Jump to content

jimlag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jimlag

  1. Γεια παιδια, πριν λιγο αποτελειωσα το O2 Exec μου πηγαινοντας να κολισω το usb πορτ. Αποτελεσμα: Δουλεύει το κινητο αλλα δεν εχει usb port. Μια πιθανη λυση ειναι ο επιτραπεζιος φορτιστης αλλα δεν με βολευει. Εαν καποιος ενδιαφερεται, το δινω με πολλα πολλα extras οπως 2 κανονικες μπαταριες και μια μεγαλης χωρητικότητας, H-F, 2 φορτιστες και βασικά ότι αλλο μπιχλιμπιδι να μου ζιτησετε θα το έχω. Στειλτε μου pm αν ενδιαφερεται καποιος. Αν εχω κανει post σε λαθος μερος πειτε το κιαυτο. Τhanks:cry:
  2. Εψαχνα καποια sites και κοιταξτε τι βρηκα http://www.mobile-review.com/pda/review/sharp-zaurus-c700-en.shtml βεβαια τρεχει λινουξ, αλλα...
  3. Σε 9000 το έβαλα και δουλεύει μια χαρά. το μονο κακό είναι ότι δεν είναι για vga και είναι λίγο χαμηλή η ανάλυση.. Το άλλο είναι ότι δεν δουλεύει σε landscape mode και δεν μου πολύ αρεσει γιατί δεν χρησιμοποιώ το 9000 τόσο σε portrait. Για να βάλεις αυτό το πρόγραμμα πρέπει να εγκαταστήσεις το Flash της Macromedia.
  4. http://img98.imageshack.us/img98/5818/xpmobile47ig.png Βρήκα και αυτό το theme που μετατρέπει το pda (όσο μπορεί) σε Windows XP PocketWin v1.9 :O
  5. Οραιο backround.. σαν να ειναι σπασμενη η οθονη σου..:p
  6. Ωχ ρε παιδια.. ποιος αλλαξε την ημερομηνια μου? :wacko:
  7. Να και το δικο μου. Για noob καλος ειμαι :D
  8. Η ποιοτητα της επικοινωνιας με τον αλλο εξαρταται απο καποιους παραγωντες.. 1.Download Speed & Upload Speed δικια σου 2.Download Speed & Upload Speed του αλλου 3.Ταχυτητα ψηφιοποιησης φωνης απο εσενα 4.Ταχυτητα ψηφιοποιησης φωνης απο τον αλλο Τα δυο πρωτα ειναι μετρια, απ'τη στιγμη που εχετε 384 και οι δυο. Μετα ενας αλλος σημαντικος παραγοντας ειναι και η καρτα ηχου. Εκει γινεται ολη η διαδικασια ψηφιοποιησης της φωνης σου. Αυτα τα ''πακετα'' που ειποθηκαν. Μετα απο καποια συγκεκριμενη χρονικη διαρκεια ομιλιας δημιουργειται ενα ''πακετο'' πληροφοριας. Ετσι ο transmitter στελνει αυτα τα ''πακετα'', και ο receiver τα παιρνει και τα αποκοδικοποιει και τα κανει κανονικη φωνη. Οσο πιο καλη η καρτα, τοσο πιο καλα και πιο γρηγορα θα γινεται η δημιουργια ''πακετων''. Εαν εχεις καλη καρτα ηχου και ακομα ακους καποιο προβλημα στην διαρκεια της συνομιλιας σου, δοκιμασε να κλισεις κανενα download προγραμμα:p Και αμα εχεις Laptop??? Οι καρτες ηχου στα Laptop δεν χαρακτηριζονται και οι καλιτερες και ετσι δεν μπορουν να αποδωσουν πολυ καλα με VoIP. Για αυτον ακριβως τον λογο εχουνε βγει και κατι USB τηλεφωνα (USB Καρτες Ηχου στην ουσια) τα οποια περνουν ρολο καρτας ηχου στο Pc ή στο Laptop με αποτελεσμα να μην επιβαρυνεται η ψηφιοποιηση της φωνης απο αλλες ''δουλειες''. Ετσι η ολη επεξεργασια γινεται στο ''τηλεφωνο'' και οχι στο PC. ΠΡΟΣΟΧΗ Υπαρχουν ''τηλεφωνα'' τα οποια εχουν μονο την ιδιοτητα ενος headset. Ενα μικροφωνακι και ενα ακουστικο.. Εγω παντως οταν ειχα την 3000kb ταχυτητα ειχα ακομα προβληματακια:blink: Μολις πηρα ενα ''τηλεφωνακι'' ακουσα πιο καλα σχολια απο τους συνομιλητες μου..Τωρα πια που εχω την 10mb δεν εχω κανενα προβλημα. Βεβαια η ποιοτητα παντα εξαρταται και απο την αλλη πλευρα της γραμμης. Αμα ενδιαφερεσαι για USB Skype Phone εχει στο play.com και σχετικα φθηνα κιολας. Αλλα δεν κανει παραδωση στην Ελλαδα. Μπορεις να δοκιμασεις το official site του skype.
  9. Εχω ενα QteK 9100 και εχω βαλει το tomtom και προσπαθω να εγκαταστησω το GPS. Εχω ενα Altina BT GPS και το χρισημοποιουσα με το Νοκια 3650 μια χαρα. Το θεμα ειναι οτι τωρα με τα Windows εχω προβλημα.Ενω εχει επιλογη να το συνδεσω με serial port δεν συνδεεται... Στο tomtom οι μονες θυρες που μπορεις να διαλεξεις ειναι com9 com0 com3 com2 serial port kai infrared. Οταν κανω outgoing port για το GPS εχει να διαλεξω μονο τις com6 kai com7. Τι μπορω να κανω??? Οποιος εχει Qtek 9100 ας μου προτεινει μια λυση για navigation.. Εχω τη συσκευη εδω και 4 μηνες και δεν εχω βαλει navigation software.. Thnx:shifty:
  10. Εχει βαλει κανεις Destinator στο Qtek 9100?? Αν ναι please help
  11. Γεια σας παιδια Εχω ενα Qtek 9100 και προσπαθω αυτες τις μερες να συνδεσω το ΒΤ GPS με το κινητο και δεν μπορω. Οταν το κανω search με το bluetooth το βρισκει και του δινει την com7. Το θεμα ειναι οτι στο μενου του tomtom δεν εχει επιλογη αυτης της θυρας. Δοκιμασα το GPSGATE που μου προτεινε ενα παιδι, αλλα δεν δουλευει στο κινητο μου. Εχω WM5 και το BT GPs δουλευει με το 3650 που ειχα. Please help me!!!! Nα δω ενα Νavigation προγραμα να δουλευει στο κινητο μου και τιποτα αλλο...
  12. Σευχαριστω πολυ φιλε μου. θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι και θα σου πω.
  13. Καλησπερα παιδια, Εχω ενα QteK 9100 και εχω βαλει το tomtom και προσπαθω να εγκαταστησω το GPS. Εχω ενα Altina BT GPS και το χρισημοποιουσα με το Νοκια 3650 μια χαρα. Το θεμα ειναι οτι τωρα με τα Windows εχω προβλημα.Ενω εχει επιλογη να το συνδεσω με serial port δεν συνδεεται... Στο tomtom οι μονες θυρες που μπορεις να διαλεξεις ειναι com9 com0 com3 com2 serial port kai infrared. Οταν κανω outgoing port για το GPS εχει να διαλεξω μονο τις com6 kai com7. Τι μπορω να κανω???
  14. Καλησπερα παιδια, Εχω ενα QteK 9100 και εχω βαλει το tomtom και προσπαθω να εγκαταστησω το GPS. Εχω ενα Altina BT GPS και το χρισημοποιουσα με το Νοκια 3650 μια χαρα. Το θεμα ειναι οτι τωρα με τα Windows εχω προβλημα.Ενω εχει επιλογη να το συνδεσω με serial port δεν συνδεεται... Στο tomtom οι μονες θυρες που μπορεις να διαλεξεις ειναι com9 com0 com3 com2 serial port kai infrared. Οταν κανω outgoing port για το GPS εχει να διαλεξω μονο τις com6 kai com7. Τι μπορω να κανω???
  15. Καλησπερα παιδια, Εχω ενα QteK 9100 και εχω βαλει το tomtom και προσπαθω να εγκαταστησω το GPS. Εχω ενα Altina BT GPS και το χρισημοποιουσα με το Νοκια 3650 μια χαρα. Το θεμα ειναι οτι τωρα με τα Windows εχω προβλημα.Ενω εχει επιλογη να το συνδεσω με serial port δεν συνδεεται... Στο tomtom οι μονες θυρες που μπορεις να διαλεξεις ειναι com9 com0 com3 com2 serial port kai infrared. Οταν κανω outgoing port για το GPS εχει να διαλεξω μονο τις com6 kai com7. Τι μπορω να κανω???:cry:
  16. Γεια σας παιδια Εχω ενα XDA Mini S (Qtek 9100) και προσπαθω εδω και 2 μερες να εγκαταστησω το Destinator PN. Βρηκα τα 2cd του προγραματος και οταν παω να κανω install μου λεει οτι μπορει να το κανει μονο στην κυρια μνημη. Και ολως τυχαιως δεν εχω χωρο. Μπορει κανεις να μου δώσει οδηγιες πως να κανω την εγκατασταση?? Ακομα εχω ενα φθηνο Altina BT-GPS και εχω βαλει και το τομτομ5 αλλα δεν μπορω να κανω pair. Τα windows του PPC βαζουν com7 ως outgoing θυρα και το menu του tomtom δεν την εχει. Προσπαθησα να συνδεθω και με serial port αλλα χωρις αποτέλεσμα. Please help!!!:cry:
×
×
  • Create New...