Jump to content

tomasliak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tomasliak

  1. Γεια σου φιλε.Εχεις δικιο για την ποιοτητα κλησης πολλοι διαμαρτυρωντε σε διαφορα forum και μενα παραπονιουνταν αρκετοι φιλοι μου οτι εκανε συνεχεια διακοπες .Ειναι ενα μειονεκτημα για το συγκεκριμενο τηλεφωνο αλλα μολις εβαλα τη nougat μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα.Επισης διαβασα και σε ενα forum οτι αυτο το προγραματακι(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=el ) (δωρεαν απο το store)διορθωνει τα πραγματα.Δεν ξερω εμενα απο τη στιγμη που εβαλα αυτο και τη nougat ολοι μου λενε οτι διορθωθηκε το προβλημα.Καλη τυχη!
  2. Παιδιά κανένα νέο για το android 7.0 έχουμε?
  3. Τι αναβαθμιση σου ηρθε φιλε γιατι εμενα δεν μου ηρθε κατι.
  4. παιδια καλησπερα!κανενα νεο για αναβαθμιση του κινητου μας σε jealy bean?
  5. Kαλησπερα φιλε.Επισημα η isc υπαρχει εδω και καιρο.Για να την εγκαταστησεις κατεβασε απο εδω http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-Optimus-L9#pcsync το αντοιστοιχο προγραμμα.
  6. καλησπερα.Ξερετε μηπως ποτε θα κυκλοφορισει η jealy bean για το κινητο μας?
  7. παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση αν μπορειτε να με βοηθησετε.Ξερετε πως κανω βιντεοκληση απο το κινητο?Γιατι οταν παω να κανω κληση σε καποιον δεν μου εμφανιζει κανενα ικονιδιο βιντεοκλησης.Ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. παιδια εχω να συνιστησω ψυχραιμια οσον αφορα την μπαταρια.Η μπαταρια χωρις να πεξουμε καθολου το κινητο κραταει μια ολοκηρη μερα,το εχω καρατσεκαρει αν θελετε τσεκαρετε το και μονοι σας.Κραταει μια ολοκληρη μερα οσο δηλαδη κρατανε και ολα τα smartphones.Τωρα απο εκει και περα σιγουρα αμα το δωσουμε να καταλαβει το κινητο η μπαταρια πεφτει αμεσως.αυτο ειναι το προβλημα προβλημα που σιγουρα αλλα κινητα δεν εχουν.Φροντιστε λοιπον να χαμηλωσετε για αρχη την φωτεινοτητα του κινητου για να κραταει λιγο παραπανω.Νομιζω, δεν ξερω αν ειμαι σωστος, οτι μπορει και να φταιει η sd για τις επανακινησεις.Εγω παντως πηρα μια 32αρα θα σας πω αμεσως τα πρωτα δειγματα.Παντως δεν ξερω η τιμη που κανει εχοντας ολα αυτα που εχει δεν ξερω μου κανει λιγο περιεργα.Μηπως βγηκε ελατωματικο το μοντελο της lg και το ξεπουλαν?Δεν ξερω σκεψεις κανω.Προχτες το ξεχασα στο μπαμπριζ του αυτοκινητου πανω στον ηλιο και μολις το εφερα σπιτι ενω το ειχα φορτισει και η μπαταρια ηταν στο 90 τις εκατο αποφορτιστηκε τελιως,χωρια που ζεματαγε ολοκληρο.Πολα θεματακια παντως με το συγκεκριμενο κινητο.Περιμενω πλεον τη jb(οποτε βγει)και την αλλαγη της sd και ιδωμεν...
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΥΡΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.συγνωμη για το λαθος.
  10. Παιδες τρεξτε να προλαβατε καρτα μνημης kingston 32giga.micro sd mon 6.90 απο εδω.http://ca-microland.skroutzstore.gr/p.Kingston-microSDHC-32GB-Class-10-with-Adapter.815427.html
  11. Παιδιά καλησπέρα.Είμαι καινούριος στο forum και παρακολουθούσα τους διαλόγους σας για το συγκεκριμένο κινητό.Εγώ το κινητό το πήρα απο ίντερνετ απο vpn store.Τις πρώτες μέρες δεν μου εκανε καμία επανεκίννηση όλα έδειχναν καλά.Μετά από λίγο καιρό όμως ξεσκίστηκε στις επανεκινήσεις.Τώρα τελευταία μου παρουσιάζει και ενα καινούριο πρόβλημα.Οταν το φορτίζω (συχνα βεβαια γιατι η μπαταρια απλα ειναι απαραδεκτη)μου βγάζει ενα κόκκινο περίγραμα γύρω από την οθόνη.Τι να πω σκέφτομαι να το δώσω για να το κοιτάξουν απο εκεί που το πήρα.Θα δω αμα μου το ξανακάνει και πράτω ανάλογα.Εγώ να πω την αποψή μου σχετικά με το τηλέφωνο.Είναι σίγουρα value for money αλλα μέχρι εκεί παιδιά.Οι επανακινήσεις πιστέυω οτι συμβένουν μόλις ανεβαίνει η θερμοκρασία του κινητού όπως είπε και ενας φίλος.Επίσης πιστέυω οτι ενα θεματάκι πρέπει να εχει και η sd card.Δεν ξερω ετσι πιστευω.Πάντως παιδιά δεν νομίζω οτι σχετικά με τις επανακινήσεις μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Η μόνη ελπίδα είναι μόλις γίνει η αναβάθμιση σε jealy bean μήπως μπορέσει και στρώσει.Α, οσο για την Lg, επίσης ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
×
×
  • Create New...