Jump to content

smellitsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by smellitsa

  1. καλημέρα! έχουμε ένα sagem από τον ΟΤΕ αυτή τη στιγμή. επίσης έχω ένα παλιό belkin που χρησιμοποιούσα παλιά σε άλλο σπίτι και έχουμε και ένα ακόμα router από τον ΟΤΕ το οποίο δεν έχουμε ανοίξει, είναι αχρησιμοποίητο. κι εγώ προς τη λύση ενός repeater προσανατολιζόμουν, αλλά βλέπω ότι κάτω από 40 ευρώ δεν πρόκειται να βρω κάτι της προκοπής... μόνο ασύρματα με ενδιαφέρει, γιατί έχουμε ένα θεματάκι με τις πρίζες και δεν παίζει να μ'αφήσουν να τρυπήσω ταβάνια και πατώματα :P σκεφτόμουν και το άλλο: εφόσον τώρα που το έχουμε στον πρώτο όροφο, στο ισόγειο πιάνει ικανοποιητικά, δεν θα μπορούσα να μεταφέρω το router στο ισόγειο και να βάλω μια κεραιούλα πχ για να δυναμώσει το σήμα και να πιάνει παντού; δεν θα μου βγει πιο οικονομικά (και λιγότερο μπέρδεμα γιατί δεν θα μπλέξω με σεταρίσματα κλπ);
  2. Καλημέρα! Έχουμε το εξής θέμα στο σπίτι: το router μας είναι στον πρώτο όροφο. Το σήμα του φτάνει στο ισόγειο, με το laptop πιάνει παντού 2-4 παύλες. Θέλω να φτάσω το σήμα, όμως, στο υπόγειο, όπου είναι το γραφείο του πατέρα μου και δεν πιάνει ούτε για πλάκα. Με το θέμα wifi repeater/booster/κλπ δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο για την περίπτωσή μας. Η σύνδεση θα γίνεται ασύρματα. Σκεφτόμουν να πάρω ένα repeater και να το βάλω στο ισόγειο σε μια πρίζα για να πιάνει μέχρι κάτω (αν κατάλαβα, κάπως έτσι δουλεύει το πράγμα). Επίσης, διάβασα στα προηγούμενα σχόλια ότι προτείνετε μία λύση που περιλαμβάνει ένα παλιό router. Αυτό το σύστημα πώς δουλεύει; Ευχαριστώ πολύ!
  3. κι εγώ στην αρχή αυτό νόμιζα, γι'αυτό και στην αρχή έκανα restart κάθε μέρα πριν πάω για ύπνο (για να το θυμάμαι), αλλά και πάλι κολλούσε! μετά έβαλα το task manager να κάνει auto-kill τις παρατρεχάμενες εφαρμογές που έτρεχαν μόνες τους πχ facebook, viber κλπ, τις οποίες είχα ρυθμίσει σε απλό regular kill, αλλά και πάλι μου κολλούσε! γι'αυτό θεώρησα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά! όσο για το update, θα το κάνω μάλλον μετά την εξεταστική, μην κάνω καμιά πατάτα και έχω κανένα πρόβλημα (ποτέ δεν ξέρεις με μένα...) και τρέχω! ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές!! :)
  4. ααααααααα, δεν το ήξερα αυτό με το vol up!!!!!! αλλιώς, δεν θα περίμενα σαν χαζή :P ήταν δραματική η κατάσταση!! ευχαριστώ και για τη συμβουλή! :)
  5. γεια σας :) είναι η πρώτη μου επαφή με smartphones, γι'αυτό συγχωρήστε μου την ασχετοσύνη, προσπάθησα να δω μήπως έχει απαντηθεί η απορία μου σε νωρίτερο post, αλλά μετά από ένα σημείο χάθηκα, δεν καταλαβαίνω τίποτα, οπότε είπα να ρωτήσω! πήρα ένα xperia sole μέσα στα Χριστούγεννα, ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένη, πετούσε, αλλά κατά τον Απρίλη παρουσίασε το εξής πρόβλημα: κόλλαγε η οθόνη. δηλαδή ξεκλείδωνα το κινητό μια χαρά, αλλά τα πάντα ήταν παγωμένα, και όταν (αρχικά) πάταγα διάφορα, μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν ανταποκρίνεται η οθόνη και αν ήθελα να την τερματίσω με το ζόρι ή να περιμένω (το αντίστοιχο δηλαδή που βγάζει και στον υπολογιστή όταν "σκάει" κάτι!). έκανα διάφορες δοκιμές... περίμενα να συνέλθει μόνη της, τίποτα! πάτησα να κλείσει, μου μαύριζε το σύμπαν και μετά τίποτα! ο μόνος τρόπος ήταν το restart της συσκευής! πατούσα το κουμπάκι να μου βγάλει το μενού της απενεργοποίησης, στην αρχή μια χαρά, αλλά μετά άρχισε και κόλλαγε και εκεί ακόμα, έμενε με το μήνυμα "παρακαλώ περιμένετε -- απενεργοποίηση" και δεν έκλεινε!! και επειδή είχα την τρελή ίδέα να πάρω συσκευή με ενσωματωμένη μπαταρία, δεν μπορούσα να το κλείσω με το ζόρι, οπότε έπρεπε να περιμένω μέχρι να κλείσει από μπαταρία (περίμενα μέχρι και πάνω από μια μέρα.... :blink: ) ήμουν αποφασισμένη να το πάω για service, γιατί είχαν σπάσει τα νεύρα μου, αλλά μου είπε ένας γνωστός μου που έχει το ίδιο τηλέφωνο, ότι τον Απρίλη έκανε update το λογισμικό, και σκέφτηκα μήπως έφταιγε αυτό. οπότε κατέβασα κι εγώ το seus και έκανα αναβάθμιση σε 4.δεν-θυμάμαι-πόσο! όμως μετά από 2-3 μέρες, άρχισε πάλι να κολλάει, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!!!! έκανα κι εγώ υπομονή να επιστρέψω από τις διακοπές, και το πήγα στο πλαίσιο (από όπου το είχα αγοράσει), όπου με παρέπεμψαν στη sony! το πήγα κι εκεί, και μέσα σε μια μέρα μου είπαν ότι ήταν έτοιμο, ότι ήταν θέμα αναβάθμισης του λογισμικού και δεν ήξεραν τι είχε προκαλέσει το πρόβλημα και ότι η συσκευή κατά τα άλλα είναι μια χαρά!! αφού το έφερα σήμερα σπίτι, το άνοιξα για να περάσω επαφές κλπ πάλι πίσω, και πρόσεξα ότι το λογισμικό του είναι πάλι 2.3.7!! να το ξανακάνω αναβάθμιση σε 4? βοήθεια!! (και συγνώμη για το τεράστιο post)
×
×
  • Create New...