Jump to content

xperience

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xperience

  1. Για θήκη δες κάτι όμορφο και συμπαγές, πχ σαν αυτή που φοράω εγώ: @DimitrisAndNiki Γι αυτην τη θηκη διαβασα στο reddit k αλλου οτι πεφτει 1-2 μπαρες το σημα κινητης και το wifi και οτι ειναι και πολυ βαρια θηκη ειναι πανεμορφη ομως ρε γμτ.Feedback?
  2. xperience

    Sony Xperia T

    1.Μια με μιαμιση μερα με <<σκληρη>> χρηση και τρεις με κανονικη! 2. για μενα ναι ειναι 3.Με τις πρωτες υπηρχε μεγαλο προβλημα με disconects κτλ τωρα εχει μονο το θεμα του range του wifi αλλα οχι κατι σοβαρο του λαχιστον το δικο μου θεωρω οτι ειναι τζαμι τωρα παλυ σφαιρα το κινητακι για τα φραγκα του!
  3. xperience

    Sony Xperia T

    Και μενα μου το εκανε αυτο καναδυο φορες περιοδικα δηλαδη.απο το birdphone πηρα και γω...για λεγε νεα μολις μαθεις! Αν και φενεται σαν rendering issue.
  4. xperience

    Sony Xperia T

    Σε ποιες αποστασεις ειχες καλο σημα wifi(δεν θελω και τοπογραφικο) ,ειχε κανα τοιχο αναμεσα? Ποσες μπαρες σημα? Αυτο με το να καλυπτεις το κατω μερος του κινητου στο διαφανο στοιχειο με το χερι σου για να δεις αν πεφτει το σημα το δοκιμασες?Περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σου γιατι με ενδιαφερει η αγορα του!Θα ηθελα να το εξαντλησουμε το θεμα με το wifi εδω στο φορουμ παιδια για να δουμε τι γινεται. sorry για το συνεχομενο post αλλα παραθετω ενα link προς το sonymobile forum οπου απο το σχολιο 14 εως το 20 οι χρηστες του xperia sp αναφερουν οτι ειναι desing flaw ala iphone αν και αξιζει κανεις να το δει κανεις ολο http://talk.sonymobile.com/thread/127552?start=10&tstart=0 update και μια αλλη συζητηση απο το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2306638
  5. xperience

    Sony Xperia T

    Γεια σε ολους μιας και νεος στο forum.Aυτο το θεμα με το wifi παντως ειναι αποτρεπτικο για την αγορα του κινητου, κριμα και μου αρεσε πολυ!Αυτα τα δυο update που εχει δωσει η sony δεν εχουν διωρθωσεις για το wifi?Aν οχι τοτε τα πραγματα ειναι λιγο τραγικα γιατι και σε αλλα forum που ειδα οταν καποιος καλυπτε το κατω μερος του κινητου που εχει την κεραια, το διαφανο στοιχειο δηλαδη τοτε το σημα χανοταν!Αν δε βγει ψευτης τοτε ειναι design flaw και ..........!Ελπιζω να εχω αδικο και να διορθωθει με ενα update γιατι το κινητο ειναι πολυ ομορφο.Μα τι στο καλο δεν τα δοκιμαζουν πριν τρα βγαλουν στην αγορα?
×
×
  • Create New...