Jump to content

tsitsikas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsitsikas

  1. Λοιπon εβαλα την 6 οπως μου ειπε ο φιλος απο εδω και εγινε απο ν5 σε 6 εξακολουθει να χανει μπαταρια ομως οχι πολυ βεβαια λογικα για την ωρα
  2. Παιδες τo android 6 φοραει και στο m800 μου γραφει v5 οτι εχω
  3. Καλησπερα Εχω την συσκευη εδω και 2 βδομαδες αλλα αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με την μπαταρια. Ενω ειναι φουλ γεματη ξαφνικα πεφτει στο 80℅ σε μιση ωρα και χωρις να το πολυχρησιμοποιω . Διαβασα καπου πως ειναι θεμα ενδειξης μπαταριας ? ποσο δυσκολο ειναι να το κανω root( η να μην το κανω?) για να διορθωσω το προβλημα αν ειναι απο αυτο βαζοντας μια custom rom ,που να διορθωνει το προβλημα υπαρχει καμμια και ποια ?
  4. παιδες καλιμερα Ψαχνω ενα tablet 7'' μεχρι 100 ευρω το πολυ κι αυτα με δυσκολια λογω καιρων , για επωνυμα ουτε λογος ειναι φωτια , εχωντας κανει 200 σερφαρισματα [και βαλε ] ειδα οτι το συγκεκριμενο ειναι μια χαρα αλλα σκονταφτω στα εξης 1. για να το παρεις απο εδω βγαινει στα 160 κι ανω ευρω απο διαφορα site στην μιση τιμη, αλλα δεν τα πολυεμπιστευομαι τα τυπου e-bay ειχα αγορασει καποτε μια μπαταρια για το arena km900 κι βγικε μαπα αν κι original εκανε μαλιστα πανω απο 1 μηνα να ερ8ει αλλο σιτε της προκοπης εχουμε ? 2. το paypad που ειχα γραφτει ξεχασα το pass και επειδη εχω διακοσια e-mail δεν μπορεσα να παρω καινουργιο πως το λυνουμε καμμια ιδεα ? 2. Τι κανουμε στην περιπτωση που δεν μας ικανοποιει ? υπαρχει επιστροφη ? επισης διαβασα οτι δεν βγαινει αλλο το συγκεκριμενο παρομοιο κινεζακι με ιδια χαραχτιριστικα κι να ειναι καλο money/valey εχουμε ?
×
×
  • Create New...