Jump to content

sokinlee

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by sokinlee

  1. Έχω κι εγώ μια newbie ερώτηση. Σε παλαιότερο post αν θυμάμαι καλά, είχε αναφερθεί ότι αν κάνουμε update το λειτουργικό, επανέρχονται κινέζικα κλπ. Ισχύει; Γενικότερα, updates που σκάνε από εφαρμογές (π.χ. playstore, youtube app κλπ) κάνουμε κανονικά ή και με αυτές μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Μέχρι να εξοικειωθώ ή να βρώ περισσότερο χρόνο, θα ήθελα να το αφήσω ως έχει, διότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη λειτουργία του κινητού και με έχει καλύψει σε ό,τι κι αν χρειάστηκα μέχρι στιγμής.

     

    Να πω κι εγώ ότι είναι πολύ καλό. Το έχω καταευχαριστηθεί. Φίλοι που έχουν χρόνια android κινητά το βρήκαν εξαιρετικό. Είναι πολύ γρήγορο και εννοείται ότι η τιμή του είναι για όσους δε γνωρίζουν, ένα μικρό σοκ. Μπαίνω ιντερνετ, ανοίγω σελίδες, fb, twitter και πάει μια χαρά. Την πρώτη μέρα με φουλ φωτεινότητα και πολλές ώρες ανοιχτό να το σκαλίζω, πολλές ώρες ιντερνετ, μου έφαγε τη μπαταρία σε μισή μέρα. Τη δεύτερη φόρτιση που χαλάρωσα λίγο, αλλά πάλι με ώρες ανοιχτό ιντερνετ και οθόνη, κράτησε μια μέρα. Όταν το χρησιμοποίησα περισσότερο σαν κινητό με τη φωτεινότητα στο min και λίγο ιντερνετ μεσα στη μέρα, κράτησε 2 μέρες γεμάτες όπου μίλησα και στο κινητό και όλα. Μια χαρά λοιπόν από μένα. Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου το gps μόνο...Δεν πρόλαβα ακόμα να παίξω με αυτό.

  2. Γεια σας,

    Να πω κι εγώ ότι παρέλαβα την παραγγελία μου από το minideal. Αν και μου καθυστέρησαν 3 μέρες να στείλουν την παραγγελία, τελικά από 25 Αυγούστου που έκανα την αγορά, 28 Αυγούστου έστειλαν το πακέτο στο ταχυδρομείο και 4 Σεπτέβρη παρέλαβα από ΕΛΤΑ(το ειδοποιητήριο ήρθε 3 Σεπτ). Ανέλπιστα γρήγορα.

     

    Όλα καλά. Πήρα ένα Α820 και ένα Α800. Είναι το πρώτο smartphone και ανακαλύπτω το android αυτή τη στιγμή. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα, αλλά δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθω όταν έχω καλύτερη άποψη για το κινητάκι. Περιμένω να πάω σπίτι να δω αν λειτουργεί οκ με τη σύνδεση του wifi και να τσεκάρω το gps.

  3. ο φίλος παρήγγειλε το a800 όχι το a820 το οποιο δείχνει πολύ ωραίο σε μαύρο είναι και ακριβότερο από το λευκό, εγώ παρήγγειλα το a820 σε λευκό, όταν το πάρω θα σας πω και εγώ για τυχών διαφορές σε σχέση με το μαύρο που ήδη έχω

     

    Όχι...παρεξήγηση :-) Αγόρασα το Α800 σε λευκό και ένα Α820 σε μαύρο. Απλά αναφέρθηκα στο Α800 επειδή μου είπαν σα δικαιολογία για τις καθυστερήσεις ότι υπήρχε έλλειψη στα λευκά Α800. Το Α820 το προορίζω για μένα ;-) . Το Α800 για μια φίλη. Ήθελα ένα καλό smartphone σε καλή τιμή και ελπίζω το 4-πύρηνο να με ανταμείψει και να κάνω πλάκα σε κανα φίλο με samsung που το πήρε 200+. Είναι καλή φάση πάντως και τα οικονομικά μοντέλα (Α800) γιατί οκ, κινητά είναι και στραβές γίνονται, οπότε να μην κλαίς τα χρήματα.

     

    Από κολλήματα πως πάει; Είναι σταθερό ή σας έχει κολλήσει και χρειάζεται να βγάζεις μπαταρίες κλπ;

     

    Τελικά έλαβα tracking number και ησύχασα. Τώρα αναμένω να ταξιδέψει στα χέρια μου!

  4. Κοίταζα και στα εισερχόμενα και στα junk. Τελικά μετά από 2 e-mail και 3 ερωτήσεις στο live chat μου έστειλαν το tracking number της παραγγελίας. Στο live chat είπαν σήμερα ότι δεν έστειλαν ακόμα την παραγγελία γιατί δεν υπήρχε στοκ από το λευκό Α800. Στο e-mail άλλος πωλητής που μου απάντησε πάλι σήμερα είπε ότι την παρασκευή έστειλα αργά το e-mail μου για να προχωρήσει την παραγγελία και ότι μεσολάβησε Σάββατο(μη εργάσιμη) και καθυστέρησαν. Η παραγγελία όμως είχε γίνει την Πέμπτη το βράδυ. Η δικαιολογία για τη μη αποστολή του confirmation e-mail είναι ότι πλήρωσα χωρίς να κάνω εγγραφή στο site και έκανα checkout ως guest. Τελικά σήμερα ο ένας μου είπε ότι δεν έχουν στείλει την παραγγελία διότι υπάρχει έλλειψη του ενός από τα δύο κινητά που παρήγγειλα και ο άλλος μου διαβεβαίωσε ότι σήμερα θα στείλει την παραγγελία.

     

    Βασικά, φάσκουν και αντιφάσκουν και λένε όταν μπερδεύονται λένε ********. Ελπίζω από δω και πέρα να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ανυπομονώ να το λάβω στα χέρια μου.

     

    Παιδιά γεια χαρά!

    Είμαι νέος στο φορουμ και ψιλοάσχετος με τα smartphones. Θέλω να αγοράσω το Α820 της lenovo από minideal . Ηθελα να ρωτήσω αν η αγγλική και ελληνική γλωσσα είναι προεγκατεστημένες ή πρέπει να τους τις ζητήσω εγώ???

    Ζήτησε τες

     

    Από minideal με ποιο τρόπο πρέπει να τις ζητήσουμε; Εγώ έγραψα ότι θέλω να έρθει με Ελληνικά στις οδηγίες του paypal προς τον πωλητή. Αυτό αρκεί ή έπρεπε να επικοινωνήσω απευθείας με τους πωλητές του minideal με e-mail και για αυτό;

     

     

    -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

  5. Εμένα ακόμα να μου στείλουν το confirmation e-mail με το tracking number και έχω αρχίσει να τα παίρνω με τους Κινέζους. Το μόνο που έχω είναι το e-mail/αποδεικτικό της χρέωσης από το paypal. Περιμένω πως κ τι να πάει Δευτέρα να τους επικοινωνήσω πάλι μαζί τους. Από την Πέμπτη το βράδυ έγινε η παραγγελία.
  6. Τελικά δεν ήταν 7 ώρες.... :O Είναι ακόμη στα $139.99

    Το παράγγειλα ήδη και το περιμένω!!! :D

     

    Φίλε επειδή το παρήγγειλα κι εγώ χθες, μπορείς να μου πεις αν σου έστειλαν άμεσα confirmation e-mail από το minideal ? Εμένα μου είπαν όπως ανέφερα παραπάνω ότι θα μου στείλουν μόλις κάνουν την αποστολή των προϊόντων.

  7. Παιδιά τώρα δουλεύει κανονικά ενώ χθες η οθόνη έτρεμε... Τι παίζει; θα με τρελάνει!

     

    Φίλε τι έγινε τελικά με την οθόνη που τρεμοπαίζει; Έχει κι ένας φίλος το P770 και έχει το ίδιο πρόβλημα. Βρήκες κάποια λύση ή είναι θέμα hardware; Έχει παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα και σε καναν άλλο; Για πείτε! Ήμουν έτοιμος να το παραγγείλω, αλλά τελικά είπα να δοκιμάσω το Α820 που το προορίζω για δωράκι σε πρώτη φάση μέχρι να δω αν ο φίλος με το Ρ770 θα λύσει το πρόβλημα. Προς το παρόν, αυτό που δοκίμασε ο φίλος είναι να αλλάξει τον launcher και περιμένει να δει αν θα του το ξανακάνει (δεν το έκανε συνέχεια, μόνο σε 2-3 φάσεις έτρεμε).

  8. Το tracking number θα σου έρθει και στο Paypal, καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με το minideal να τους δώσεις το ID της πληρωμής ή ακόμα καλύτερα της παραγγελίας άμα υπάρχει στην αναφορά του Paypal και να ρωτήσεις αν όλα είναι εντάξει.

     

    Καλημέρα, το έχω κάνει ήδη. Έστειλα e-mail και τους ρώτησα αν είναι όλα εντάξει, δίνοντάς τους και τον κωδικό παραγγελίας. Δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Είμαι σε αναμονή. Άρα στο paypal κάποιος κωδικός παίζει να είναι το tracking number? Από paypal έλαβα τις χρεώσεις αναλυτικά του κινητού κλπ, το transaction id και το invoice id που είναι ουσιαστικά ο κωδικός παραγγελίας που μου έδωσε και το minideal στο τέλος της διαδικασίας του checkout. Περιμένω να δω τι θα γίνει με το e-mail.

     

    Ρώτησα και στο livechat τη Linda αλλά κι αυτή δεν απαντάει. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Έχω αρχίσει να αγχώνομαι...

     

    update: Τελικά μου είπαν στο livechat "It will be shipped today" και ότι σήμερα θα λάβω το confirmation e-mail. Πάντως κανονικά περίμενα να έρθει mail αμέσως με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την πληρωμή του paypal. Είμαι σε αναμονή λοιπόν.

  9. Γεια σας,

    Παρήγγειλα κι εγώ το Α820 αφού είχα ψηθεί τον τελευταίο καιρό να αποκτήσω το πρώτο (πολύ καλό για πρώτο) smartphone μου. Άνοιξα λοιπόν ένα account στο paypal και έκανα την παραγγελία από minideal. Το θέμα είναι ότι δεν έκανα εγγραφή στο minideal και έκανα checkout ως guest. Mετά επέλεξα να πληρώσω με paypal. Μου ήρθε αμέσως e-mail από το paypal με την ανάλυση της παραγγελίας και τις χρεώσεις, αλλά από το minideal δεν έλαβα το confirmation e-mail και το link για να κάνω track την πρωώθηση της παραγγελίας.

     

    Βιάζομαι πολύ; Θεωρώ ότι θα έπρεπε άμεσα να λάβω e-mail από το minideal. Είναι η πρώτη μου αγορά με paypal και γενικότερα από Κίνα και θα ήθελα να μου πείτε οι πιο έμπειροι τι παίζει, γιατί υπάρχει και άγχος να γίνει κάποιο λάθος και να χάθουν χρήματα.

×
×
  • Create New...