Jump to content

coltaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by coltaras

  1. Καλησπέρα. Κάτοχος του lg g4 dual εδώ και 10 μέρες. Όλα καλά !ε τη συσκευή, εκτός από τη μπαταρία. Δεν έχω δει ποτέ πάνω από δυομισι- τρεις ώρες οθόνης χωρίς να χρειάζεται να ξαναφορτισω, και μάλιστα χωρίς να κάνω βαριά χρήση ( κυρίως browsing, whatsapp, viber kλπ). Επιπλέον χάνει αρκετά ακόμα και όταν είναι σε αδρανεια, ειδικά αν δεν έχω κλείσει τις εφαρμογες στο παρασκήνιο. Μιλάω για ποσοστά της τάξης του 5-10% την ώρα. Τέλος φορτίζει παρά πολύ αργά με ανοιχτή οθόνη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βελτιωθεί η κατασταση? Λέτε να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή μου η ετσι ειναι σε όλους? Ευχαριστώ!
  2. Καινούριος κάτοχος της συσκευής, παρέλαβα Δευτέρα από vickmall. Πέρασα την ελληνική stable αλλά ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό. Υπάρχει κάποια rom που κάνει καλύτερη διαχείριση?
  3. Και εμένα από 17/11 arrived from destination, ενώ μου ήρθε χαρτάκι από το ταχυδρομείο σήμερα για παραλαβή δέματος που ήταν arrived at destination από τις 18/11. Λογικά περιμένουμε να παραλάβουμε και το arrival 17/11 από μέρα σε μέρα.
  4. Καλησπέρα, Περμένω δέμα που εδώ και μια βδομάδα είναι κολλημένο στο Arrival at destination post (απο 17/11). Σαν πολύ δεν έχει κάτσει εκεί?
  5. Εχω το κινητο εδω και 4 μηνες. Τις τελευταιες μερες το σημα ειναι πολυ κακο και στις δυο σιμ, σε σημειο που την περισσοτερη ωρα ειμαι τελειως εκτος δικτυου. Εχω δοκιμασει διαφορες ρομ αλλα και μοντεμ οπως προτεινατε σε παρομοια προβληματα, αλλα δεν εχω δει βελτιωση. Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω, ή η επιστροφη ειναι μονοδρομος ?
  6. Καλησπέρα και από εμένα. Έχω δύο απορίες σχετικά με το τηλέφωνο. Πέρασα τη vibe ROM 1347 σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο φόρουμ. Πολύ καλή Ρομ άλλα έχω δύο θεματακια. 1) Δεν βρίσκει την τοποθεσία μου με κανένα τροπο 3g WiFi GPS κτλ με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κάνω ούτε μια ενημέρωση σε εφαρμογές που απαιτούν τοποθεσία πχ καιρούς.. 2) Όταν κάλω cosmote ακούγεται ένας δυνατός και παρατεταμένος 'μεταλλικός' θόρυβος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω το συνομιλητή μου. Με Vodafone όλα οκ. Να ενημερωσω ότι στην cosmote είναι το 3g.. Αυτά γενικά είναι τα μόνα που με χαλάνε! Παιδιά οποίος ξέρει και παραπάνω άς βοηθήσει γιατί πραγματικά είναι πολύ καλό κινητό και είναι κρίμα... Ευχαριστώ!
  7. Εγκατέστησα την s135 υπαρχει καποιος τροπος οι εφαρμογες να είναι στα ελληνικά;;Πχ fb viber ολα ειναι στα αγγλικα. Ισως αν υπαρχει "ελληνικο" gapps να του περάσω μεσα;; Δώστε τα φωτα σας..Α και πως μπορω να γραφω ελληνικα.
×
×
  • Create New...