Jump to content

teomcl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teomcl

  1. Πακετο με swiss post 2016-12-06 13:01, ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2016-12-06 06:47, RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE, Origin Country - Switzerland: Go to official website 2016-12-06 08:47, ITM_EXP_170 Arrival at border point in the destination country, GRATHA 2016-11-17 18:16, ITM_EXP_60 The consignment has left the origin border point, Asendia Hong Kong 2016-11-17 18:16, ITM_EXP_20 Arrival at origin border point, Asendia Hong Kong 2016-11-17 18:16, ITM_EXP_10 Mailed, Asendia Hong Kong Οποτε κανενα θεμα και σχετικα γρηγορα
  2. αρχικά φαίνεται στο flytexpress που ειναι η μεταφορική που το στέλνει στο ταχυδρομείο. Εμένα από 07/11 αγορά είναι στην αποστολή ακόμα απο hong kong και φαινεται μόνο από το site της swisspost.στα ελτά θα φανεί όταν φθάσει ελλάδα.
  3. Date Time Event Processed by Notes ??? 17.11.2016 18:16 Mailed Asendia Hong Kong ??? 17.11.2016 18:16 Arrival at origin border point Asendia Hong Kong ??? 17.11.2016 18:16 The consignment has left the origin border point Asendia Hong Kong Our delivery partners in the destination country have unfortunately not provided us with any consignment incidents. The lack of this information does not affect actual delivery. Αν διαβασετε στο τελος λεει πως η χωρα προορισμου δεν εχει δωσει πληροφοριες ...και στο σιτε των ελτα ακομα τπτ.δεν ειναι ενεργο.ειναι σταλμενο με swiss post.εχει το ιδιο θεμα και καποξοσ αλλοσ ..
  4. Δηλαδη τι ειναι παρανομο.το τελος των 3 ευρω; σε αντικειμενα αξιασ εως 150 ευρω πληρωνεις αν σε πιασει τελωνειο φπα και καποιο τελος σωστα ;
  5. Εχεις δικιο.εγω θελω να παραγγειλω δυο κινητα ακομα note 4 θα πειμενω να δω τι γινετε με το δικο μου και πως παει η κατασταση.αν μπορουν παιδια που παραλαμβανουν χωρις θεμα τελωνειου κινητα και πραγματα μεγαλης αξιασ ασ μας πουν και αυτοι.να δουμε που κινειται το πραγμα περιπου.
  6. Παιδια αυτες τις μερες εγιναν προσληψεις τελωνειακων..ισως και αυτο παιζει το ρολο του.
  7. 2016-11-17 18:16:00 Location:Asendia Hong Kong Status:The consignment has left the origin border point 2016-11-17 18:16:00 Location:Asendia Hong Kong Status:Arrival at origin border point 2016-11-17 18:16:00 Location:Asendia Hong Kong Status:Mailed 2016-11-11 16:56:58 Location:Flyt Express's sorting centre, Hong Kong Status:Item in transit 2016-11-11 10:56:13 Location:Flyt Express's sorting centre, Guangzhou Status:Item dispatched. PKG#:PKG02746346 2016-11-10 18:47:33 Location:Flyt Express's sorting centre, Guangzhou Status:Item in transit 2016-11-10 17:47:33 Location:Flyt Express's sorting centre, Guangzhou Status:Item received 2016-11-09 21:58:00 Location:Customer Status:Customer's order information generated Παιδια το site tou flyt μου βγαζει το ανωτερω.το site του ελτα δεν το αναγνωριζει καν...ειναι λογικο εδω και 10 μερες
  8. Παιδια καλημερα .εστειλα και χθες μηνυμα αλλα δεν ελαβα απαντηση.παραγγελια απο banggood ημερομηνια αποστολης 10.11 και ακομα δεν φαινεται τπτ με το track number πουθενα. Ειναι φυσιολογικο;.διαβασα καπου πως με nl post(ισως και αλλα ταχυδρομεια) το δεμα φαινεται οταν φθασει ολλανδια και ως εκει αγνοειται...ισχυει αυτο;εμενα εχει σταλλει με swiss post. Αν εχει ξανατυχει κατι παρομοιο σε καποιον ασ ενημερωση.ευχαριστω.
  9. Παιδια καλημερα εκανα παραγγελια απο banggood με απλο ταχυδρομειο 9 νοεμβριου μου εδωσαν tracking number στις δεκα και μου αλλαξε το status σε shipped μεχρι σημερα ο κωδικος δεν αναγνωριζετε πουθενα.ουτε σε ελτα ουτε σε καποια μεταφορικη εταιρια μεσω 17tracknet.σε ερωτηση μου μου απαντησαν πως θελει 3 με 7 μερες να εμφανιστει.εχει τυχει παρομοιο περιστατικο σε καποιον ...ειναι φυσιολογικο αυτο; εμενα συνηθως σε μια το πολυ δυο ημερες το αναγνωριζε το σαιτ τον ελτα.
  10. παιδια καλησπέρα και χρόνια πολλα.Σχετικά με το κινητό δοκίμασα οτιτζ και δουλεθει μια χαρά.και μια φορά που δοκίμασα πλοηγώ ήταν κομπλέ.δεν έχω ασχοληθεί με ρομ δεν με πολυ νοιάζουν τα ελληνικά και ειμαι ευχαριστημέος.Το μοναδικό πρόβλημα που έχω διαπιστώσει είναι με το σήμα του wifi. Δεν έχει πολύ ισχυρή κεραία και έχει χαμηλοτερη εμβέλεια από το προηγούμενο κινητό μου. πιθανόσ να ναι θέμα ρομ. αλλα σε διπλανό δωμάτιο πιάνει μια χαρά.
  11. Σάββατα δεν δουλεύουν αλλά μάλλον αύριο θα σου έρθει..τουλάζιστον εμένα όταν κλείνει από αεροδρόμειο την επομένη πάντα το έχω ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εμένα στην τελευταία μου παραγγελία έκανε μία μέρα να φύγει. και σε άλλους περισσότερο και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
  12. γίνετε πανικός με τα δέματα και στο εξωτερικό αλλά και εδώ. Να αναφέρω πως σε μία παραγγελία μου που την παρέλαβα την τετάρτη με σινγκ ποστ όταν έφθασε ελλάδα δεν είχε ενημερωθεί το σάιτ των ελτά μετά το το μήνυμα κλείσιμο από κδ αεροδρομίου. Εγώ πήρα τηλ. στο 8001182000 και όταν τους ρώτησα που είναι το αντικείμενο μου μου είπαν το έχει ο ταχυδρόμος για παράδοση.Το πήρα και όλα καλά. Την επομένη ενημερώθηκε με όλα τα στάδια κανονικά κα στους σωστούς χρόνους. Πράγμα που σημαίνει πως στα ελτά έχουν καλύτερη ενημέρωση από ότι εμείς με το ηλεκτρονικό τους σύστημα και μπορούν να μας λύσουν πολλές απορίες.
  13. Πιθανός να μην ενημερώνετε άμεσα...Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα και παρατήρησα πως στο http://en.4px.cc/ που είναι το κινέζικο είχε ενημερωθεί κανονικά και έλεγε grath dispatc...ενώ στο en.4px.com δεν το ανέφερε αυτό το στάδιο.Έλεγξε το και σε σένα να δεις τι παίζει. Στα ταχυδρομεία συγκαπούρης που έκανα την ερώτηση έλαβα την κλασική απάντηση πως μόνο το δικό τους σάιτ να κοιτάζω και το συνεργαζόμενο στην ελλάδα δηλ. τα ελτά όταν φθάσει εδώ.πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως γίνετε ένας χαμός και όλα αυτά έχουν μικρή σημασία . Είναι θέμα τύχης ποιο δέμα θα φθάσει πρώτο και ποιο θα καθυστερήσει. Υπομονή και ελπίζω σύντομα να παραλάβεις :D:D.
  14. όχι είναι πλαστικό καλής ποιότητας όμωσ , γυαλιστερό και το πλαίσιο γύρω από την οθόνη έχει φωσφοριζέ φινίρισμα με κοκκιδες.
  15. καλημέρα .Και το touch του και η απόκριση των πλήκτρων αφής είναι τέλεια. να υποθέσω πως στο ΖΤΕ εέχεισ και εσύ ένα θέμα με τα πλήκτρα αφής γιατι εγώ είχα. Πιάνει αμέσως με ένα χάιδεμα. έχει φανταστική απόκριση. όσο για το ΟΤg δεν έχω δοκιμάσει..κάτι τελευταίο για τον φίλο με την μπαταρία. χθες που κοιμήθηκα είχα 58% όπως ειπα. τώρα είναι στο 57% και έχω μπει ιντερνετ και έχω μιλήσει και το πειράζω από το πρωι . απλα το χω σε safe mode...
  16. καλησπέρα φίλε.Να σου πω πως με πλήρη μπαταρία από σήμερα το πρωί στις 9 έως τώρα είμαι στο 58 %. Όμως με αρκετή χρήση. Με καμιά ώρα wifi και λίγο 3g, φωτογραφιές περίπου μία ώρα ομιλία και κάθε λίγο και λιγάκι πείραγμα αφού είναι καινούργιο.:lol::lol:.Η μπαταρία δείχνει να βγάζει άνετα δύο μέρες αλλά ο 6592 σίγουρα έχει περισσότερες απαιτήσεις από τον 6589 . Να τονίσω μόνο πως έχω τη χαμηλή φωτεινότητα στην οθόνη γιατί 1920χ1080 ανάλυση και 5.5.ιντσες σίγουρα θα τρώνε αρκετά διαφορετικά. Για μένα είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στα λεφτά του. Θα γίνω κουραστικός αλλά αυτή η κατασκευή του είναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ανώτερη από το ZTE V987 που είχα σημειωτέον εκείνο το πήρα 240 και αυτό 190. Τέλος επειδή έτυχε να πέσει στα χέρια μου και ένα Κ1 τα NEWMAN δείχνουν να έχουν ποιότητικό πακέτο,
  17. Eυχαριστώ :rolleyes::rolleyes:Δοκίμασα το gps και έπιασε πολύ γρήγορα σήμα μου έκανε τρομερή εντύπωση.Η κάμερα του είναι πάρα πολύ καλή δεν ξέρω τώρα κατα πόσο ισχύει το 13 κ 5 megapixel αλλά ως μέτρο σύγκρισης μπορώ να βάλω το zte v987 που ήταν το προηγούμενο κινητό μου και είναι πολύ καλύτερη(εκείνο είχε 8 και 1).Και το φλας είναι καλύτερο του προαναφερόμενου όμως όχι και τέλειο .Από κει και πέρα η συσκευή είναι τέλεια από άποψη συναρμολόγησης. ούτε ένα τρίξιμο.πιάνεις ένα στιβαρό κινητό και καταλαβαίνεισ πως δεν είναι ψευτικο. Η οθόνη του μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Το χω στην χαμηλότερη φωτεινότητα και έχει πολύ καλή ανάλυση και τέλεια απόκριση.Το wifi δεν το συζητάμε σφαίρα και το 3g πάει πολύ καλά.
  18. Παιδιά να ενημερώσω πως σσήμερα παρέλαβα το κινητό μετά από παραγγελία που έκανα στις 6 του μήνα. Πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή . αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει να αναφέρω λεπτομέρεις. να πω μόνο πως το πήρα με δώρο θήκη ακουστικά δύο προστασίες οθόνης από pandawill. Το μόνο μείον πως δεν έχει ελληνική γλώσσα αλλά ως γνωστόν αλλάζει αυτό.
  19. Καλημέρα παιδιά θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας. από χθες που εμφανίστηκε ένα δέμα στο ελ.βενιζέλος είναι κολλημένο στην κατάσταση ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-02-2014 12:49 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 08-02-2014 14:49 IPS Πάντα σε όλες μου τις παραγγελίες σε 3-4 ώρες άλλαζε και μου εμφάνιζε Κλείσιμο από ΚΔ Αεροδρομίου. Έχει συμβεί και σε άλλους καθυστέρηση σε αυτό το στάδιο; Ευχαριστω
  20. Φίλε και συνονόματε με μία μέρα πιο μετά από σένα φάνηκε ελλάδα σήμερα. Οπότε πιθανός να φθάνει κ η σειρά σου, ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την δική μου επέλεξα να μου την στείλουν με singpost με 4 δολλάρια παρπάνω ως πιο δοκιμασμένη.
  21. παδιά παραλαμβάνετε με σινγκ ποστ. ή είναι η ιδέα μου πως δεν πρόκειται να ανοιχθεί σάκος εφέτος Παράγγειλα με hong post και σε 14 μέρεσ ήταν στα χέρια μου κ αυτό λόγο σ-κ. Δεν ξέρω έχει παραγίνει το πράγμα με τους σιγκαπουριανους. Κάτι τελευταίο το ΤΝΤ POST είναι απλό ταχυδρομείο ή κούριερ; κάποια καταστήματα το χουν γυρίσει σε αυτό.
  22. πιο πολύ θέμα τύχης είναι δεν υπάρχει σειρά ειδικά με σινγποστ αυτό το καιρό. απλά όλοι ευχόμαστε να είμαστε τυχεροί και να τελειώνουμε γρήγορα με το θέμα παραλαβής. :rolleyes::rolleyes:
  23. καλημέρα παιδιά. υπάρχει κανείς που να χει παραλάβει με σινγκποστ με αποστολή μετά τις διακοπές των Κινέζων;
×
×
  • Create New...