Jump to content

cybercriminal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cybercriminal

  1. πωωω δεν το πιστευω αυτο! και μετα θα εχω παλι ταιδια? η ετυχε να το παθω? και μια αλλη ερωτιση πως το κανω επαναφορα? και αν το κανω χανω το ρουτ? η χανω γενικα τιποτα δεδομενα? ειμαι ρουτ γιαυτο το λεω.
  2. το εκανα τα ιδια μου λεει ακομα, κανεις ρε παιδια? μου ερχεται να το σπασω!
  3. παιδια μια βοηθεια εδω και κατι μερες προσπαθω να κατεβασω κατι απο το store οκ? π.χ παιχνιδια η εφαρμογες, οταν κατεβαζω κατι στα ποιο πολλα αν οχι ολα, μου βγαζει αφου κατεβει σφαλμα το αρχειο πακετου δεν ειναι εγκυρο!! τι ειναι παλι αυτο? τι μπορω να κανω? το τηλ μου εινα roo
  4. παιδια μια βοηθεια εδω και κατι μερες προσπαθω να κατεβασω κατι απο το store οκ? π.χ παιχνιδια η εφαρμογες, οταν κατεβαζω κατι στα ποιο πολλα αν οχι ολα, μου βγαζει αφου κατεβει σφαλμα το αρχειο πακετου δεν ειναι εγκυρο!! τι ειναι παλι αυτο? τι μπορω να κανω? το τηλ μου εινα root.
  5. Δεν υπαρχει λογος συγκεκριμενος, εσυ δεν αρρωσταινεις ποτε? :)
  6. βρε παιδια πως μπορω μια εφαρμογη που ειναι ας πουμε στην 4 ρτη σελιδα να την παω στην τριτη? δηλαδη στην τριτη σελιδα εσβησα μια εφαρμογη και μου εχει 2 κενα και στην τεταρτη εχω μονο δυο εφαρμογες πως μπορω να της παω στην διπλα καρτελα? μην μου πειτε με πατημενη μια εφαρμογη δεν γινετε, υπαρχει καποιο προγραμμα? η εστω και διαμεσω pc???
  7. φιλαρακι χιλια ευχαριστω γιατην απαντηση σου θα προτιμουσα την λυση ενα αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το να εντοπισω, το τηλ ειναι το sgh-i747 η βερσιον ειναι 4.1.1
  8. Καλησπερα παιδια! μια βοηθεια, λοιπον εχω το τηλ αυτο που αναγραφετε και στο ποστ αυτο, εχω ενα προβλημα ομως παιδια το τηλ ειναι απο αμερικη ολα κομπλε ξεκλειδωμενο απο το παροχο, σιμ ολα οκ μπενω ιντερνετ 4g και wifi το προβλημα μου ειναι οταν παω στην εφαρμογη φορητο σημειο προσβασης και παω να το ανοιξω μου λεει αυτο, mobile data is not available or invalid sim τι ειναι τωρα αυτη η ******* κια μου εχει σπαση τα νευρα, να ενημερωσω πως το τηλ μου ειναι root...
  9. απο σκρουτζομαγαζο φιλε δεν ξερω να σου πω εγω, απο θεμα μπαταριας ειναι ολα μπαρουφες ελεος σε νορμαλ χρηση? αν σου κραταει πανο απο μια μερα? φυσικα και ναι! και εμενα με τα 4g ειναι το λιωνο και αο μπαταρια δεν εχω μηνει, το φορτιζω καθε δυο μερες αλα να γεμιση οχι οτι εμεινα η θα τελιωνε, φυσικα δεν θα με εβγαζε την επομενη μερα δηλαδη 3 μερα, αλλα στο ξαναλεω το λιωνο!! και σε νορμαλ χρηση? δεν θα εχεις κανενα προβλημα, αν σε περνει παρε με τα 2 γιγα ραμ φιλε θα με θυμηθεις.
  10. Αν ειναι απο αμερικη το τηλ δηλαδη οπως το δικο μου at&t απλα να ειναι ξεκλειδωμενει εργοστασιακα, τιποτα αλλο απο ελληνικα και σε θεμαμενου και σε θεμαπληκτρολογιου με 2 προγραμματακια 90 κιλομπαιτ εισαι οκ το τηλ τα σπαει φιλε εχει διπλη ησχη απο το απλο s3 γνωμη μου! απο εκει και περα με τα 2g kai 3g που λενε εμενε δεν εχει καπου επιλογη να το αλλαξω και δεν με νοιαζει λεει 4g απο εκει και περα αν δεν τασ πιανει συνδεετε μονο του στο ταχυτερο δικτυο! μην σε ανχωνει οτι δηποτε θελεις απο το συγκεκριμενο τηλ at&t sgh-i747 στειλε μου ενα πμ και θα σε βοηθεισω αμεσα, σου δινω και το τηλ μου αν θες κανενα προβλημα φιλε.
  11. εγω θα σου απαντησω γενικα και με λιγες κουβεντες απλα τα σπαει φιλε! απο μπαταρια τα ακουω βερεσε εγω, μπενω συνεχεια ιντερνετ μηλαω ουτε και εγω δεν ξερω ποσες φορες την ημερα και το φορτιζω την επομενη το βραδυ απο θεμα μπαταριας κανενα προβλημα.
  12. εχω το ιδιο κινητο φιλαρακι ουτος και αλλο οταν θα μπενεις ιντερνετ θα λεει 4 g επανω το οικονηδιο αλλα αν δεν μπορει να τα βρει αυτο δεν ειναι κατι θα συνδεετε αυτοματα σε αυτο που μπορει, ειναι ολα αυτοματα εσυ δεν κανεις τιποτα.
  13. μια χαρα παιδια χιλια ευχαριστω!!! βρε παιδια κατι ακουσα οτι υπαρχει εφαρμογη που σπαει τα ασυρματα δικτυα wep δεν με ενδιαφερη καν για τα wpa εστω wep υπαρχει κατι παιδια? και σε free.
  14. δηλαδη αν ας πουμε βγει καποια καινουρια εκδοση στην αμερικη δεν θα την κανει μονο του? ενταξει ειληκρινα δεν εχω προβλημα με την συσκευει η με την 4.1.1 προς θεου ετσι ειδηκα που το μενου ειναι ελληνικο και ολα τα συναφη! μια αλλη απορια ειναι οτι ενω ας πουμε δεν ειναι καμοια εφαρμογη ανοιχτη! μου λεει οτι τραβαει απο την ραμ 700 μβ απο τα 1.59 και οταν κανω εκκαθαριση παει στα 550 περιπου και λεει εκλεισαν 45 εφαρμογες! μηπως απο το φιλο που το πειραεχει περασει χιλια δυο μεσα? υπαρχει καποιος τροπος να του κανω κατι σαν ρεσετ χωρις να χασω τα τηλεφωνα μου? ωστε ναειναι σαν καθαρο το τηλ ξερεις, και μετα περναω εγω το more locale και βαζω τα ελληνικα ξανα αμεσα, αλα να ειναι καθαρη η συσκευη μου...
  15. παιδια θελω μια βοηθεια, εχω το τηλ samsung galaxy s3 i9305 lte at&t ειναι ξεκλειδωμενο εργοστασιακα απο το παροχο, το πειρα απο ενα φιλαρακι, εχει εκδοση 4.1.1 μεσα φυσικα δεν εχω βρει γιατι δεν ξερω αν υπαρχει καινουρια ελληνικη εκδοση ωστε να την περασω με το οντιν, υπαρχει καποιος τροπος να του κανω ενα ρεσετ ωστε να ειναι σαν εργοστασιακο? και να του βαλω εγω οτι θελω μεσα? και εκτος αυτου, πως μπορω να δω αν η συσκευει μου ειναι ρουταρισμενη? κατι αλλο αν βοηθαει η συσκευει ειναι SGH-I747 GALAXY S3 USA AT&T -ATT PDA I747UCDLK3 CSC I747ATTDLK3 MODEM I747UCDLK3 αυτες ειναι ολες η πληροφοριες παιδια, η ερωτιση μου ειναι οπως ειπα η συσκευει δουλευει κανονικαμε σημα ολα κομπλε, εκδοση 4.1.1 υπαρχει η 4.1.2 ελληνικη? η 4.1.1 ελληνικη? και αν ναι που την κατεβαζω και πως την περναω? η συσκευει στο ενου ειχε αγγλικα αλλα παλι καλα με το more location εγινε απλα και γρηγορα ελληνικα, παρακαλω ειμαι καινουριος χρηστης...
  16. βρε παιδια ειμαι καινουριος χρηστης να σας το κανω οσο απλο γινεται και χιλια συγνωμη αν σας ζαλιζω ειληκρινα παιδια, μπενω setting μετα παω languance and input σαν keyboard ειναι ελληνικα, αλλα εκει που λεει languance δηλαδη να μπενω στο τηλ μεσα και να τα λεει ελληνινα δεν εχει εχει αγγλικα και κατι αλλα. σας παρακαλωβρε παιδια ειναι ευκολο να παρω καοιον τηλ απο ενα αριθμο που εχω να του εξηγησω? σας ικετευω. ενα παραδειγμα αντι να λεει π.χ ετσι μηνυματα λεει messaging παιδια ειληκρινα χιλια ευχαριστω!!!!! με σωσατε!!! ειληκρινα υποκλινομαι αμα ερθεται καλαματα κερναω οτι γουσταρετε :))))) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  17. Παιδια καποιος μια βοηθεια παρακαλω, πειρα ενα τηλ απο ενα φιλο ειναι αγορασμενο απο γερμανια λεει πισω το τηλ at&t το τηλ ειναι εργοστασιακα unlock δεν εχω κανενα προβλημα δηλαδη ε αυτο το θεμα, το προβλημα μου ειναι οτι η βερσιον του ειναι 4.1.1 και δεν εχει ελληνικα! και απο αγγλικα δεν ειμα τοσο καλως, παρακαλω μπορεις καποιος να μου πει που ειναι η σωστη βερσιον για να την περασω με οντιν ωστε να εχω ελληνικα? να σας πω επεισης οτι το τηλ ειναι με τα 2 γιγα ραμ lte ξερετε σιγουρα ποιο λεω, σας παρακαλω παιδια. ξεχασα το τηλ ειναι i9305 φυσικα βεβαα αφου εινα 2 γιγα ραμ...
×
×
  • Create New...