Jump to content

thanossnht

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanossnht

  1. Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω άμα γνωρίζει κάποιος άμα μπορείς μέσα από το Android να ορίσεις πόσος μπορεί να είναι ο μέγιστος αριθμός εφαρμογών που τρέχουν κάθε στιγμή στο παρασκήνιο του κινητού. Αν δεν γίνεται μήπως υπάρχει εφαρμογή που το υλοποιεί.
  2. Έχω ένα τάμπλετ της εταιρίας VISUAL LAND (Αριθμός μοντέλου:Prestige 7L_4.1, Έκδοση Android: 4.1.1) που μου το έφεραν από Αμερική, μήπως ξέρει κανείς αν και πως μπορώ να το κάνω root;
  3. Ναι αυτό το πρόβλημα προήλθε από εφαρμογή που εγκατέστησα (βέβαια δεν εγκαθιστούσα εφαρμογές μόνο από το play store αλλά και από site) αλλά δεν ξέρω ποια είναι. Όσον αναφορά το να ξαναεγκαταστήσω το λογισμικό δεν νομίζω ότι θα κάνω αφού πρώτον δεν ξέρω πως γίνεται και δεύτερον πιστεύω ότι αν πάω στην καρτέλα "Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά κινητού" και κλικάρω το "Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων" θα γίνει η ίδια δουλεία με το να ξαναπεράσω το λογισμικό.
  4. Όχι η οθόνη δεν χάλασε. Επίσης στην καρτέλα επιλογές για προγραμματιστές δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο εκτός του "Εντοπισμός σφαλμ. USB", και αφού το ξεκλίκαρα και αυτό δεν υπήρξε βελτίωση. Αν ξέρει κάποιος κανένα τρόπο για να απαλλαγώ από αυτή την κόκκινη γραμμή ας μου τον πει αλλιώς θα ψάξω στο τοπικ του κινητού μου μήπως και βρω κάτι.
  5. Όχι δεν είναι ενεργό. Το κακό με αυτή την κόκκινη γραμμή είναι ότι οπότε βγαίνει δημιουργεί και άλλα μικροπροβληματακια για όση ώρα εμφανίζεται.
  6. Είμαι καινούργίος στο site και δεν ξέρω αν σκοπός ας είναι να λύνετε και προβλήματα χρηστών πάντως εγώ θα ανεβάσω το πρόβλημα που έχω στο κινητό μου. Έχω ένα sony xperia tipo και στην άκρη μου βγαίνει μια κόκκινη γραμμή που και που. [ATTACH]35833[/ATTACH] Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην εμφανίζετε; (Εγώ έχω την αίσθηση ότι πρέπει να είναι ιός.)
×
×
  • Create New...