Jump to content

semelia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About semelia

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

semelia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. semelia

    Sony Xperia S

    τις αντιστοιχισμένες συσκευές εννοείς? αυτό το είχαμε κάνει.... η αποστολή του ήχου πώς θα γίνει δεν έχω καταλάβει.
  2. semelia

    Sony Xperia S

    καλά.... φίλε μου το αστρο δεν το είχα ανοίξει ποτέ γιατί νόμιζα πως έλεγε για ζώδιαααα!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα :shock: τώρα το άνοιξα, βρίσκω τον ήχο αλλά πάλι δεν βλέπω καμιά επιλογή αποστολή προς....... ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ!!!!!! :rolleyes:
  3. semelia

    Sony Xperia S

    παιδιά, καλησπέρα! το έχω εδώ και δέκα μέρες περίπου. έχω διαπιστώσει μερικά προβλήματα... πχ το ραδιόφωνο δεν πιάνει καλά πάντα και χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση. επίσης η μπαταρία τελειώνει μέσα σε μια μέρα και χωρίς ιδιαίτερα πολύωρη χρήση. σήμερα προσπάθησα να στείλω έναν ήχο σε έναν φίλο με bluetooth. δεν βρήκα όμως επιλογή κατάλληλη... ξέρει κανείς ή είμαι άσχετη? με το παλιό ήταν το πιο εύκολο πράγμα. ααα και τί γίνεται με τους ιούς? υπάρχει αντιικό για κινητά?
  4. semelia

    Sony Xperia S

    αλήθεια? να σαι καλά σε ευχαριστώ. πολύ με βοηθάτε εδώ. θα μάθω πάρα πολλά! :up:
  5. semelia

    Sony Xperia S

    ακριβώς το έχω κόψει. δεν την αναγνωρίζει.... ευχαριστώ πάντως με το ίδιο νούμερο? εγώ έχω whatsup. ο γερμανός δίνει τέτοιες καρτούλες, ξέρεις?
  6. semelia

    Sony Xperia S

    προσπάθησα με μια άλλη σιμ που είχα και την κατέστρεψα.... θα δω και το βιντεάκι σου κι ο θεός βοηθός. αλλιώς δευτέρα, γμτ.... την έκοψα κι άλλο.... χώρεσε αλλά όταν το ανοίγω βγάζει no sim card.....
  7. semelia

    Sony Xperia S

    :wacko: τί ωραία συσκευασία που έχει το xperia s!!!!!!!! κάθομαι και τη θαυμάζω. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ και αυτό γιατί δεν χωράει η κάρτα σιμ!!!!! δεν θα έπρεπε να μου το πουν, οι κόπανοι από το μαγαζί????????????????????? αφού τους τηλεφώνησα τότε μου είπαν ότι θέλει μίνι σιμ και να πάω από εκεί να μου την κόψουν. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
  8. semelia

    Sony Xperia S

    σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!!!!
  9. semelia

    Sony Xperia S

    ευτυχώς που υπάρχει το φόρουμ!!!!!! η αλήθεια είναι πως το παίζω "τραβάτε με κι ας κλαίω..."! ααα και κάτι άλλο... ξέρετε ποιές παρτίδες είχαν βγει ελαττωματικές? και τί θα πρέπει να προσέξω όταν το αγοράσω? δλδ εγγύηση, συσκευασία ή κάτι άλλο ώστε να μην είναι μαϊμού... αθήνα μένω. σε λίγες μέρες που θα το έχω στα χέρια μου (τρέμω....) θα σας πω.
  10. semelia

    Sony Xperia S

    πολύ ωραίος ο οδηγός android αλλά εγώ μπερδεύτηκα περισσότερο......... μήπως τελικά να μείνω στο παλιό μου κινητάκι????? εφαρμογές, αναβαθμίσεις, προγράμματα........... θα τα κάνω θάλασσα :help:
  11. semelia

    Sony Xperia S

    οκ! ξεκινάω!!!!! :wink:
  12. semelia

    Sony Xperia S

    τι είναι τα μπαγκ ρε παιδιά???? εδώ μέσα θα γίνω εξπέρ στη γλώσσα των κινητών!!!!!!! :D
  13. semelia

    Sony Xperia S

    μη μου βάζετε δύσκολα τώρα! :wacko: το έχω δει κι αυτό.... δεν ξέρω..... ουφ.....
  14. semelia

    Sony Xperia S

    βουτιά όπως το λες.... ευτυχώς για μένα!!!! :rolleyes: σε ευχαριστώ για την πληροφορία! αλλά το γλυκάκι μου το παλιό δεν θα το πετάξω..... έχω το w995 (γενικά κόλλημα με τα sony!)
  15. semelia

    Sony Xperia S

    καλησπέρα σας! εδώ και δυο μέρες προσπαθώ να βρω γνώμες για το xperia s που λέω να αγοράσω. δεν έχω ιδέα από smartphones.... το βρήκα στο kaizer στα 254 ευρώ και θεωρώ πως είναι μια καλή τιμή για τις δυνατότητες που έχει. με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η κάμερά του (το παλιό μου έχει 8mp κι είμαι πολύ ευχαριστημένη). αυτό που με ανησυχεί και δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε, είναι ότι το μαγαζί το έχει ως: SONY XPERIA S WHITE ΕΛΛΗΝΙΚΟ. αυτό το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δεν το καταλαβαίνω......................!!!!!!! ευχαριστώ και χάρηκα που σας βρήκα! :cat:
×
×
  • Create New...