Jump to content

adonaros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About adonaros

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

adonaros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. βρήκα αυτό εδώ πιστεύω είναι καλύτερο από το meizu mx3? http://www.minideal.net/zte-nubia-z7-mini-4g-lte-android-4-4-2-3ghz-5-0-1080p-ram-2gb-rom-16gb-smartphone.html
  2. το τηλέφωνο θα ήθελα να έχει 5 η 5 και κάτι οθόνη να είναι οχταπυρινο με 2gb ram και να έχει σχεδιασμό όπως το iocean x8 , το kingzone k1 turbo αυτή τη στιγμή αυτά τα 2 έχω βρει , το Xiaomi Mi3 Lenovo K900 δεν με τρελαίνουν και τόσο σε εμφάνιση εσείς ανάμεσα στο iocean x8 και το kingzone k1 πιο θα διαλέγατε?
  3. http://www.minideal.net/iocean-x8-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-ram-2gb-5-7inch-32gb.html βρήκα αυτό το τηλέφωνο και μου φαίνεται κάλο άλλα η μάρκα τη λέει? επισης σε πολλες παραγγελιες απο κατω αφηνουν σχολεια και λενε το νουμερο της παραγελιας μου ειναι ταδε θελω να μου το βαλετε σαν δωρο... αμα παραγγείλω απο εκει θα πρεπει να γραψω τα ιδια ? δειτε ενα παραδειγμα που βρηκα Hello my Order ID is: 100096218 I would like for my phone to: 1. be rooted and with play store installed 2. have greek language installed 3. come with an EU adapter 4. have all chinese apps removed 5. 6. please make sure the phone has no problem at all functions όσο άφορα για το Xiaomi Mi3 δε με τρελαίνει και τόσο :rolleyes:
  4. καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω τηλεφωνώ και έχω κατά νου μου το kingzone k1 turbo είναι ωραίο εμφανισιακά άλλα και χαρακτηριστικα είναι κάλο, έχετε να μου προτείνετε κάποιο στα ιδία λεφτά η κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα και επίσης γνώμη για το kingzone k1 turbo ευχαριστώ!
  5. υπάρχει αξιόπιστη ιστοσελίδα που να μπορώ να πάρω το τηλέφωνο με αντικαταβολή ?
  6. δεν ξέρω και πολλά γιατί δεν ασχολούμαι τόσο με τηλεφωνά άπλα έψαχνα κάτι καλό σε καλή τιμή όποτε θα πάρω το kingzone k1 turbo! σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  7. ευχαριστώ φίλε άλλα κάτι ακόμα που ξέχασα να αναφέρω θέμα μάρκας τη λέει ? δεν την έχω ξανακούσει και με αγχόνη λίγο γιατί δεν είναι λίγα τα χρήματα.
  8. καλησπέρα, μόλις πούλησα το THL W100 και έχω στην άκρη μερικά χρήματα και σκέφτομαι να πάρω αυτό το τηλεφωνώ δεν θα του κάνω φλασ και κτλπ που λέτε γιατί για μένα αυτά είναι :wacko:. τεσπα, σε ομορφιά το τηλέφωνο τα σπάει για μένα άπλα έχω μερικές ερώτησης υπάρχει κάτι στα ίδια λεφτά 220 ευρό που το έχω βρει καλύτερο? και 2 πως φορτίζει ? χρειάζομαι αναγκαστικά τη θήκη για να το φορτίσω? δεν γίνετε χωρίς θήκη να φόρτιση? αυτά ευχαριστώ! από εδώ το βρήκα το τηλεφωνώ. http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/Kingzone_K1_Phone_-_5.5_Inch_1960x1080_OGS_Screen_MTK6592_Octa_Core_1.7GHz_CPU_Android_4.3_OS_Qi_Wireless_Charging_Case/
×
×
  • Create New...