Jump to content

toyo25

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About toyo25

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

toyo25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα. Μου βρίσκει μόνο φώτο από facebook και κάποιες παλιές φώτο που είχα διαγράψει. Τίποτα όμως απ' τις πρόσφατες που χάθηκαν.
  2. Τίποτα και το recuva. Με πήγε σε αυτό που ήδη είχα κατεβάσει. Αλλά τις φώτο που χάθηκαν δεν τις βρίσκει. Μόνο απ' το facebook μου βρίσκει 3000 φώτο στο άσχετο.
  3. http://www.jihosoft.com/android/samsung-data-recovery/ Δοκίμασα αυτό αλλά δεν τα κατάφερε. Μόνο τηλέφωνα μου ανέκτησε.
  4. Θα ήθελα την βοήθειά σας. Εχω μόλις έσβησα κατα λάθος όλες τις φώτο και τα βίντεο. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω ανάκτηση χωρίς όμως να είναι root το κινητό γιατί είναι ακόμα στη εγγύηση και δεν θέλω να το κάνω ακόμα.
  5. Δουλεύει σωστά. Πολύ καλό. Ευχαριστώ.
  6. Όταν λες custom recovery τι εννοείςq Πως γίνεται αυτό; Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να πατήσω τα τρία κουμπιά για να ανοίξει το κινητό σε κάτι σαν safe mode. Αλλά από κει και πέρα δεν μου έβγαζε κάτι για sd. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Για το θέμα της εγγύησης είναι γνωστό και λογικό.
  7. Είναι πάνω σε τοπικό δίκτυο η τηλεόραση. Αλλά αυτό με το Smart TV Remote που το βρίσκω; Στο κινητό ή στην τηλεόραση και που ακριβώς βρίσκεται;
  8. Εννοώ με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλά μάλλον το συγκεκριμένο δεν μπορεί από όσο έψαξα.
  9. Προσπάθησα να το κάνω root αλλά όταν το ανοίγω δεν μου δίνει εντολή για update from sd card. Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό; Μου βγάζει κάποιες επιλογές αλλά καμία που να αναφέρει την sd card.
  10. Ξέρει κανείς αν μπορεί το κινητό να λειτουργήσει ως τηλεκοντρόλ σε samsung tv;
  11. Ευχαριστώ πολύ Yoda. Ελπίζω το θέμα με το μήνυμα να γίνεται πάντως.
  12. Δυο ερωτησούλες. Ξέρει κανείς πως κάνω τα γράμματα όταν γράφω μήνυμα μικρά γιατί μόνο κεφαλαία μου γράφει; Και ένα δεύτερο μήπως γνωρίζει κανείς ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο κινητό και στο gmail για να ενημερώνομαι στο κινητό μου για τα mail μου; Χωρίς βέβαια να είμαι συνδεμένος στο internet.
  13. Εντάξει δουλεύει μια χαρά το wol. Απλά απ' το google market δεν το έπαιρνε και γι' αυτό το ρώτησα αλλά το βρήκα απ' αλλού. Εννοείται φυσικά ότι οι υπολογιστές μου έχουν ρυθμιστεί για να το δέχονται. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
  14. Ξέρει κανείς αν σ' αυτό το κινητό μπορεί να εγκατασταθεί wake on lan?
×
×
  • Create New...