Jump to content

evris2013

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20.651
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by evris2013

  1. Βλέποντας και κάνοντας: https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12705&idPhone2=12824 https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a56-13603.php
  2. Αφαίρεση και ξανά κατέβασμα της εφαρμογής δοκίμασες;
  3. Αυτό σημαίνει ότι τρίμηνο δεν έγιναν οι ενημερώσεις. Έρχονται κανονικά. Απλά καθυστερούν. Εdit: Σήμερα ήρθε και σε μένα.
  4. Δεν το πάει, το πήγε ήδη. Εδώ Θεσσαλονίκη κτίστηκε ολόκληρο κτίριο της T-Mobile στο κέντρο. Με το T να δεσπόζει πάνω στο κτήριο. Το έκτισαν σε τέτοιο σημείο της πόλης που δεν μπορείς να το δεις αν είναι κτίριο της T- Mobile αν δεν κοιτάξεις ψηλά, φαίνεται εξωτερικά σαν ξενοδοχείο με φιμε τζάμια και μπαλκόνια, γιατί είναι στενός ο δρόμος σχετικά. Πάντως μη τρομάξετε αν ξαφνικά φύγει το λογότυπο της Cosmote από το κινητό σας και στη θέση του μπει το κόκκινο T.
  5. https://www.androidupdatetracker.com/m/samsung/15
  6. Το ρωτάω επειδή μου έκανε το κόλπο εκεί, ενώ είχα την ενημέρωση Δεκεμβρίου που γράφω και πιο πάνω, μου γύρισε στον Νοέμβριο πάλι στις αρχές Γενάρη, ενώ περίμενα να δω του Ιανουαρίου. Πήγε μπρος πίσω δηλαδή.
  7. Τελικά ποιά ενημέρωση θα πάρουμε, του Ιανουαρίου ή του Φεβρουαρίου απευθείας;
  8. Τι να πούμε κι εμείς με Α52s. Είχαμε του Δεκεμβρίου και η υποτιθέμενη νέα ενημέρωση μας γύρισε στον Νοέμβριο ξανά! Ούτε στην Xiaomi δεν γινόταν αυτό! Όπως και να έχει όμως νέα τηλέφωνα έχετε (Α35) θα έρθουν και οι αντίστοιχες ενημερώσεις.
  9. Πιο όμορφο που είναι στρογγυλεμένο, πιο ελαφρύ, αλλά πιο πολύ SAR από το S24 Ultra!!! https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_ultra-13322.php Υ.Γ. Η μπαταρία παραείναι μικρή για το μέγεθος της οθόνης. Από 5500mAh το λιγότερο θα έπρεπε να είχε.
  10. Πάντως τα προηγούμενα που είχαν πίσω το αποτύπωμα μπορούσες και πάνω από 4.
  11. Κανονικά πουθενά δεν θα έπρεπε να βάζουν αυτά τα τέλη. Ούτε σταθερά ούτε κινητά. Φόρος πάνω στο φόρο είναι!
  12. Μα την Νοεμβρίου την είχα και πριν. Τον Δεκέμβριο πήρα του Δεκεμβρίου και τώρα με γύρισε πάλι στον Νοέμβριο ενώ κανονικά του Ιανουαρίου θα έπρεπε να έχω. Δύο μήνες πίσω πήγα!
  13. Γιατί μου βγάζει του Νοεμβρίου 2024 αντί Ιανουαρίου του 2025;;; 😮
  14. Άσε καλά είμαι και έτσι. Αν είναι για κάθε κίνηση να ανοίγω έξτρα λογαριασμούς θα χάσω το μέτρημα!
  15. Πώς τα κάνεις αυτά τα δύο; Γιατί και το προηγούμενο που είχα απλά το αποθήκευα. Δεν ήξερα ότι υπήρχε παραμετροποίηση και φιλτράρισμα.
  16. Μπα το κατέβασα το Newpipe αλλά δείχνει μόνο τα shorts videos δεξιά. Τα υπόλοιπα είναι κενά τελείως. Το απεγκατέστησα πάλι. Αφού δουλεύει το ReVanced που έχω.
  17. Από apk το κατεβάζετε γιατί στο Play Store μου βγάζει το άλλο!
  18. Το newpipe αυτό είναι; https://play.google.com/store/apps/details?id=musicplayer.playmusic.audioplayer
  19. Εμένα το ReVanced λειτουργεί ακόμα χωρίς διαφημίσεις και με app που μοιάζει το κανονικό YouTube, στην έκδοση 19.09.37.
  20. Πολύ ήσυχο πνεύμα θα έλεγα για μια τέτοια συσκευή.
  21. Σήμερα πριν λίγο μου ενημερώθηκε η παρακάτω εφαρμογή. Πρώτη φορά την συναντάω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.appseparation Ξέρει κανείς τι κάνει;
  22. Μάλλον δεν εμφανίστηκε σε όλους.
  23. Η ενημέρωση της συσκευής υπερισχύει με βάση τα παρακάτω. https://www.gizchina.gr/2024/12/05/samsung-telos-ypostirixis-gia-ena-dimofiles-galaxy-smartphone/
  24. Εμένα το Facebook εδώ και καιρό με κάνει άλλα κόλπα. Όταν το ανοίγω δείχνει μόνο μια δημοσίευση κι από κάτω οι άλλες προσπαθούν να ανοίξουν αλλά δεν ανοίγουν ποτέ. Για να δω τις παρακάτω δημοσιεύσεις κάνω ανανέωση από πάνω προς τα κάτω στην οθόνη. Αλλά η δημοσίευση που ήταν στην αρχή χάνεται και βγαίνει άλλη. Σφάλμα Facebook είναι ή συσκευής; Δεν βλέπω να το αναφέρει κανείς γι αυτό ρωτάω.
×
×
  • Create New...