Jump to content

gt_i9100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gt_i9100

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 5

gt_i9100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξανανακατέβασε την κάμερα από το omega files και προσπάθησε να την εγκατάστησεις όπως σου είπα πιο πάνω...αμα δεν δουλέψει τότε δεν ξέρω!
  2. Είδες άμα φταίει το πρόγραμμα της κάμερας ή η κάμερα σου? Αν όχι κατέβασε από το play store ένα πρόγραμμα για φωτογραφίες και αν είναι οκ μπες στο omega files και πάτα galaxy s2 και μετά πιγενε στην κατηγορία all omega roms και πάτα camera, μετα κατέβασε την κάμερα που θες... Όταν κατέβει πιγενε στο clock word recovery mode, μετά πάτα install update from sd card μετά διάλεξε το σιμιο που έχεις βάλει την κάμερα Αν δεν φτεει το πρόγραμμα της κάμερας δεν ξέρω τη μπορεί να φταίει!
  3. Δεν έχω αλλάξει τοπία από ότι είχε η rom από μόνη της :/ Μπα δεν έχει νόημα να του ξανακάνω wipe....Γιατί και πιο παλιά που είχα βάλει αυτή την rom μου έκανε τα ίδια! :(
  4. 1. Ναί και wipe dalvik καί wipe cashe καί wipe data/ factory reset Οκ...Ευχαριστώ αυτό δεν το ήξερα αυτό...θα το φορτίσω και θα δω :) 2. Η SD έφτιαξε μόνη της απλά μπορεί να είχε κολλήσει :)
  5. ...Καλησπέρα μήπως μπορει να μου πει κανείς δύο πραγματάκια? 1. Ξέρει κανείς γιατί μου τελιόνει η μπαταρία πολύ γρήγορα με την omega rom? Και 2. Γιατί οταν εγκατεστισα την ομεγα δεν μου υποστήριζε την SD ?
×
×
  • Create New...