Jump to content

Dr28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Dr28

  1. ερωτηση, επειδη δεν εχω ψαχτει τον τελευταιο καιρο, μπορουμε τωρα με τα capital controls να ψωνισουμε απο εξωτερικο, ή εστω απο το greece stock house του minideal?
  2. να ρωτησω κατι, υπαρχει καποιο update rom που να διαθετει ελληνικα για miui??
  3. Με την εγκατασταση ενημέρωσης λογισμικου το τηλέφωνο λειτουργησε για μια ωρα κανονικά και μετα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Καμια ιδεα ρε παιδιά? ??
  4. Στα φορουμ του εξωτερικου ειδα οτι ειναι πολυ συχνο θεμα που δεν βρισκει ευκολα λυση. Αλλοι μιλανε για απλες λυσεις τπτ πειραγμα στις ρυθμισεις των ηχων, επαναφορα στις σργοστασιακες ρυθμισεις, αλλοι για software issue που θελει φλας με νεα ρομ και αλλοι οτι τους αλλαζουν το τσιπ του μικροφωνου. Καποιος απο εδψ το εχει ακουσει σαν βλαβη? Και το κυριοτερο εχει βρει λυση???
  5. Καλησπέρα σας, λογικα το έχετε κουβεντιασει αλλα δεν μπόρεσα να το βρω Το i9300 μου, παρουσίασε το πρόβλημα που οι ξενοι το αποκαλούν mute calls and drop signal, ενω όλα δουλεύουν καλα και σωστα,κατα τις κλήσεις και μόνο δεν έχω ήχο, δεν τους ακούω και δεν με ακούνε, και αν μείνει η γραμμή περίπου 10 Δευτέρα μετα πέφτει ολικα και το σήμα, Πρόκειται για κάποιο πρόβλημα στην software??? Απο προτάσεις τι με συμβουλευετε..??? Πρέπει να κάνω flash??? Thnx
×
×
  • Create New...