Jump to content

djpanpo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djpanpo

  1. τέλειο!! ευχαριστώ πολύ φίλε!
  2. εχουν ιδιο ονομα ναι... οχι δν το δοκιμασα αυτο.. easy ειναι?
  3. εντάξει, δεν θέλω να φτάσω εκεί.. λύση υπάρχει?
  4. Παιδιά καλησπέρα, χθές αγόρασα την SAMSUNG UE32F5300 και συνδέω τον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο και δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους σε μια ταινία που κατέβασα. Δεν υπάρχει ΚΑΝ σαν επιλογή στο tools. Πηρα στη SAMSUNG και μου ειπανε οτι δεν μπορουνε να με βοηθησουνε επειδη ειναι πειρατικη ταινία. Τι να κάνω?? Η ταινια ειναι Mkv και οι υποτιτλοι srt.
  5. παιδια εχω το ε66 και ξαφνικα δεν ανοιγει . μεσα σε μια μερα ετσι απλά χωρίς να το κάνω τίποτα, απλα το φόρτισα!
  6. παιδιά εδω και μέρες υπάρχει η ενδειξη μηνυματος στο κινητο. τα εσβησα ολα. διεγραψα υο βαιμπερ. εκανα εκαθαριση δεδομενων των μνματων. αλλα τιποτα. επιμενει η ειδοποιηση μηνυματος. τι φταει?
  7. Παιδια σας παραθετω την παρακατω φωτογραφία και περιμενω αποψεις.. http://s15.postimg.org/lig8r5uzf/Screenshot_2013_05_13_13_21_29.png
  8. Το ρουταρισμα δεν καταστρεφει το τηλεφωνο ε? Και οπτικα αλλαζει κατι? Σαν γραφικο περιβαλλον σαν οτιδηποτε. Αλλαζει κατι?
  9. Οχι ιδεα δεν ειχα τωρα ψαχνομαι, ειμαι καινουργιος στον κοσμο του android και του galaxy. Δυστυχως δεν μπορω να του κανω εργοστασιακες, εχω απειρα πραγματα μεσα δεν μπορω να τα χασω. Κατι αλλο ?
  10. Το εχω 5 μηνες περίπου. Τι πρέπει να κάνω? Επαναφορά εργοστασιακών ? Το smartec τι ειναι?
  11. Παιδια εμενα το κινητό μαλλον εχει βγει γενικα προβληματικπ. Αρχικα ενω εχω κ ζελατινα η οθονη εχει καταστραφεο. Εχει παντου "νερα" . Δεν μπορω να το περιγραψω ακριβως αλλα καπως ετσι. Καποιοι φανταζομαι θα καταλαβετε. Επισης, κανει αρκετα συχνα επανεκιννηση μόνο του. Επισης αρκετα συχνά δεν έχει σήμα για αρκετη ωρα και δεν δεχετε κλησεις. Κολλαει αρκετα και στις επαφες αλλα και στην αρχικη σελιδα. Σχεδον ολες οι εφαρμογες "κρασαρουν" διαρκως με αποκορυφωμα το instagram που δεν εχω καταφερει ακομα να τραβηξω φωτογραφία αλλα και πολλες εφαρμογες.Απειρες φορές στο upload φωτο ή βιντεο μεσω της εφαρμογης του facebook κολλαει στο 80% και μένει η μπάρα ειδοποιησης στις ειδοποιησεις και πρεπει να κανω καθαρισμο δεδομενων της εφαρμογης και αντε απο την αρχη login κτλ κτλ. Πολλα προβληματα δυστυχως.
  12. Τα εχω κανει ολα αυτα αλλα τιποτα! Παιδιά καμία βοήθεια????
  13. Καλησπερα, εδω κ λιγες μερες υπαρχει μονιμα στο εικονιδιο του μηνυματος η ειδοποιηση οτι εχω μηνυμα ενω δν εχω. Τι φταιει? Καποιος μια αποψη?
×
×
  • Create New...