Jump to content

giannisfo

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannisfo

  1. @ & galanakop / still waiting.. :google: Nα φιλε μου, απο πισω ακριβως το ειχα γραψει ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4809072#post4809072 Πολυ καλη,δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα,εδω και αρκετο καιρο !
  2. Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τις παρατηρήσεις σου και την καταγραφή των συμπερασμάτων σου! Να είσαι καλα!
  3. Νικολαρα και αυτη βγηκε πολυ καλη ! Αν και δεν εχει σχεση με αυτην που μας δειχνεις ! http://www.ebay.com/itm/MICRO-SDXC-64GB-64-GB-SD-HC-SDHC-CLASSE-CLASS-10-SAMSUNG-PRO-UHS-/360663478393?pt=IT_Accessori_Cellulari_Memory_Card&hash=item53f937f079 Νικ για αυτην που μας δινεις,εχεις τιμουλα παιχταρα μου ? Σε ευχαριστω πολυ ! Ευχομαι να εισαι + περνας καλα !
  4. Καλέ μου φίλε, το αν φτιάχνεται ή όχι μόνο αυτός θα μπορούσε να στο πεί ! Καθώς και πόσα ευρόπουλα θα χρειαζόταν ! Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις με τα μαγικά του, μπορεί να γλιτώσεις τα 100 / 150 πού σωστά αναφέρεις παραπάνω ! Τώρα για τα μεταφορικά που μου λες,ξέρω οτι αν τον πάρω τηλέφωνο,θα μου πεί να σου πώ αυτό που μου είπε και στους άλλους ! -Πες τούς να έρθουν από εδώ τους φλασάκηδες και άμα έχω κέφια,θα τους το φτιάξω και τσάμπα ! :lol: Είναι λίγο περίεργος ο τύπος,αλλά πιάνουν τα χέρια του ! Για αυτό σε ρώτησα αν είσαι από Θεσσαλονίκη ! Να σου κάνω και μια ερώτηση σχετική με το πρόβλημα που έχεις ! Είπες παραπάνω ότι όλο το θέμα ξεκίνησε όταν άλλαξες την μπαταρία ! Μήπως κατά την διαδικασία που έκανες τα διάφορα flushing ,custom rom και τα σχετικά,έγινε και τίποτα άλλο περίεργο, μεταξύ pc και συσκευής ? Η όλα απλά ξεκίνησαν,με την αλλαγή μπαταρίας και μόνο ? Τι μπαταρία του έβαλες ? Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω περισσότερο.. Κρίμα φίλε μου.. Λυπάμαι.. edit: Βλέπω ότι πιο πίσω αναφέρεις μια kinps 2300 mAh και μία μαμίσια SAMSUNG 1800 mAh και με έχεις μπερδέψει λιγάκι ! Εκτός και αν εννοούσες 1650 mAh.. OK σε έπιασα !
  5. Καλέ μου φίλε ούτε με τον kernel,μην φάς τσάμπα τον χρόνο σου ! Κατανοώ την απογοήτευσή σου και δύσκολα θα σε βοηθήσει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα,να επιλυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Η αλλαγή μητρικής,είναι μονόδρομος για εσένα ! Μήπως είσαι απο Θεσσαλονίκη ? Να σε στείλω σε ένα καλό φιλαράκι και να σε βοηθήσει αυτός ? Του είχα στείλει κάτι κομμάτια παλαιότερα και με κάτι μαγικά που έκανε,είχαν βρεί λύση οι απεσταλμένοι μου..! Στους 4 τους 3 τους χρέωσε από ότι μου είπαν τα παιδιά,30 ευρώ και πρόβλημα κανένα μέχρι και σήμερα ! Τον έναν δεν του πήρε δραχμή,αλλά δεν του το έφτιαξε κι όλας ! Αν θέλεις και είσαι από Θεσσαλονίκη,μου λες και σε στέλνω (πμ) στον τρελοτύπο με τα μαγικά και το φτωχομαγαζάκι του !
  6. Και αν βρεις τον χρονο και μπορεσεις να μας ανεβασεις και καμια υποβρυχια photo η video,να ριξουμε μια ματια ! Σε ευχαριστω πολυ !
  7. owwwww.. Με γυαλιά ηλίου και μόνο που βλέπεις όπως μας λές,είναι κάτι το πολύ αξιόλογο ! ! Η αίσθηση στεγανοποίησης και στιβαρότητας πού σού δίνει,σε ικανοποιεί ? Άν σου πέσει κάτω σπο φυσιολογικές συνθήκες,πιστεύεις ότι θα σου κάνει αμέσως σημάδι ? Σε γεμίζει γενικά με φόβο η συσκευή κατά την . μεταφορά της ? Θα ήθελες το Note 3 να υπάρχει σε Active έκδοση ? Σε ευχαριστω πολύ !
  8. Πολλα θα αρχισουμε σε λιγο καιρο να τα βαζουμε στο νερο ! Οχι ομως γιατι ζεστενονται,αλλα γιατι καποιοι θα μας δωσουν την δυνατοτητα να το μπορουμε ! Λες να το δουμε και αυτο ? http://www.phonesreview.co.uk/2013/07/14/samsung-galaxy-note-3-active-release-appreciated/ :p Γιατι οχι.. Οι 3 εκδοσεις Note 3,ειναι σιγουρα δεδομενες ! Παμε για την 4η ! ;) Ποσο πιο σουπερ ειναι τελικα ? Κανενα επιπλεον σχολιο φιλε geovass ? Καλα τα πηγε και με τις βουτιες ? Για γραψε μας κανα στιχακι,που περιμενω πως και πως να σε διαβασω καλε μου φιλε ;) Γιωργο ! Θα σου αρεσε φιλε Γιωργο να εχεις την δυνατοτητα να αγορασεις και το Note3 σε Active (waterproof +..+) εκδοση ? Ασχετως αν δεν θα την προτιμουσες γενικοτερα σαν συσκευη (για τους οποιους λογους σου ) ! Την επιλογη θα την ηθελες υπαρκτη ?
×
×
  • Create New...