Jump to content

elefk3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elefk3

  • Ημ. Γέννησης 21/04/1978

elefk3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς στις σελίδες της SE (πλην της Ελληνικής), πού μπορώ να βρω τα service centers που είναι κοντά στο σπίτι μου; Ούτε στην Αγγλική σελίδα βρήσκω το link ούτε στη Γερμανική... Ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση του λογισμικού καθώς έχω ξεμείνει στην πρώτη έκδοση!
  2. Nαι, τη διεύθυνση κατοικίας εννοώ... Υποτίθεται ότι όταν βγήκε αυτό το τηλέφωνο ήταν κάτι σαν smart phone για φτωχούς! Το να μη μπορείς να σώσεις διευθύνσεις είναι κάπως αδιανόητο. Αυτό το "τρικ" με την εταιρεία το έκανα πειραματικά σε μία επαφή αλλά δεν μου άρεσε, γιατί το τηλέφωνο ενσωμάτωσε κατά κάποιο τρόπο τη διεύθυνση στο όνομα, έτσι ώστε για να μου δείξει όλα τα στοιχεία π.χ. κάποιου που μου έκανε αναπάντητη, έπρεπε να περιμένω να αλλάξουν πέντε γραμμές για να δω την ώρα που με πήρε τηλέφωνο... Άλλος τρόπος να υποθέσω δεν υπάρχει... Κρίμα! Ευχαριστώ πάντως για τη γρήγορη απάντηση (μέσα σε μισή ώρα!!!!)
  3. Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούργιος στο φόρουμ, και αναρωτιέμαι αν είμαι ο μόνος τον οποίο ενοχλεί το γεγονός ότι το τηλέφωνο αυτό δεν έχει την επιλογή να αποθηκεύσει κανείς διευθύνσεις για τις επαφές. Θα ήταν πολύ πρακτικό και άλλα κινητά το μπορούν... Υπάρχει κάποια επιλογή που δεν έχω δει, μήπως λύνεται στα καινούργια firmwares? (Εγώ έχω ακόμη το πρώτο...) Μήπως ξέρει κανείς αν λύνεται το πρόβλημα στο Τ630; (έχω ακούσει κάτι σχετικά...) Τέλος θέλω να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη από τον Μοderator που πιθανότατα το θέμα δεν θα καταχωρηθεί εκεί που πρέπει. Προσπάθησα να δημιουργήσω το νέο θέμα μέσα από το επισημασμένο φόρουμ του Τ610, αλλά η μπάρα τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα φτάνει μέχρι το γενικό φόρουμ της SE. Τι κάνω λάθος;; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...