Jump to content

papahlamidas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by papahlamidas

  1. Φίλος εμένα όταν διαλέγω να γίνει usb μου βγάζει μια extra επιλογή στα notifications για να ενεργοποιήσω το usb. Διαφορετικά δεν παίζει.
  2. Γεια σε όλη την παρέα. Μετά από ενάμιση χρόνο με το lumia 535 είπα να επιστρέψω σε android και βλέποντας αυτό το πραγματικό VFM δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Το πήρα λίγο ακριβότερα από ελληνικό μαγαζί http://www.info-technology.gr και το παρέλαβα μέσα σε 2 εργάσιμες. Όλα είναι όπως τα περιγράφεται. Το κινητό πάει άψογα. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα update. Τώρα είμαι με την 1.0.2 και μου λέει ότι έχω την τελευταία. Είναι οκ ή θα μου την βγάλει αργότερα για update; Ευχαριστώ
  3. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα πρόσφατα και εμφανίζεται σε αρκετά κινέζικα αλλά και σε κάποιες rom (εγώ το έπαθα όταν άλλαξα rom) είναι στο Playstore να μην εμφανίζονται τα εικονίδια σε κάποια apps. Μπορείς βέβαια να τα κατεβάσεις απροβλημάτιστα και το εικονίδιο της εφαρμογής εμφανίζεται κανονικά στις εγκατεστημένες εφαρμογές. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την λογοκρισία τον Κινέζων και αυτό συμβαίνει γιατί στον hosts folder υπάρχουν ανακατευθύνσεις για να μπλοκάρουν τα εικονίδια (δεν μπορούν ευτυχώς να μπλοκάρουν την εγκατάσταση μιας και δεν είμαστε στην Κίνα). Η λύση είναι ευτυχώς πάρα πολύ απλή. Κατεβάζεται το app Hosts και κάνετε εκκαθάριση όλων τον hosts. Ίσως να θέλει και ένα restart. Σε εμένα δούλεψε κανονικά.
  4. Τελικά άφησα την rom της μάνας αφού έκανα καθάρισμα από το recovery mode. Το κινητό για τα λεφτά του είναι απίθανο. Δεν ανακάλυψα ακόμα κάποιο πρόβλημα. Ούτε με gps ούτε με wifi. Ο ήχος δεν είναι βέβαια όσο δυνατός θα ήθελα αλλά δεν είναι και ψόφιο. (είχα xperia miro πριν που έχει πολύ δυνατό ηχείο) Έφαγα φόλα από το κατάστημα που το αγόρασα στο θέμα του επεξεργαστή. Είχα ζητήσει και πληρώσει για την έκδοση με τον MTK6589T και αυτό που έλαβα ήταν με τον ΜΤΚ6589. Κατά τα αλλά έλαβα χ2 μπαταρίες, χ2 screen protectors (ο ένας ήταν κιόλας πάνω) και δεν το είχα πάρει πρέφα οπότε χάλασα τον δεύτερο αλλά klain main και θήκη η οποία δεν μου αρέσει καθόλου μιας και πρέπει να κολλήσω το πίσω μέρος πάνω στην θήκη και να ανοιγοκλείνω το καπάκι της. Πρέπει να βρω-φτιάξω μια καλή θήκη γιατί θα το κλαίω...
  5. Ακούω προτάσεις για rom. Προτείνεται μου καμία.
  6. Ε το φαντάζομαι ότι από ποιότητα κατασκευής δεν θα είναι ότι καλύτερο αλλά το βρίσκω λογικό λόγο της τιμής. Θα το μεταχειρίζομαι με αγάπη και προδέρμ το καπάκι :P
  7. @Tsopanos Τελικά έπεσες μέσα στις προβλέψεις σου. Από σήμερα φαίνεται Ελλάδα. Αν και νομίζω ότι είχε έρθει και νωρίτερα και δεν το πέρασαν στο σύστημα γιατί δεν φαίνεται κατευθείαν στον Δήμο μου. Μες την βδομάδα θα το έχω.
  8. Από εδώ μου το έστειλε. Λες να το πάρω Χριστούγεννα; Σίγουρα γίνεται της ΠΟΥΤ@Ν@Σ σε όλα τα export services της Κίνας.
  9. Θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση σχετικά με την αγορά του s5 που έκανα από το http://www.aliexpress.com και το οποίο δεν έχω πάρει ακόμα. Απ' ότι είδα οι περισσότεροι το είχατε στα χέρια σας μέσα σε 2 βδομάδες. Εγώ το παρήγγειλα από αυτό το κατάστημα. Η παραγγελία έγινε 20/08/2013 και μετά από 7 μέρες περίπου έγινε η αποστολή από το κατάστημα και σύντομα είχα το tracking number. 03/09/2013 μου έβγαλε ότι έφυγε για Ελλάδα. Υπέθεσα ότι από την στιγμή που έφυγε από εκεί δεν μπορεί να κάνει πολλές μέρες για έρθει Ελλάδα (3-4). Ρώτησα τον υπεύθυνο του καταστήματος πόσες μέρες κάνει συνήθως ένα δέμα να φτάσει Ελλάδα και δεν μου έδωσε καμία σαφή απάντηση παρά μόνο μου είπε να περιμένω. Το μεγάλο λάθος μου ήταν που δεν διάλεξα EMS που είναι σαφώς ποιο γρήγορο. Δεν έχω ξανά κάνει παραγγελία από Κίνα και δεν ξέρω πόσες μέρες κάνει να φτάσει. Έκανε και σε εσάς τόσες μέρες; :( την ερχόμενη παρασκευή κλείνω μήνα.
  10. Για αυτούς που έχουν πρόβλημα με το gps και το wifi. Σύμφωνα με τα comments στο βίντεο το Fix που προτείνει δουλεύει.
  11. Τελικά έκαναν την αποστολή σήμερα. Οπότε πιστεύω εάν είμαι τυχερός μπορεί να το έχω και από βδομάδα.
  12. Το παράγγειλε κανείς από http://www.aliexpress.com ; Εγώ έκανα την παραγγελία στης 20/08 και ακόμα δεν το έχουν κάνει αποστολή. (η πληρωμή έχει επιβεβαιωθεί κανονικά). Μένουν ακόμα 2 μέρες λέει για να γίνει η αποστολή. Εάν δεν γίνει γίνεται αυτόματα cancel η παραγγελία και υποθέτω παίρνω και τα λεφτά μου πίσω.
×
×
  • Create New...