Jump to content

Sony_Xperia_Fan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sony_Xperia_Fan

  1. το εκανα root συμφωνα με αυτην την διαδηκασια (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4636188&highlight=ERoot#post4636188)κατεβασα τον πρωτο συνδεσμο. http://prntscr.com/1638vq--->αυτην ειναι η διαδηκασια.... μου παραληφθηκαν τα εξης κομματια της διαδηκασιας:http://prntscr.com/1639ka μου εβγαλε κατευθειαν το παρακατω βημα που λεει οτι περιμενουμε να τελειωσουν οι 4 γραμμες καθως και επισης οταν τελειωσα την διαδηκασια και ανοιξα την εφαρμογη superuser δεν μου εβγαλε καποιο κουμπι για να πατησω ενταξει
  2. ναι..... δηλαδη με αυτην την διαδηκασια μπορω να κανω το root σκέτο... χωρις το cmw... σωστα?
  3. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4636188&highlight=ERoot#post4636188 Μπορω να ακολουθησω αυτην την διαδηκασια αυτούσια οπως αναφερεται?
  4. Εχω εκδοση Andoid 4.0.4 και Αριθμό έκδοσης 6.1.Α.2.55.....θελω να κανω το κινητο μου root ρωταω απλα αν γινεται να το κανω root και χωρις μετα να κανvω cmw.. ειμαι λιγο ασχετουτσικος και φοβαμαι μην κανω κανα λαθος.Παρακαλω πολυ δωστε μου αν γινεται εναν πληρη οδηγο για το πως να επιτυχω αυτο που θελω(δηλαδη root με ή χωρις cmw)!!!
  5. Τι ειναι το cmw και τι μπορει να προσφερει στο κινητο μου?εξηγησε μου λιγο σε παρακαλω... ειναι αναγκαστικο να το κανω? η μπορω να κανω μονο root και ειμαι κομπλε?
  6. εχω το Sony xperia S lt26i... παιδια εχω χαθει.. θελω λιγη βοηθεια.... σε ποιο απο τα 4 να πατησω? εχω κατεβασει το 1ο link
  7. Παιδια ενας φιλος μου εχει το Huawei Ascend g300 u8815 με λειτουργικο συστημα android 4.0.3 Ice Scream Sandwich και θελει να το κανει root... παρακαλω ας βοηθησει καποιος!!!Εχει κανει ολες τις διαθεσιμες ενημερωσεις(συμπεραλαμβανομενης και της ενημερωσης λογισμικου σε 4.0.3)
  8. Παιδια εχω το Sony Xperia S LT26i με λειτουργικο συστημα android 4.0.4 Ice Scream Sandwich και θελω να το κανω root... παρακαλω ας με βοηθησει καποιος!!!Εχω κανει ολες τις διαθεσιμες ενημερωσεις(συμπεραλαμβανομενης και της ενημερωσης λογισμικου σε 4.0.4)
  9. σας παρακαλω παιδια... απαντηστε μου καποιος που ειναι σιγουρος
  10. Παιδια οπως ολοι ξερουμε δεν εχει και την καλυτερη μπαταρια... θελω να ρωτησω αν γινεται να την αλλαξω και να βαλω μπαταρια απο Sony Xperia Tipo..(θελω να πω.... θα χωρεσει να μπει? ειναι ιδιες οι μπαταριες εξωτερικα και αμα την βαλω θα υπαρχει καποιο προβλημα?)
  11. Παιδια οπως ολοι ξερουμε δεν εχει και την καλυτερη μπαταρια... θελω να ρωτησω αν γινεται να την αλλαξω και να βαλω μπαταρια απο Sony Xperia Tipo..(θελω να πω.... θα χωρεσει να μπει? ειναι ιδιες οι μπαταριες εξωτερικα και αμα την βαλω θα υπαρχει καποιο προβλημα?)
×
×
  • Create New...