Jump to content

gfree

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gfree

  1. gfree

    Jiayu S3

    ευχαριστώ πολύ για την άμεση κ γρήγορη απάντηση το δοκιμάζω κ θα επανέλθω..
  2. gfree

    Jiayu S3

    Καλησπέρα σας , καλή χρονιά κ χρονιά πολλά .. θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρακαλώ πρόβλημα. είμαι κάτοχος του κινητού εδώ κ περίπου 4 μήνες. Έχω την S3SW 20150812-212343 (4.4) κ εποιδι ως τώρα δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα δεν θέλω να την αλαξω. από εχθές όμως κάθε λίγο κ λιγάκι το D.WEB μου βγάζει ιδιοποίηση ότι έχω αυτό ANDROID.COOEE.ORIGIN ( /storage/emulated/0/.kpsh/kpshplatform.jar ) (((Το είχε ξαναβγάλει μια φορά στις αρχές άλλα μετά τίποτα))), ((αυτό μπορώ κ το διαγράφω άλλα το πρόβλημα είναι ότι ξανά εμφανίζετε)). μετά από σκαναρισμα μου λέει ότι το εν λόγο κακόβουλο λογισμικό είναι πάνω ή είναι ο στοκ launcher Κ δεν μπορεί να το φτιάξει. Κατέβασα κ έβαλα τον nova launcher άλλα το πρόβλημα παραμένει. Πως μπορώ να διαγράψω χωρίς να κάνω ζημιά στο σύστημα τον προβληματικό κ να μείνω με nova? Έχω διαβάσει όλο το νήμα εδώ κ καιρό κ είχα δει κάπου ένα παρανομιού πρόβλημα άλλα δεν θυμαμε που κ είναι δύσκολο να το πάρω από την αρχή όλο. Σας παρακαλώ βοηθήστε με.
  3. gfree

    Jiayu S3

    Καλησπέρα. Τελικά δεν με πάει το φλασαρισμα..:mad::mad::mad: πέρασα στο λαπιτοπι win xp, πέρασα κανονικά τους mtkdriver κ δοκίμασα το spflastool το τελευταίο. Το pc αρνιότανε να το ανοίξει βγάζοντας μήνυμα για λάθος παραμετροποίησης της εφαρμογής:wacko::wacko:.... δοκίμασα από το ποιο πρόσφατο μέχρι κ την εκδοσή v3.1344, την οποία άνοιξε μεν άλλα όταν πήγα να ανοίξω το scaterr αρχείο τις ρομ μου πέταξε μην αποτυχία δημιουργίας xml μπλα μπλα.... κ να βεβαιωθώ ότι το αρχείο msxml6 είναι σωστό η κάτι τέτοιο.:X:X Ξέρει κάνεις γιατί το κάνει αυτό? Λύση έχουμε? καλά νέα τελικά βρήκα το αρχείο msxml6 κ το εγκατέστησα, τώρα φαίνεται να δουλεύει κανονικά το flastool. Αν κάνω την προσπάθεια να περάσω rom με αυτήν την εκδοσή του θα υπάρχει θέμα?
  4. gfree

    Jiayu S3

    Καλησπέρα κ πάλη. Σήμερα παρέλαβα κ εγώ το τουμπανακη (s3 3g) το κινητό τα σπάει, τόσο σε εμφάνιση όσο κ στην λειτουργιά, δεν έχω βάλει sum μέσα ακόμη γιατί πρέπει να κοπεί. Wi-Fi απίστευτο, απόκριση σφερατη οθόνη πάρα πολύ καλή κ φαίνεται καλοφτιαγμένο γενικά, όχι φτηνιάρικο, η κάμερα με χάλασε λίγο :(άλλα πιστεύω ότι σε lolipop θα είναι καλύτερη, gps ακόμη δεν δοκίμασα γιατί με το που ήρθε άρχισαν τα πανηγύρια....:mad::mad: gmail κ τα σχετικά συγχρονίστηκαν άμεσος, ώμος το pley stor σε ότι προσπαθώ να κατεβάσω – εγκαταστήσω μου λέει πρόβλημα σύνδεσης με το διακομιστή....:O:!::O κάποιος το ξανά είχε αναφέρει άλλα δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο του νήματος κ αν το έφτιαξε. Θυμάται η ξέρει κάνης την λύση να μην ανατρέχω σε όλο το νήμα? Θέλω σε λίγο καιρό να το αναβαθμίσω από 4.4.4 σε 5.1 έτσι ξέθαψα ένα laptop που έχω κ του πέρασα τα win xp και τους drivers (http://bit.ly/1Ik00S7) για να το σεταρο γενικά να είναι έτυμο για φλασαρισμα άλλα δεν μου ανοίγει το flastool. ( http://bit.ly/1HUgcuz ). Μου γράφει ότι δεν ανοίγει λόγο λάθους παραμετροποίησης της εφαρμογής..... κάτι τέτοιο.. βρήκα κ λίγο ποιο παλιά εκδοσή άλλα τίποτα... υπάρχει γιατριά η θα πρέπει να βρω pc με win 7?:cry::cry: τρεχουσα rom S3SW 20150812-212343 σας ευχαριστω προκαταβοληκα..
  5. gfree

    Jiayu S3

    καλησπερα.. Σε ευχαριστω για την απαντηση. (panos314) εχεις βαλει κ τις δυο? <<5,1 official (17.09), Οι γερμανικές beta >> η official δεν ειχε ενα θεματακη με τρεμοπεγμα της οθονης? αρα ευτιαξε κ να υποθεσω οτι κ η καμερα βγαζει καλλιτερες φοτο (απο την γερμανικη)?
  6. gfree

    Jiayu S3

    Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Απλα εχω το ανχος του πρωταρη σε αυτην την διαδικασια...:(:( Ειμαι βεβαια αισιοδοξος με ολες τοις αναλυτικες πληροφοριες εδω κ για αυτο κ εχω αποφασισει να το επιχειρησω.
  7. gfree

    Jiayu S3

    Καλησπέρα κ από μένα στο forum. Έχω παραγγείλει κ περιμένω κ εγώ το s3 advanse,:D διάβασα όλο σχεδόν το νήμα:O (τα τεχνικά θα τα διαβάσω ποιο λεπτομερώς αργότερα) κ επειδή το έχω σίγουρο ότι θα έρθει με 4.4.4 (το οποίο έχει περισσότερα bag αποτι καταλαβαίνω από την 5.1) :mad: έχω μπει στο τριπακη να φλασαρω ολοκαίνουρια με το που έρθει ,αν κ δεν το έχω κάνει πότε κ τρέμουν λίγο τα ποδιά μου στην σκέψη...:cry: θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου πει (έχει δοκιμάσει), αυτήν την στιγμή ποια θεωρεί την καλύτερη – ποιο σταθερή – απροβλημάτιστη rom. 5,1 official (17.09), http://www.needrom.com/download/17-09-android-5-1-for-the-jiayu-s3/ ? xtreeme rom tf , http://www.needrom.com/download/rom-xtreme-rom-tf/ ? η' η Οι γερμανικές beta???? Σε ποια από αυτές έχουμε τοις καλύτερες φώτο? Σας ευχαριστώ εκ τον πρότερον κ συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία που κάνετε.:up::up::up:
  8. Καλησπέρα σημφορουμητες. Έχω πάρει το συγκεκριμένο τηλ για ένα φίλο μου. Είχε πρόβλημα με το κλείδωμα της οθόνης κ τελικά το στείλαμε κινά για επισκευή. Το κην ήρθε πριν καμιά εβδομάδα άλλα δεν είχε την multilanguage rom του mini dial με τα ελληνικά άλλα την εργοστασιακή του <μαλο>, με μόνο τα κινεζικά κ τα αγγλικά σαν επιλογές κ χωρίς Google plei κ root. :mad::mad::mad: Υπάρχει τρόπος για να μην το ξαναστέλνω, είτε να βάλω την αρχική του rom είτε έστω να εγκαταστήσω το plei? :(:( Είμαι άσχετος με τέτοια κ θα ήθελα αν γίνετε όσο ποιο αναλυτικά τα βήματα. Ευχαριστώ.:O:O
  9. αν θημαμε καλα το πειρα γιρο στα 110ευρο. δεν βλεπω καποιο προβλημα εκτος απο αυτο που αναφερω. τωρα κ να υπαρχει εφοσον δεν εχει δουλευτει κανονικα δεν μπορω να ξερω.
  10. καλησπερα σας . Υπαρχει πουθενα οδηγος φλασαρισματος rom σε κηνητα με Qualcomm MSM8225Q γιατι δεν μπωρω να τον βρω. σκευτομε παρολους τους ενδιασμους να το προσπαθησω μηποσ κ γλιτοσουμε την ταλεπορια να το στειλω πισο.
  11. αλησπερα σας κ παλη κ συγνωμη για αλλη μια φορα για την ταλεπορια κ την οφ τοπικ ερωτιση. Υπαρχει πουθενα οδηγος φλασαρισματος rom σε κηνητα με Qualcomm MSM8225Q γιτι δεν μπωρω να τον βρω.
  12. Να υποθέσω ότι δεν το χρειάζομαι το avast γενικά έτσι? Άλλα με τοις ενδεχόμενες (απειλείς) τι γίνετε? Επίσης η στοκ εφαρμογή της κάμερας δεν θα απεγκατασταθη , θα είναι προβληματική η κάτι τέτοιο σωστά? Κ ένα τελευταίο μήπως έχεις να προτείνεις τίποτα για το άλλο πρόβλημα που αναφέρω? Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
  13. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω για αυτό είναι 1δεν είναι δικό μου να κάνω πειραματισμούς κ πάνω απ'ολα να πάρω το ρίσκο κάτι να πάει στραβά, 2 δεν ξέρω την διαδικασία κ 3 το κινητό είναι καινούριο όποτε δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με το κατάστημα , εγγυήσεις, επισκευές κ τέτοια.
  14. Καλησπέρα, είμαι κ εγώ κάτοχος του εν λόγο κην από τον Ιουλίου κ μέχρι σήμερα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, είναι άψογο. Το μόνο θέμα που προέκυψε ήταν με την εφαρμογή λενοβο σουπερ κάμερα οπού το avast την ανέφερε ως πιθανή απειλή (κάτι για εφαρμογή ζόμπι η κάτι τετειο) κ θα ήθελα αν ξέρει κάτι κάποιος για αυτό. Επίσης ξέρω ότι η παρακάτω ερωτήσει είναι εκτός συζητήσεις άλλα δεν ξέρω αν λάβω κάποια απάντηση στο κανονικό κανάλι γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την συσκευή που έχω το πρόβλημα. Παρήγγειλα το τηλ AMOI A862W για ένα φίλο, το πήρε εχθές στα χεριά του κ διαπίστωσε ότι το κινητό δουλεύει μεν μια χαρά στην κανονική του λειτουργιά άλλα όταν το κην κλείδωσε την οθόνη με το που πατάς το κουμπί να το ξεκλειδώσει εμφανίζει μαύρη αναμενη οθόνη με άχνες ρίγες στο παρασκήνιο... από πίσω το κιν δουλεύει κανονικά (ακουγόντανε ήχοι κ δόνηση όταν κάνεις-επιλεγεις κάτι) . (ακόμη κ με επιλογή χωρίς κλείδωμα) . Αν ξέρει λιπών κάποιος τι μπωρι να φταίει κ τι προτείνετε να κάνω από δω κ πέρα. Σας ευχαριστώ κ συγνώμη για την ταλεπορια.
  15. Καλησπέρα, παρήγγειλα το συγκεκριμένο τηλ για ένα φίλο, διαπίστωσε ότι το κινητό δουλεύει μεν μια χαρά στην κανονική του λειτουργιά άλλα όταν το κην κλείδωσε την οθόνη με το που πατάς το κουμπί να το ξεκλειδώσει εμφανίζει μαύρη αναμενη οθόνη με άχνες ρίγες στο παρασκήνιο... από πίσω το κιν δουλεύει κανονικά (ακουγόντανε ήχοι κ δόνηση όταν κάνεις-επιλεγεις κάτι) . (ακόμη κ με επιλογή χωρίς κλείδωμα) . Αν ξέρει λιπών κάποιος τι μπωρι να φταίει κ τι προτείνετε να κάνω από δω κ πέρα. Σας ευχαριστώ.
  16. Καλησπέρα σας συν-αμοιτες. Παρέλαβα κ εγώ την πέμπτη κ είμαι με το στόμα ανοιχτό ακόμα κ σήμερα.:w00t::dance: σαν τον smigol κ το πολύτιμο του.:lol::lol::lol: η κηνητουμπα τα σπάει... είμαι 100% ευχαριστημένος με την επιλογή μου και σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. το συστήνω ανεπιφύλακτα. Στο θέμα μας.. πρώτο Android κην κ έχω απορίες. :wacko: 1ον το κην ήρθε με την εφαρμογή σουπερσου κ ροοτ εξπλορερ. Όταν άνοιξα το δεύτερο μου εμφάνισε (αποτι κατάλαβα) τα αρχεία όλου του κην. Άρα να υποθέσω το κην είναι ρουταρισμένο? 2ον πως μπορώ να τσεκάρω το gps? Κ ποιο navigeitor προτείνετε? Τσαμπε αν υπάρχει.(ασχέτως με το θέμα του gps) 3ον χρειαζαιτε να φλασαρω rekoveri? Αν ναι πως γίνετε από Linux? Φίλτατε τελικά την έκανες την μαγκιά με τους 160 χαρακτήρες? Αν ναι πως?
  17. Σας ευχαριστώ. Το περιμένω πως κ πως κ έχω κ το ανχος να πάνε όλα καλά. Με την παραλαβή θα ανεβάσω κ εντυπώσεις. Καλή συνεχεία...
  18. Καλησπέρα σας κ από μένα... τελικά μετά από πολύ σκέψη το παρήγγειλα κ εγώ εχθές το απόγευμα...:D επιδη δεν έχω ξανά πάρει τίποτα από εξωτερικό θα ήθελα τα φώτα σας. Σήμερα το μεσημέρι έλαβα mail από minideal (κ από PayPal ) ότι μου το έστειλαν κ μου έδωσαν Tracking Number.... τον έβαλα στο σαιτ τις SG Post άλλα δεν το βρίσκει.:confused: Το ίδιο γίνετε κ με το σαιτ που μου δίνει το PayPal http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp (το ίδιο Tracking Number). :X Πως τελικά θα το βρω?
  19. Δεν υπάρχουν όντως αναφορές ακόμα για αυτό το κινητό. Για να σου απαντήσει κάποιος, θα έπρεπε να το είχε ήδη 2 - 3 χρόνια. :) Εγω προσωπικά πιστεύω πως θα αντέξει και περισσότερα απο αυτό που ζητάς, ... το θέμα είναι, θα το θές μετά απο τόσα χρόνια, και με τις συσκευές - δυνατότητες που θα έχουν βγεί μέχρι τότε ? Δεν είναι αναγκαστικό οτι θα χάσεις τα Ελληνικά. Οι περισσότερες rom απ'ότι βλέπω, υποστηρίζουν multi-language Σε ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση σου. από άποψη ποιότητας το κην θέλω να ξέρω άπλα αν συγκρίνετε με κάτι ποιο 'κάλο' στα ίδια λευτα,γενικώς η ρετσινιά κινεζικό φέρνει στο μυαλό προϊόντα χαμηλής ποιότητας, το ποσό θα το κρατήσω κ για πόσο θα με καλύπτει είναι άλλο θέμα. για να καταλάβεις ταλαντεύομαι μετάξι αυτού κ του Samsung i9070 Galaxy S Advance κ παρόλο ότι έχει τα μισά από το s5 σίγουρα έχει ποιότητα κ χαμηλό sar που με ενδιαφέρει. Όσο για την rom άπλα για αρχή δεν έχω τέτοιες βλέψεις, αργότερα..:shifty:.... ποιος ξέρει...:D...άπλα με απασχολεί πολύ το sar..:cry:.:cry:.. δεν αναφέρει τίποτα στα χαρτιά της συσκευασίας ο κατασκευαστείς? Στο manual?
  20. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος χριστής στο φόρουμ κ άσχετος στα Android κινητά. Τον τελευταίο καιρό έψαχνα να βρω το καλύτερο δυνατό τηλ στην τιμή τον 170 eyro κ έπεσα στο εν λόγω κινητό. Είμαι στα πρόθυρα να το τσιμπήσω από το pandawill (λόγω τιμής κ αξιοπιστίας του sait:D:rolleyes:) μαζί με θήκη κ Back Shell (για προληπτικούς λογούς:cool:), έχω όμως κάποιες απορίες που δημιουργούν ενδοιασμούς. 1Ον κ ποιο σημαντικό, όσο κ να έψαξα δεν βρήκα την τιμή sar που εκπέμπει το κινητό. Έχει κανένας ιδέα για αυτό?. 2Ον από ποιότητα κατασκευής πως είναι? Είναι στιβαρό? Φαίνεται να αντέχει δυο τρία ,χρονιά ρε παιδί μου... πιστεύω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω.( εκτός από το Back Shell που έγιναν σχολεία κ έχω άποψη). Κ 3ον αναφερθήκαν κάποια παράπονα για των ηχώ τα οποία κάποιοι τα έλυσαν με αλλαγή rom (κάτι που για αρχή δεν διατιθεμέ να το κάνω λόγο ασχετοσύνης κ διατήρησης του ελληνικού μενού) με την αρχική του δηλαδή τη διάφορες έχει? Μεγάλες η σχετικά μικρές? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...