι δεν είναι πλέον πουλ..μουρρρρ η επίδειξη ενός iphone άρα εστιάζουμε στο λειτουργικό και μόνο και ποσό ελαφρύ χωρίς κολλήματα χρησιμοποιείται στις εκάστοτε υλοποιήσεις των iphone από την αρχή μέχρι σήμερα.

    Όλες είναι εταιρείες και υπάρχει προσφορά και ζήτηση, η ζήτηση όπως δείχνει είναι προς το android με διαφορά, λόγο της επιλογής της google να το δώσει σε όποιον κατασκευαστή γουστάρει να βάλει με τα γνωστά προβλήματα του συγκεκριμένου λειτουργικού.

    Από την άλλη η apple 'έχει μια συσκευή και την βγάζει μια φορά το χρόνο πράγμα που ακολούθησαν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές ως προς τον χρόνο ανανέωσης των "ναυαρχίδων" τους.

    Επίσης όταν έβγαλε το floppy disk από τα mac το ίδιο έγινε, το ίδιο και με την αφαίρεση του dvd drive το ίδιο και με το δακτυλικό αποτύπωμα το ίδιο και με το σύννεφο το ίδιο και με τώρα με την αφαίρεση της εξόδου για τα ακουστικά

    Στην πραγματικότητα βλέπουμε μετά από λίγο να ακολουθούν και οι άλλοι.

    Το ποιος λοιπόν θα πάρει το ρίσκο να κάνει τη πρώτη κίνηση σε επίπεδο εταιρειών και να μαζέψει το χρήμα είναι η ιστορία και όχι να είμαστε σε χαρακώματα με το ποιος είναι ποιος ανάλογα με τη συσκευή που του αρέσει

    στο κάτω κάτω ο πελάτης έχει πάντα δίκιο

     

    εάν έγραφα σε εισαγωγικά την φράση ...έκαναν το λάθος .. να προτιμήσουν τα προϊόντα της apple, θα κατανοούσες καλύτερα αυτό που έγραψα; Kαι μια βρισκόμαστε σε τεχνολογικό site αναφέρθηκα σε αυτό το ανεξήγητο φαινόμενο, μια εταιρεία και αυτοί που αγοράζουν τα προϊόντα της, να γίνονται στόχος. Το τι άλλο μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο κοινωνιολογικής ερευνάς δεν αφορά το myphone.gr. Προφανώς και αυτοί που αγοράζουν iphone (ανάμεσά τους και εγώ) έχουν βρει κάτι που τους βολεύει και το προτιμούν.

     

    ΥΓ πάντως το android είναι πλέον εξίσου απροβλημάτιστο με το ios και εξίσου σταθερό.

  6. Είναι απίστευτο το τι μπορεί να διαβάσει κάποιος σε άρθρο που αφορά προϊόντα της apple. Αδιανόητες γενικεύσεις που εκφεύγουν της λογικής. Και όλα αυτά επειδή κάποιοι έχουν προτίμηση στα προϊόντα αυτής της εταιρείας. Απίστευτο πραγματικά και μάλλον αξίζει τον κόπο να μελετηθεί κοινωνιολογικά.

    Στο θέμα τώρα, συμφωνώ σχεδόν σε όλα με τον Homer_GR με μία μόνο διαφωνία. Η αφαίρεση της θύρας των ακουστικών κατά τη προσωπική μου άποψη είναι λάθος. Αν και εγώ σπάνια χρησιμοποιώ κάτι διαφορετικό από ασύρματα ακουστικά, με αυτή την κίνηση κρεμά πάρα πολλούς από τους πελάτες της που έχουν δώσει ένα σεβαστό ποσό για την αγορά ποιοτικών ακουστικών. Ο αντάπτορας που δίνουν είναι ένα επιπλέον εξάρτημα (όσο μικρό και αν είναι) που πρέπει να το κουβαλάς μαζί σου. Βέβαια δεν είναι πρώτη φορά που το κάνει και δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει αλλά ορθώς τρώει το κράξιμο γι΄αυτό, όσο και την αδικαιολόγητη τιμή.

×
×
  • Create New...