Jump to content

panchovilla

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

panchovilla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευτυχισμένο το 2014. Υγεία και χαρά σε όλους!!!
  2. Φίλε Johnner Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά και εγώ επέλεξα το Toshiba. Θα το έχω αύριο στα χέρια μου :w00t: και εάν ενδιαφέρει κανέναν, να γράψω και εντυπώσεις. Nα σαι καλα !!!!
  3. Παιδιά την βοήθειά σας παρακαλώ. Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά στο παρελθόν PPC και σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο τώρα γιά να το χρησιμοποιώ αποκλειστικά (σχεδόν) με το Destinator θα ήθελα την βοήθειά σας. Το πρώτο PPC που έχω βρεί είναι το Dell Axim X5 το οποίο έχει 300 ΜΗz επεξεργαστή, CF και SD θύρες, δεν έχει Bluetooth (μόνο IRDA) και η μνήμη του είναι 32 MB. Έχει Windows 2002 και πολύ καλά reviews!! To δεύτερο είναι το Toshiba e740 με 400 MHz επεξεργαστή, CF και SD θύρες επίσης, έχει Wifi 802.11b, δεν έχει Bluetooth και η μνήμη του είναι 64 MB. Έχει επίσης Windows 2002 και ακούγεται πολύ καλύτερο του Dell αλλά όσα reviews και να διάβασα λένε γιά ασυμβατότητες και γενικότερα προβλήματα με την μπαταρία, με την εργονομία κτλ. Εννοείται πως και τα δύο είναι μεταχειρισμένα καθώς δεν είμαι σε θέση αυτήν την στιγμή να αγοράσω κάποιο καινούργιο (150 E το Dell και 180 E το Toshiba) Αν και είναι προφανές ότι το Toshiba θα είναι πολύ πιό "'ανετο" με το Destinator θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω με το Destinator και να μου πει την γνώμη του γιά ποιό από τα δύο να επιλέξω. Όσον αφορά τα 32 ΜΒ του Axim, είναι αυτά αρκετά γιά να τρέξω άνετα την εφαρνογη χρησιμοπιώντας και μιά καρτούλα SD. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω άν τα Windows PPC 2002 αρκούν γιά την χρήση του Destinator ή απαιτούνται 2003. Τέλος, αν η έλειψη Bluetooth υποκαθίσταται από το Wifi του Toshiba, δηλάδή εαν υπάρχουν γενικότερα Wifi GPS Receivers εξωτερικοί γιά να το χρησιμοποιήσω ώς navigator. Ευχαριστώ :rolleyes:
  4. Ναι φίλε μου, η πυξίδα δουλέυει άψογα. Την δοκίμασα ήδη με μιά κανονική (καλή) πυξίδα και είναι ακριβής. Απλώς πρέπει να την βαθμονομήσεις σωστά (τίποτα το ιδιαίτερο, αν το αγοράσεις θα δεις πόσο εύκολο είναι). Όσον αφορά το GPS Shell το σκεφτόμουν αλλά μάλλον θα περιμένω λίγο να πέσει η τιμή του (αν ποτέ γίνει αυτό). Βέβαια το μόνο που φοβάμαι είναι εάν τελικά θα μπορεί να λειτουργεί και μέσα σε αυτοκίνητο γιατί κάπου διάβασα, δεν θυμάμαι που, ότι πιθανόν να μην λειτουργεί καλά μέσα σε κλειστό χώρο και δή μεταλλικά περικλειόμενο. Πάντως αυτό μάλλον εσένα δεν σε ενδιαφέρει και πολύ γιατί θα το έχεις μαζί σου στο βουνό αν κατάλαβα καλά :) Ελπίζω να βοήθησα
  5. Εγώ φίλε μου το έχω τρείς βδομάδες ήδη. Όσον αφορά το πλήκτρο "0" εγώ δεν έχω και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ίσως επειδή δεν γράφω και τόσο "σφαιράτα" ;) . Με την ανοικτή ακρόαση (που την χρησιμοποιώ αρκετά) επίσης κανένα πρόβλημα. Κατά τα άλλα δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα, παρα μόνο μία φορά που ενώ είχα γράψει ένα μύνημα και πήγα να επιλέξω που θα το στείλω το κινητό έκανε reboot.
  6. Δηλαδη; Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου. Κατ αρχάς, όσον αφορά το στίγμα και όλες οι "βασικές" υπηρεσίες (εύρεση στίγματος, εύρεση δορυφόρου) χωρίς την χρήση χαρτών έχουν κάποιο κόστος ή είναι δωρεάν.
×
×
  • Create New...