Jump to content

vasilisdmr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasilisdmr

  1. Φαίνεται με την παλιά έκδοση της εφαρμογής να τρέχει καλύτερα. Μου φαίνεται θα το googlαρω και άλλο το θέμα.
  2. Το κινητό το είχε ο αδερφός μου και πέρασε σε μένα, θα δοκιμάσω να βγάλω την αναβαθμισμένη έκδοση του facebook και να μπω με την παλιά να δω τι γίνεται. Όπως κατάλαβες φίλε μου δεν ξέρω πότε ακριβώς άρχισε το πρόβλημα.
  3. Προσπάθησα και τις δύο ιδεες που μου είπατε αλλά πάλι τίποτα..
  4. Καλησπέρα παίδες. Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω το περιγράφω συνοπτικά και στον τίτλο. Διαθέτω ένα sony ericsson xperia pro mini το οποίο είναι στην τελευταία έκδοση και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή για το facebook. Πιο συγκεκριμένα όταν πάω να ανοίξω το facebook από την εφαρμογή κολλάει, εμφανίζει μόνο κάνα δυό ενημερώσεις και αυτό ήταν όλο. Όταν πάω να αλλάξω καρτέλα και να μπω στους στενούς φίλους φορτώνει για χρόνια, έπειτα χάνεται η σύνδεση , πατάω ανανέωση και πάλι τα ίδια. Όλα αυτά συνδεδεμένος απο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού. Ενώ εαν πάω να μπω στο facebook απο τον opera μπαίνει κανονικά και γρήγορα ακόμη και εαν είμαι συνδεδεμένος απο το δίκτυο της κοσμοτέ. Η εφαρμογή του facebook είναι και αυτή αναβαθμισμένη στην τελευταία έκδοση, υπάρχει κανείς με το ίδιο πρόβλημα ή καμιά ιδέα για την αντιμετόπισή του; Όχι ότι καίγομαι αλλά γιατί να μην δουλεύουν όλα όπως πρέπει;;:worry:
  5. Δεν είναι δικό μου το κινητό και δεν νομίζω να είναι μέσα στην εγγύηση.. Hard reset με συνδυασμό κάποιων κουμπιών δεν γίνεται;; Πρέπει να βρήκα λύση ,αλλά δεν είμαι σίγουρος, θα δοκιμάσω και θα την ποστάρω εαν δουλέψει..
  6. Παιδιά ξέρει κανείς πως γίνεται hard reset στο συγκεκριμένο μοντέλο;;; Samsung Galaxy gt-i550;;;
  7. Όπως ανεφέρομαι και στον τίτλο του θέματος το πρόβλημα που με απασχολεί είναι το ακόλουθο: έχω στην κατοχή μου ενα Samsung galaxy gt-i550 το οποίο ανήκει σε ένα φίλο μου. Όταν το κινητό ανοίγει βγάζει το γνωστό πιστεύω σφάλμα (bug) που αφορά τις αποτυχημένες προσπάθειες για ξεκλείδωμα του κινητού με χρήση μοτίβου. Έκανα μια αναζήτηση στο google βρήκα μερικά άρθρα για το πως μπορείς να κάνεις hard reset στο συγκεκριμένο μοντέλο αλλά τίποτα απο αυτά δεν μου έκανε τη δουλειά. Η ερώτηση που θέλω να σας απευθύνω είναι εαν μπορείτε να μου πείτε κάποιο τρόπο για να καταφέρω τελικά να κάνω hard reset ή πως αλλιώς μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα μου.:blink:
×
×
  • Create New...