Jump to content

don_quichotte

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About don_quichotte

  • Ημ. Γέννησης 06/10/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

don_quichotte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδια. Με την αναβαθμιση 6.1.0.0Α τι κανουμε ?
  2. don_quichotte

    Meizu M3 Note

    Πιστευω οτι τα χρωματα της φωτογραφικης ειδικα στο φλας κιτρινιζουν, εχουν διαφορα με τα πραγματικα. Με τις ρυθμισεις κατι κανεις, αλλα οχι τη μεγαλη διαφορα. Δεν εχω ασχοληθει με κατεβασμα αλλου προγραματος κτλ. Σιγουρα δεν ειναι για τα πανηγυρια οπως γραφει ο φιλος πιο πανω. Αν το θελεις για φωτο τοτε,αποψη μου, ψαξτο λιγο. κατα τα αλλα για 125ευρω ειναι μια αρκετη καλη αγορα.
  3. don_quichotte

    Meizu M3 Note

    Καλησπερα παιδια. Εχω παρει για τη γυναικα μου τη συσκευη και θελω να εκφρασω ενα μεγαλο παραπονο για τη φωτογραφικη. Σε σχεση με το m1 note που εχω, ειναι απογοητευση. Υπαρχει καμια λυση?
  4. Δεν ειδα καμια αλλαγη στην αναβαθμιση. Ενα αλλο θεμα που εχω μετα την επισκευη ειναι οτι> Φορτηζει πολυ αργα, πριν ηθελε περιπου 100 λεπτα, τωρα φτανει τα 200.
  5. οκ, ολα καλα. Τωρα μου ζηταει να κανω λογαριασμο στο flyme . Τι κανουμε?
  6. Καλησπερα παιδια. Υστερα απο 4 μηνες λειτουργει και παλι το τηλεφωνο. Χαρουμενος. Το εστειλα Κινα τελικα και ολα καλα. Ευχαριστω ολους για τη βοηβεια τους. Να ρωτησω κατι, μου ηρθε με flyme 5.1.7.0A και μου ζηταει αναβαθμιση σε 5.1.11.1Α , τι κανω?
  7. Καλησπερα παιδια. Πριν ενα μηνα εκει που φορτιζε το τηλ. ανακαλυπτω οτι ειχε ζεσταθει παρα πολυ και ειχε σβησει. Δεν ξαναανοιξε. Αλαξα μπαταρια, τελικα δεν ειναι το προβλημα στη μπαταρια. Μηπως καηκε η οθονη. Οταν το βαζω στο φορτιστη απο πισω στο πανω μερος ειναι ελαφρος ζεστο. Αρα λογικα ο επεξεργαστης δουλευει. Τι να κανω. Να παραγγειλω οθονη. Το μινιντιλ δεν απανταει για να το στειλω. Μια βοηθεια. Ευχαριστω.
  8. Το ανοιξα , και περιμενω μπαταρια τωρα απο Κινα. Να δουμε... Ευχαριστω για τη συμβουλη. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ανοιξα , και περιμενω μπαταρια τωρα απο Κινα. Να δουμε... Ευχαριστω για τη συμβουλη.
  9. Καλησπερα παιδια. Δηστυχως το δικο μου μαλλον παρεδωσε. Πριν 2 μερες το εβαλα να φορτισει, μετα απο 20 λεπτα το πιανω στα χερια μου και το τηλεφωνο εκαιγε παρα πολυ και ειχε σβησει. Απο τοτε δεν ξαναανοιξε. Μια βοηθεια. Τι κανουμε τωρα.
  10. Καλησπερα και απο μενα παιδια. Εχω το τηλ.γυρω στον 1,5 μηνα και πανω στη μπαρα μου εχει ενα σηματακι ,ειναι σαν κασετα, απο εξ αρχης και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι.... Μηπως μπορειτε να βοηθησετε;
  11. Εχω παρει μια θηκη , αυτη με το μεταλικο πλαισιο γυρω γυρω, και το πλαστικο απο πισω και μπορω να πω οτι ειναι ομορφη και εντυπωσιακη. Απλα το παχαινει αρκετα. Και στο θεμα wifi πιθανοτατα, να εχει μια μικρη μειωση λογω της θηκης σε σχεση με τη σιλικονατη.
  12. Πιθανοτατα μεχρι τελος της εβδομαδας... εμενα ηρθε την προηγουμενη τριτη Αθηνα κ την Παρασκευη ηταν Γιαννενα...
  13. Μπλεξαμε στις γιορτες τους.... Εμενα 4 τηλεφωνα που εχω παρει απο minideal, ηταν απο 9 ως 15 μερες η παραλαβη. Και μαλιστα Γιαννενα...
  14. Πατωντας το μεσαιο κουμπι, σου βγαζει το σκουπακι. Καθαριζεις καποιες εφαρμογες που τρεχουν. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πατωντας το μεσαιο κουμπι, σου βγαζει το σκουπακι. Καθαριζεις καποιες εφαρμογες που τρεχουν.
  15. Παιδια , εγω το κινητο το εχω τουλαχιστον 20 μερες. Τωρα που αρχισα να καθαριζω τις εφαρμογες που τρεχουν, μετα απο 3 μερες μου εφτασε στο 15%. με αρκετη ομιλια , ιντερνετ. Νομιζω εφαρμογες για να καθαριζει το κινητο, και βαρος προσθετουν και δουλεια δεν κανουν.
×
×
  • Create New...