Jump to content

zannym

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zannym

  1. zannym

    ZTE V967S

    ναι το δοκίμασα, δεν αλλάζει τίποτα. Καμιά ιδέα;
  2. zannym

    ZTE V967S

    Προσπαθώ να μπω σε recovery mode πατώντας το Volume Down + Power χωρίς επιτυχία (το USB debugging είναι τσεκατισμένο). Βλέπω το Logo ZTE για λίγο και μετά τίποτα. Δοκίμασα και από το μενού του Mobile Uncle, σε αυτή τη περίπτωση απλά μένει στο Logo ZTE και δεν κάνει τίποτα άλλο. Καμιά ιδέα; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το είχα κι εγώ όταν από Cosmote το γύρισα σε Wind. Επικοινώνησα μαζί τους, και μετά από μερικές μέρες με κάλεσαν και μου είπαν οτι είναι οκ, και όντως ήταν.
  3. zannym

    ZTE V967S

    Ενδιαφέρομαι εγώ, τι περιοχή είσαι;
  4. zannym

    ZTE V967S

    Έχει δοκιμάσει κανείς να προσθέσει widgets στην lockscreen? Δοκιμάζω και δεν μπορώ με τίποτα. Δε βλέπω πουθενά το + που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να υπάρχει.
  5. zannym

    ZTE V967S

    thanks, για το 2ο δεν φανταζόμουν ότι ήταν θέμα launcher!
  6. zannym

    ZTE V967S

    Καλησπέρα σε όλους, Παρέλαβα κι εγώ χθες από minideal, όλα καλά! Έχω 2 απορίες που όσο κι αν ψάχνω, δεν έχω βρει κάτι: 1. Τόσο με το default πληκτρολόγιο όσο και με το GO Keyboard που ήταν εγκατεστημένο δεν έχω ελληνικό T9 παρόλο που έχω επιλέξει τα ελληνικά. Πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον; 2. Στο home screen υπάρχει ένα κενό (περίπου όσο μια σειρά) στο πάνω μέρος της οθόνης στο οποίο δεν μπορώ να σύρω κάποιο app ή widget. Αυτό είναι φυσιολογικό; Ευχαριστώ!
  7. zannym

    ZTE V967S

    Παρήγγειλα κι εγώ το δικό μου χθες από minideal, σήμερα μου ήλθε και email με το tracking number μέσω sg post αλλά κλασικά δεν το βλέπω προς το παρόν στο website. Είναι η πρώτη παραγγελία από κίνα, ελπίζω να πάνε όλα καλά :lol:
  8. zannym

    Jiayu G3S

    Ευχαριστώ πολύ!
  9. zannym

    Jiayu G3S

    Βοηθήστε ρε παιδιά να ηρεμήσουμε λιγάκι :lol:
  10. zannym

    Jiayu G3S

    Καλησπέρα σε όλους, Έχω καταλήξει στο G3S και επειδή δεν έχω παραγγείλει ξανά από Κίνα, θα ήθελα μια βοήθεια στα παρακάτω για πρακτικούς και ψυχολογικούς λόγους :lol: Σκέπτομαι να το παραγγείλω από minideal (http://www.minideal.net/jiayu-g3s-smartphone-android-4-2-mtk6589t-1-5ghz-quad-core-gps-4-5-ips-gorilla-glass-silver.html) εκτός εάν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. 1. Τι θα πρέπει να ζητήσω στη παραγγελία σχετικά με την παραμετροποίηση (root κλπ). Δε θέλω ελληνικό μενού, με εξυπηρετεί μια χαρά το Αγγλικό - παρεμπιπτόντως είδα ότι χρεώνουν το rootάρισμα 5$; 2. Θέλω να πάρω μια micro sd και ακούω ότι θα πρέπει να είναι class 10, δε βλέπω όμως πουθενά στο minideal να αναφέρεται η κλάση τους. 3. Χρειάζεται να παραγγείλω από τώρα επιπλέον μπαταρία; Αν ναι, σε τι φορτιστή θα τη φορτίσω; 4. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αξεσουάρ που χρειάζεται; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...