Jump to content

vabill

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vabill

  1. Καλημερα σε ολιυς! Γνωριζει κανεις αν ειναι καλύτερο να εχεις μονο phone contacts ή μονο google contacts απο αποψη ταχυτητας, καταναλωσης μπαταριας και μνήμης?
  2. Καλημέρα, Μέτα από unroot παρατήρησα οτι το country code έχει αλλάξει σε CYO (ειλικρινά από μόνο του...πιθανολογώ από φλασάρισμα λάθος Link της sammobile). Έκανα τα παραπάνω βήματα και ενώ βρίσκει οτι είναι EUR, κάνω το restore και μένει CYO. να rootάρω και να το αλλάξω με το CDC changer μετά triangle και μετά πάλι unroot ή την πάτησα? Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος αλλαγής χωρίς root?
  3. Help, Μετά από unroot το GS3 μου έχει ως χώρα την Κύπρο (CYO) από μόνο του.. Δοκίμασα το Firmware Upgrade and Initialization από το KIES αλλά και πάλι τίποτα... Πρέπει να ξαναγίνω root να τρέξω το προγραμματάκι αλλαγής και μετά πάλι unroot ή υπάρχει γρηγορότερος τρόπος? Επίσης αν το κάνω αυτό θα ανέβει ο flash counter και πρέπει να χρησιμοποιήσω πάλι Triangle away?
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα λίγο την βοήθεια των ειδικών. Πρόσφατα είχα rootάρει το GS3 μου και κατόπιν αποφάσισα να το κάνω unroot με μηδενισμό του counter (με triangle away) και φλασάρισμα official fw που βρήκα στο sammobile μέσω odin. Για κάποιο λόγο το κινητό μου έχει καταχωρήσει ως χώρα στο CSC την Κύπρο (CYO) αν και είχα κατεβάσει το Greece - Eur από sammobile και θέλω να το αλλάξω. Η(οι) ερώτηση(εις) λοιπόν έχει(ουν) ως έξεις: 1. Μπορώ να φλασάρω μέσω Odin official fw αν είμαι unroot? 2. Θα επιρρεαστεί ο flash counter? 3. Να επιλέξω το Greece - Vodafone από sammobile (που έχει και πιο recent release της ROM ) μήπως είναι corrupt το αρχείο Greece - Eur και για αυτό μου είχε βγάλει CYO ? Ευχαριστώ Να συμπληρώσω πως δεν έκανα αλλαγή σε CYO εγώ για κάποιο λόγο έγινε μόνο του (?) κατά το unroot.
×
×
  • Create New...