Jump to content

alexandra_v

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

alexandra_v's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το animated text messaging δεν είναι υπέροχο? :D
  2. Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Η μπαταρία μειώνεται με το συνήθη ρυθμό που μειώνεται στα samsung κινητά. Αυτό που έχω παρατηρήσει σε σύγκριση με το προηγούμενο samsung μου, είναι ότι όταν ανοίγω το αρχείο με τις φωτογραφίες, αργεί να τις εμφανίσει. Κάνει αισθητά περισσότερο χρόνο, αλλά δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα.
  3. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ τα φοβάμαι λίγο τα touch screen κουμπιά μετά από την πάροδο του χρόνου, αλλά ελπίζω να με πάεο μέχρι να πάρω κάποιο άλλο νέο μοντέλο σε κανέναν χρόνο :p
  4. Παιδιά το απόκτησα το κινητάκι πριν 1 μήνα περίπου. Πριν από αυτό ήμουνα χρήστης του Ε730, επίσης Samsung. Ομολογώ οτι το Ε900 είναι ένα υπέροχο κινητό. Οι δαχτυλιές είναι κάτι που δεν αποφεύγεις εκτός αν βάλεις εξωτερική θήκη, αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει να έχω τα κινητά μου σε θήκες. Τα κουμπιά αφής και συγκεκριμένα το C, ακόμα με δυσκολεύουν που και που, μιας και αντί το δεξί τόξο, πολύ συχνά παατάω το C και με πηγαίνει ένα βήμα πίσω ή στο αρχικό μενού, ανάλογα με την εφαρμογή που βρίσκομαι. Του έχω βάλει 1GB κάρτα και δεν χρειάζεται πλέον να κουβαλάω mp3 player μαζί μου. Γενικά θα το πρότεινα, αλλά προσωπικά και ως γυναίκα, πιστεύω οτι τα αγοράκια μας εκεί έξω με τα μεγάλα δαχτυλάκια τους, μπορεί να έχουν πρόβλημα αφής των κουμπιών ¨-)
  5. σπάνια θα χάσει κάποιος κινητό και όποιος το βρει θα ψάξει απελπισμένα να βρει σε ποιον ανήκει για να το επιστρέψει. μόνο στα παραμύθια χα χα
  6. Όποτε το βαρεθώ. Από 6 μήνες μέχρι ένα χρόνο και maximum 2!
  7. χα χα χα εγώ θα ήθελα επιπλέον να σιδερώνει, να βάζει πλυντήριο και να μαγειρεύει....πολλά ζητάω???? :lol:
  8. ναι να είναι slide up για να το τρέχεις στα service μετά από 6 μήνες όταν δεν κάνει πλέον επαφή.
  9. Ευτυχώς δεν μου κλέψανε κανένα κινητό για την ώρα. φυσικά μου έχει πέσει κινητό και έχει σπάσει η οθόνη (6210). πάντως από φίλους έχω ακούσει και εγώ : του ενός του έπεσε στην τουαλέτα επίσης από κατούρημα, του άλλου έκανε μακροβούτι στον καφέ, άλλου του το κλέψανε από το αμάξι επίσης σπάζοντας το τζάμι...άλλως το είχε στον πωπώτσεπη και στρογγυλοκάθησε πάνω του (οκ όχι κλέψιμο...αλλά αφιέρωση)...και το κινητό έβγαλε την τελευταία πνοή του. Συμβουλή, ξέρω οτι οι πιο πολλοί βγάζουμε τα κινητά στο τραπέζι στα διάφορα cafe και bars, αλλά με τόσα γυφτάκια και αλβανάκια με χαρτομάντηλα και μαντολάτα, είναι πρόκληση ρε παιδιά να γίνει το κακό. προσωπικά προτιμώ να το έχω στην τσέπη στη δόνηση επειδή είναι μικρό η στην τσάντα μου.
  10. πάντα vodafone, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό που βρίσκομαι τα τελευταία χρόνια. δεν ξέρω αλλά προσωπικά η vodafone δεν με απαγοήτευσε ποτέ ιδιαίτερα στα 8 χρόνια που έγινα πελάτισσα.
  11. Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το E730 (black soft edition) της Samsung. Έχω ένα Ε600 που το χρησιμοποιεί ο φίλος μου και ένα παλιό ΝΕC σε stand by σε περίπτωση που χαλάσει αυτό που χρησιμοποιώ. Πριν είχα το 6600 που πούλησα μετά από 2 χρόνια απόλυτης ικανοποίησης.
  12. Εγώ είμαι happy με τα νέα κινητά. Έγχρωμα, με mp3, camera, video, software applications κλπ. Όλα αυτά σε ένα πακέτο και όχι να κουβαλάς όλο το σπιτικό μαζί σου. Όσον αφορά το μέγεθος, συγγνώμη αλλά υπάρχουν πολλά μικρά νέας τεχνολογιάς, πχ Samsung. Με καμιά παναγία δεν θα ήθελα να γυρίζαμε στις πράσινες οθόνες και όντως στα standard borring ringtones!
  13. αγοράζω συχνά από το net. άγορασα το Ε730 καινούργιο 100 ευρώ φθηνότερα από τα μαγαζιά και η πιο πρόσφατη αγορά μου ήταν από το ebay το HP Ipaq 2210 PDA με ΤΟΜΤΟΜ software, GPS mouse και SD κάρτα. όλα σε άριστη κατάσταση και παραλαβή σε μια μέρα από την αποστολή χρημάτων.
×
×
  • Create New...