Jump to content

chr23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chr23

  1. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Καλορίζικο! Εγώ το άφησα να ξεφορτίσει την πρώτη φορά και μετά το έκλεισα και έκανα πλήρη φόρτιση.
  2. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Εγώ έχω πάρει από funbazaar για ένα φίλο, όλα καλά, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
  3. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Παρέλαβα σήμερα αυτή τη θήκη σε λευκό: http://a248.e.akamai.net/origin-cdn.volusion.com/nenp4.34d6f/v/vspfiles/photos/L01LGOPTGPC001_LG-4.jpg?1354853627 Οκ καλή είναι αλλά: το λευκό λερώνεται με το τίποτα κυριολεκτικά, και σαν ποιότητα δεν είναι τόσο καλή όσο θα περίμενα εφόσον είναι η ακριβότερη θήκη που κυκλοφορεί για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η αντίστοιχη nillkin θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο value for money.
  4. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Την έχω παραγγείλει και την περιμένω. Όταν έρθει θα πω εντυπώσεις.
  5. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Μια ερώτηση: εσείς που αγοράσατε ξεχωριστά ακουστικά για καλύτερο ήχο τι προτείνετε; Καλά είναι αυτά που έχει στη συσκευασία αλλά θα ήθελα κάποια να μου προσφέρουν μεγαλύτερο "βάθος" στον ήχο. Υπάρχει πρόβλημα αν δεν είναι lg;
  6. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Παρακάτω μερικά samples: https://www.dropbox.com/s/0pc9q5yue16dgso/CAM00061.jpg https://www.dropbox.com/s/oobfc9nkhd584xz/CAM00037.jpg https://www.dropbox.com/s/qz0jsjcqgbojcyq/CAM00040.jpg https://www.dropbox.com/s/cmhnab7rrfj4rj2/CAM00015.jpg EDIT: Σόρι παιδιά, αυτές δεν ήταν οι αυθεντικές, αυτές είναι: https://www.dropbox.com/s/0pc9q5yue16dgso/CAM00061.jpg https://www.dropbox.com/s/oobfc9nkhd584xz/CAM00037.jpg https://www.dropbox.com/s/qz0jsjcqgbojcyq/CAM00040.jpg https://www.dropbox.com/s/avs4a0jrkrj4z9g/CAM00023.jpg?m
  7. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Εγώ χρησιμοποιώ το δικό του launcher και μπορώ να πω ότι δεν έχω παρατηρήσει ούτε μια φορά να κάνει reload - ούτε όταν βγαίνω από browsing, playstore, mail ούτε όταν βγαίνω από κάμερα και εφαρμογές και χρησιμοποιώ πάντα το πίσω, ποτέ το home, για να κλέινουν όλα. Η μόνο περίπτωση που φορτώνει εικονίδια και widgets είναι όταν κάνω εκκίνηση της συσκευής. Επίσης δε ζεσταίνεται όσο θα περίμενα, λίγο μόνο κάτω από την κάμερα και σίγουρα όχι σε σημείο που να μην μπορείς να το ακουμπήσεις. Η μπαταρία με μέτρια χρήση μου κρατάει γύρω στις 40 ώρες, τώρα η μέτρια χρήση για τον καθένα είναι διαφορετική. Α, και η αυτονομία βελτιώθηκε αισθητά μετά τους τέσσερις πρώτους κύκλους. P.S. Την κάμερα σε καμία περίπτωση δεν την θεωρώ απαράδεκτη. Ναι, έχει πρόβλημα στις βραδινές, αλλά όσες έβγαλα με καλό φωτισμό/φως της μέρας σκίζουν :D
  8. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Και καλά θα κάνεις εφόσον δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους. Η ευρωπαϊκή προέλευση πρέπει να ξεκαθαρίζεται από την αρχή από το ίδιο το κατάστημα. Πάντως αν δεν σας πειράζει να δώσετε κάτι παραπάνω προτείνω το funbazaar - πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα s3 mini από εκεί για ένα φίλο και είχαμε άψογη επικοινωνία - η συσκευή δε, ήταν όπως ακριβώς έπρεπε να είναι.
  9. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Όλες οι android συσκευές έχουν διαθέσιμα ελληνικά ακόμα κι αν δεν είναι προεπιλεγμένα. Κινητό από ουγγαρία που άνοιξε με την ουγγρική γλώσσα το αλλάξαμε στα ελληνικά μέσα σε δευτερόλεπτα. Ή κάνουν λάθος σε αυτό που λένε ή παίζει τίποτα παράξενο.
  10. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Η μπροστινή όψη είναι ίδια, το πίσω μέρος μόνο αλλάζει χρώμα. Καμία άλλη διαφορά.
  11. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Η κάρτα σου είναι κανονική; Κλασικό μέγεθος sim; Αν έχεις υπομονή και σταθερό χέρι υπάρχουν τρόποι να την κόψεις - πάτα micro sim card στο google. Αν δε θέλεις να το ρισκάρεις έχεις δύο επιλογές: είτε πας στο γερμανό ή στην εταιρεία σου να στην κόψουν αυτοί, είτε κάνεις αίτηση για micro sim και έτσι κρατάς και την κανονική και τη μικρή με τον ίδιο αριθμό.
  12. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Δικαίωμα του καθενός είναι να ρωτάει σε αυτό το θέμα οτιδήποτε έχει σχέση με το lg optimus g ακόμα και αν αυτό αφορά την αγορά του. Η συζήτηση για το skroutz δεν είναι γενική, είναι συγκεκριμένη και αφορά το μοντέλο. Πάντα φιλικά :)
  13. chr23

    LG Optimus G (E975)

    To birdphone είναι από τα πιο γνωστά και αξιόπιστα.
  14. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Κάπου διάβασα ότι μάλλον είναι το auto focus της φωτογραφικής. Άνοιξα την κάμερα και πρόσεξα ότι τη στιγμή που κάνει focus ακούγεται ανεπαίσθητα και στιγμιαία αυτός ο ήχος. Δεν ξέρω όμως σίγουρα αν είναι αυτό και με ανησυχεί λίγο.
  15. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Λοιπόν ένα μικρό προβληματάκι και λίγος πανικός. Πρόσεξα ότι στην γωνία που βρίσκεται η κάμερα του κινητού ακούγεται κάτι πολύ μικρό σαν να κουνιέται όταν το χτυπάω ελαφρά π.χ. πάνω στον καναπέ. Δεν ακούγεται όταν κουνάω το κινητό, μόνο όταν το ακουμπάω κάπου με δύναμη. Είναι φυσιολογικό; :scared:
  16. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Προσωπικά για μένα το κινητό χάνει λίγο την ουσία του από 5 ίντσες και πάνω. Αυτή είναι η βασική αντιπαράθεσή τους. Για παράδειγμα εγώ ήμουν στο παρά πέντε να αγοράσω το xperia z αλλά δε μου καθόταν καλά στο χέρι - το g από την άλλη έχει τις ιδανικές αναλογίες - μικρή η διαφορά τους αλλά έκανε τη διαφορά :D. Επίσης είναι θέμα αισθητικής, αν προτιμάς δηλαδή τις amoled samsung οθόνες έναντι των πιο ρεαλιστικών χρωμάτων και της λίγο καλύτερης ανάλυσης του g, ή αν προτιμάς το γυαλί από το πλαστικό. Με το note μπορεί βέβαια να έχεις καλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερη αποθήκευση.
  17. chr23

    LG Optimus G (E975)

    :lol::lol::lol: Καλώς να το δεχτείς!
  18. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Καλημέρα :) Η ανάλυση της οθόνης είναι 1366 με 768 και φωτεινότητα 90% άρα λογικό είναι να χάνει. Έκανα μια μικρορύθμιση στα χρώματα χτες και μου τα δείχνει πιο έντονα τώρα. Anyway, όταν βγάλω καμιά άλλη φωτό της προκοπής θα την ανεβάσω.
  19. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Έβγαλα και εγώ δυο τρεις φωτό και ενώ είναι πολύ καλές στην οθόνη του κινητού και του tablet που έχουμε σπίτι, φαίνονται ξεπλυμένες στο laptop μου. Τελικά ίσως η οθόνη του υπολογιστή να μην είναι τόσο ουάου όσο νόμιζα :( Τουλάχιστον το lg δε με απογοήτευσε :D
  20. chr23

    LG Optimus G (E975)

    :lol::lol: Εγώ προσωπικά πάντα τη χάνω αυτή τη μάχη. Και σε αυτήν την περίπτωση είχα ορκιστεί ότι θα πάρω καινούργιο κινητό κατά τα Χριστούγεννα αλλά δεν άντεξα.
  21. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Καλησπέρα, Τα διάφορα kaizer είναι αξιόπιστα αλλά προτείνω 100% το birdphone: http://www.birdphone.gr/gr/prdid/4dbb0d7124ec4ae7a0f52f8e1901f376/productinfo.aspx Εάν το έχεις αποφασίσει καλό είναι να κάνεις σύντομα την παραγγελεία γιατί στο συγκεκριμένο κατάστημα τελειώνει γρήγορα το απόθεμα λόγω ζήτησης. Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας σημαίνει ότι το καλύπτει πανευρωπαϊκή εγγύηση για 2 χρόνια, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από της ελληνικής, η συσκευή είναι ακριβώς η ίδια. Αν είναι από Ασία ή Αμερική δεν καλύπτεται και για αυτόν τον λόγο όταν το παραλάβεις ελέγχεις αν είναι σφραγισμένο με τα αυτοκόλλητά του και ποιά είναι τα αρχικά της χώρας πάνω στο κουτί π.χ. fra για Γαλλία ή παίρνεις τηλέφωνο την lg και δίνεις τον αριθμό ΙΜΕΙ που βρίσκεται και αυτός στο πίσω μέρος. Ελληνική γλώσσα έχουν όλα τα android. Γενικά το θέμα έχει συζητηθεί πολύ στο φόρουμ, κάνε μια μικρή αναζήση για περισσότερες λεπτομέρειες. :)
  22. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Με κίνδυνο να βγω τελείως off topic έχω την εξής απορία: όταν αγοράζετε θήκη από ebay και λέει free international flat rate postage είναι πράγματι δωρεάν; Ή μήπως πρέπει να πληρώσω τελωνείο; Έχω βάλει στο μάτι αυτήν που έρχεται από Κίνα: http://www.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Premium-Matte-Hard-Back-Cover-Case-LCD-Guard-For-LG-E975-Optimus-G-new-/130873541335?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item1e78abc2d7 Επίσης βρήκα την ίδια ακριβώς πιο ακριβή εδώ: http://www.casefanatic.com/lg/lg-optimus-g/lg-e975-optimus-g-nillkin-cover-case/ Ποια είναι η γνώμη σας; :lost:
  23. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Και εγώ είχα πάει να δω το μαύρο από κοντα, μου άρεσε, αλλά δεν αναδεικνύει το κινητό όπως το άσπρο το οποίο και πήρα τελικά. :D
  24. chr23

    LG Optimus G (E975)

    Δυό φορές έχω αγοράσει κινητό από skroutz χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ένα γαλλικό, το άλλο ουγγρικό. Δουλεύουν τέλεια. Γιατί λοιπόν είναι κατώτερα από τα ελληνικά; Άσε που θα πάρουν και πιο γρήγορα αναβαθμίσεις. :p Η διαφορά της τιμής εξηγείται με πολλούς τρόπους, ας μη θεοποιούμε τις ελληνικές αλυσίδες που εκμεταλεύονται την άγνοια των καταναλωτών. Φυσικά και μπορεί να υπάρξουν διάφοροι που θα φέρουν από Ασία. Δεν σημαίνει όμως ότι τα μεγάλα μαγαζιά με τις μεγάλες τιμές είναι αλάνθαστα ή 100% αξιόπιστα. Παντού υπάρχει περίπτωση να την πατήσεις - δείτε μερικά παραδείγματα με αρνητικές κριτικές που τους έχουν γράψει. Αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας που θέλει να αγοράσει από skroutz είναι να ψάχνει αξιόπιστα μαγαζιά με πολλές θετικές κριτικές και καλή επικοινωνία/εξυπηρέτηση με τον πελάτη και κατά 99% δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
×
×
  • Create New...