Jump to content

papkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by papkos

  1. Της κορης μου παντως ενα μηνα μετα την ληξη της εγγυησης και με την καλυτερη χρηση (εχει ακομα την 2.3.6 μαλιστα - δειχνει και ειναι σαν καινουργιο) εκλεισε το βραδυ και δεν ξανανοιξε με τιποτα. Dead ! Υπαρχει καποια λυση ? δεν βρηκα πουθενα κατι.
  2. Για το navigon στο ACE 2 της γυναικας μου εκανα το εξης και δουλεψε κανονικα. 1) Εγκατασταση ολης της εφαρμογης + τους χαρτες στο folder navigon της εσωτερικης μνημης. 2) Αντιγραφη του folder navigon απο την μνημη του τηλεφωνου στην SD. 3) Διαγραφη του απο την μνημη τηλεφωνου. 4) Απεγκατασταση και επαναεγκατασταση της εφαρμογης (χωρις να σβησουμε το folder) Πλεον το βλεπει απο την SD.
  3. Εχω δοκιμασει μεχρι τωρα αρκετα και ακριβα screen protectors και ολα εχουν καποιο (διαφορετικο μεταξυ τους αλλα εχουν) θεμα με τη αποδοση των χρωματων. Επισης παρουσιαζουν αναλογα με το υλικο που ειναι φτιαγμενα διαφορους ΄κοκους' ειδικα σε λευκο φοντο. Εχετε βρει καποιο που ειναι πραγματικα χωρις να το φορας, οσον αφορα τα παραπανω?
  4. Απο το μεσημερι παιζω με το κινητο της γυναικας μου. Διαβαζοντας ενα προηγουμενο ποστ για την ΜΒ4, σκεφτηκα να το γυρισω σε εκεινη κι ετσι να το ρουταρω, να του αλλαξω csc (οπως εγραψε πως εκανε ο φιλος μας) και μετα μεσω KIES να κανω την αναβαθμιση ομορφα και ωραια. Αλλα, Κατεβαζοντας την επισημη EUR ΜΒ4 διαπιστωσα οτι δεν περιελαμβανε στην λιστα αλλαγης του CSC το EUR (πολυ θα ηθελα να μας πει ο φιλος μας πως το εκανε). Ετσι επαιξα με αυτο το Firm για λιγο και διαπιστωσα οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το MF1 και χωρις κανενα σημαντικο προβλημα. Βαζοντας την MF1 με το odin (αναγκαστικα) οι υποψιες μου για διαφορα στην ταχυτητα εγιναν βεβαιοτητα, πολυ πιο αργο το κινητο...... Ταυτοχρονα στη MF1 υπαρχει το EUR στην λιστα του CSC και αφου το ξαναεκανα root μπορεσα να την αλλαξω κανονικα. Και στα δυο firm η ram κανονικα στα 624. Εχει κανεις παρατηρησει κατι παρομοιο σχετικα με την ταχυτητα - αλλα και με το csc ?
  5. Μπορει καποιος να μου θυμισει πως βλεπουμε τον counter με τα φλασαρισματα ? edit Οκ, το βρηκα, ευχαριστω !
  6. Δηλαδη ενω φλασαρεις για να εξαφανισεις το root (γι αυτο μιλουσε ο φιλος μας), θα ξαναρουταρεις για να αλλαξεις το csc ? :what: ( το *#272....imei.. δεν λειτουργει). Καπως αλλοιως πρεπει να βρεις την λυση. Παντως εγω βλεπω την samsung λιγο "λαθος" στο θεμα της αναβαθμισης. Αν καποιος δεν διαβαζει εδω και κανει την αναβαθμιση απ ευθειας μεσω του Kies, θα εχει μικροτερη μνημη απο την κανονικη. Το θεμα ειναι οτι λιγος κοσμος ασχολειται με αυτες τις λεπτομερειες και θα αντιμετωπισει προβληματα χρησης χωρις να ξερει απο που προηλθαν. Υπαρχει κενο εδω !
  7. Και πως θα γινει αυτο αφου το official EUR δεν εχει scs EUR αλλα KOR ? Παλι θα το δουν οτι ειναι απο φλασαρισμα.
  8. Αυτο δεν το θελω ομως....
  9. Το κατεβασα, το ετρεξα και εμφανιζει το αριθμητικο πληκτρολογιο με εναν κωδικο. Τι κανω απο κει και περα? **Πατησα το πληκτρο κλησης, εκανε εναν ελεγχο και με εβγαλε παλι στο πληκτρολογιο χωρις να αλλαξει τιποτα η να εμφανισει καποια αλλη εικονα για να επιλεξω κατι.
  10. Ποιο ειναι το Ελληνικο CSC και πως το αλλαζουμε?
  11. Παιδια, επειδη εχω χαθει λιγο με την ροη του θεματος, μπορει καποιος υπευθυνα να απαντησει σε δυο ερωτησεις? 1) Με την πιο τελευταια rom το τηλεφωνο ειναι αργο , σε σχεση με την 2.3.6 ? 2) Με ποια διαδικασια πρεπει να την περασουμε ?
  12. Αποκλειεις το γεγονος καποια απο αυτα να ειναι διαλογης (απο το εργοστασιο) και γι αυτο να πωλουνται φτηνοτερα ?
  13. Και προφανως δεν επανερχεται, ακομη κι αν περασεις αλλη παλαιοτερη rom ? Εαν ναι, τοτε το τηλεφωνο δεν επανερχεται ποτε στην αρχικη του κατασταση ?
  14. Μπορει καποιος να κοιταξει σε αυτη την rom αν ξεκλειδωνει το developer option ?
  15. Το developer option λειτουργει σ αυτην την εκδοση του firmware ?
  16. Οι λυχνιες ΧΕΝΟΝ, εκτος του οτι εχουν πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απο τα LED χρειαζονται και ειδικα κυκλωματα inverters για την λειτουργια τους. Πλεον δεν χωρανε στα συγχρονα κινητα (slim) ολα αυτα. Απο την αλλη η εξελιξη των LED ειναι τεραστια τον τελευταιο καιρο και μια καλη υλοποιηση ειναι ικανη να κανει πολυ καλα την δουλεια της, με μικρο μεγεθος, ελαχιστη καταναλωση και αξιοπιστια στον χρονο.
  17. Ελπιζω να ξερεις οτι η θηκη δεν ειναι η γνησια (φαινεται και απο τις φωτογραφιες - γραφει NED αντι NEO)
  18. Το One και το S4 σκοπουν σε τελειως διαφορετικο κοινο με διαφορετικες απαιτησεις.
  19. Μακαρι να ηξεραν ποσο ειναι το επιπεδο SAR στους σταθμους βασεις.........ειναι μολις 2.4 W/Kg - οταν η καθημερινη ακτινοβολουμενη ενεργεια που απορροφα το σωμα μας απο καθε ηλεκτρικη πηγη γυρω μας ειναι 10πλασια. Οποτε μαλλον σωστα το λες, τοσο ξερουν τοσο κανουν.... Η χρηση του hands free θα μπορουσε να προστατευσει τον χρηστη απο μεγαλο ποσοστο ενεργειας εαν το κινητο βρισκοταν 1 μετρο απο αυτον. Στην πραξη μετριαζεις την ακτινοβολουμενη ενεργεια προς τον εγκεφαλο και μεγαλωνεις αυτη του σωματος. Η "βλαβη" για τον οργανισμο ειναι μεγαλυτερη.
  20. Μην στέκεστε στην απόλυτα ανακοινωμένη τιμή SAR. SAR σημαίνει Ειδικός Ρυθμός Απορρόφησης (Specific Absorption Rate), είναι η μονάδα μέτρησης της ποσότητας ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων που απορροφάται από το σώμα μας κατά τη χρήση ενός κινητού τηλεφώνου. Το SAR καθορίζεται στο μέγιστο πιστοποιημένο επίπεδο ισχύος ανα συσκευή σε συνθήκες εργαστηρίου. Ωστόσο, το πραγματικό επίπεδο SAR ενός τηλεφώνου κατά τη λειτουργία του είναι αρκετά κάτω από αυτήν την τιμή. Αυτό συμβαίνει επειδή το τηλέφωνο είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιεί την ελάχιστη ενέργεια που απαιτείται για την πρόσβαση του στο δίκτυο. Ως εκ τούτου, όσο πιο κοντά βρίσκεστε σε σταθμό βάσης, τόσο το πραγματικό επίπεδο SAR θα είναι χαμηλότερο.
  21. Την εχω και αυτην. Κατα την γνωμη μου πιο λεπτη και με καλυτερη προστασια δεν θα βρεις. http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/puro-thiki-samsung-galaxy-s4-sgs4sblk-mayro/prod4220003pp/
×
×
  • Create New...