Jump to content

fotini22285

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fotini22285

  1. Δε μου αρεσει αυτο που διαβαζω, αλλα για να το λες προφανως κατι ξερεις παραπανω... ευχαριστω για το χρονο σου!!! :)
  2. Δεν εχω χασει 20% αλλα 33% κ αφου με αυτη τη χρηση ειναι νορμαλ, πως γινεται να διαβαζω για 8 ωρες σερφαρισμα + παιχνιδια κ η μπαταρια να κραταει σχεδον μια μερα κ σε μενα με λιγοτερη χρηση να φορτιζει το κινητο 2 φορες τη μερα; Μου κανει εντυπωση γιατι το iphone το 3gs μετα απο 2 χρονια η μπαταρια κραταει περισσοτερο. Γι'αυτο ρωταω....:rolleyes:
  3. Οθονη: 1:38:50 κλησεις: 17:30 internet: 27:26 Καλυτρρα τωρα; :)
  4. Η οθονη κλεινει στα 30 δευτερα. Η φωτεινοτητα στο 0. Μιλαω περιπου κανενα 2ωρο τη μερα. Sorry που αργω αλλα δεν το χω κ πολυ με το θεμα οπως καταλαβαινεις οποτε μου παιρνει λιγο περισσοτερο χρονο.
  5. Τα δεδομενα πλεον τα ανοιγω μονο οταν θελω να κανω κατι στο νετ. Η φωτεινοτητα στο 0 κ η οθονη κλεινει στα 15 δευτερα.
  6. Το αφησα να δω πως θα παει αλλα η διαφορα ηταν ασημαντη. Κ οπως θα δεις το 68% το τρωει η οθονη, με φωτεινοτητα στο 0.
  7. Μονο με ultrex δε λουστηκα... τα δοκιμασα κ τα 2! Μα καμια διαφορα....
  8. Εχω σβησει σχεδον τα παντα εκτος απο fb, firefox, shazam.... βλακειες δλδ. Δεν φανταζομαι οτι κατι απο αυτα καταναλωνει τοση ενεργεια.... χθες απο το 43% επεσε στο 25 μεσα σε μια ωρα διαβαζοντας ενα pdf κ φυσικα ολα τα αλλα κλειστα.... 3g, φωτεινοτητα εικονας.... τα παντα.
  9. Πριν απο ενα μηνα αγορασα το s4 και ενω θα επρεπε να ειμαι ενθουσιασμένη εχω ξενερωσει απιστευτα. Η μπαταρια κραταει το πολυ 5 ωρες με πολυ νορμαλ χρηση. Στην αρχη ελεγα οτι εχω πολλες εφαρμογες να τρεχουν... τις εκλεισα κ τπτ. Εκλεισα wifi, καμια αλλαγη.... Το εβγαλα πριν απο μιση ωρα απο το ρευμα κ εχει ηδη παει στο 91% με απενεργοποιημενα τα παντα εκτος απο το 3g. Ειναι προβλημα της συσκευής; Της μπαταριας ; Ή κακης χρησης;
  10. Καλησπερα!!!! Θέλω τη βοήθειά σας αν κάποιος γνωρίζει τι παίζει.... Ημουν συνδρομήτρια της Vodafone κ λόγω πολύ χαμηλής επιδότησης (25 ευρώ) κ πολυ ακριβού παγιου στη hol (37 ευρώ) αποφάσισα μαζί με το φίλο μου να μεταφέρουμε κ οι δύο τα κινητά μας κ το σταθερό με το internet στη wind. Εμένα η φορητότητα έγινε το Σάββατο, το άλλο κινητο κ το σταθερο παραμένουν ακόμη στη vodafone. Το θέμα είναι οτι χθες με πήραν απο vodafone κ μου κάναν αντιπροσφορά προκειμένου να παραμείνουν όλες οι γραμμές στο δίκτιο τουςς (640 ευρώ επιδότηση.... πολύ καλά). Aπλά λέει ακυρώνω την αίτηση για το ένα κινητό κ το σταθερό κ ζητάω να επιστρέψει η δική μου γραμμή στη voafone εφόσον δεν εχουν περάσει 15 μερες από τη μέρα της ενεργοποίησης (υπάρχει λέει τέτοιος όρος στο συμβόλαιο). Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο? Γιατί όταν πήρα τη wind για να τους ενημερώσω μου είπαν οτι πρεπει να περάσουν 2 μήνες. Please help.....
×
×
  • Create New...