Jump to content

andreas166

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by andreas166

  1. Παρα πολύ όμορφη και φαινεται και εξαιρετικά λεπτή...

    Είναι το στυλ μου πολύ αυτές οι θήκες, δεν κρύβει το μεγαλείο του z και αυτό μου αρέσει πολύ.

    Την έχεις πάρει μάτι σε κανένα ebay???

    Αν ναι τότε δώσε λινγκ για να την πάρουμε..

    Πάντως πριν 2 μέρες μου ήρθε το skin for sgp για το πίσω μέρος και σε συνδυασμό με τον screen protector ultra crystal για το μπροστινό έχω πια ησυχάσει με την γλυτσα που άφηνε η επαφή με τα χέρια και στην οθόνη αλλά κυρίως στο πίσω μέρος...

     

    Είναι σίγουρα εξαιρετικά λεπτή. Έχω πάρει 3 θήκες από EBAY και η πιο λεπτή από αυτές (η οποία είναι κ αυτή που χρησιμοποιώ) ούτε κατά διάνυα δεν μπαίνει στο DOCK.

    Από όσο έψαξα έχει κάνει θραύση και έχει εξαντληθεί παντού! Θα έχουν ξανά κατά της 20 Απριλίου λένε. Άλλο ένα shop είναι:

    http://shop.brando.com/Simplism-Ultra-Thin-Cover-Set-for-Sony-Xperia-Z_p08858c0304d004.html

     

    Εδώ video:

    Είναι japan βεβαία!

  2. Πραγματικά Νίκο, απλά είναι ακόμα πιο γρήγορο... Μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν η Sony αποφάσιζε να βάλει σε ετούτο το θηρίο τον 600αρι snapdragon.

     

    Καλά μην τρελαίνεσαι το ίδιο chip με την ιδια GPU είναι με μικρή διαφορά στην συχνότητα και στο bus τής μνήμης. Αφού δεν αλλάζει τεχνολογία πυριτίου και είναι και αυτό στα 28nm μην περιμένεις διαφορές.

    Επισυνάπτω αναφορές:

     

    The S4 Pro and the Snapdragon 600 are basically the same chip. The model number is almost identical (APQ8064 vs APQ8064T; the Plus, Prime, and 800 all have very different model numbers), same fab process at 28 nm :lol: , same L0, L1, and L2 caches, same GPU.:lol: The difference is higher clock speed (max 1.7 vs max 1.9 GHz), and potentially a faster/bigger memory channel.

    By no means does the S4 Pro instantly become antiquated. Between it and the 600, they're more similar than they are different. The 800 is a different story...

     

    Άρα 10% διαφορά από υπερχρονισμό. Στην πράξη δεν την καταλαβαίνεις με τίποτα!!!!:p

     

    Απλά θα ήταν πρώτο παντού σε bench...

    Αν και εδώ που τα λέμε μην σου φανεί αδύνατο αν σε κάνα τετράμηνο σου βγάλει άλλη ναυαρχίδα, γι αυτό φημίζεται η σονυ, γι αυτό πάντα την απέφευγα...

    Όπως και να έχει εγώ θα γούσταρα κατά τον Δεκέμβριο να μου βγάλει τον 800 αρι με ότι άλλο συνεπάγεται, και αστην να παίζει μόνη της για τουλάχιστον 5-6 μήνες...

     

    O 800 είναι και αυτός 28nm αλλά με μεγαλύτερη ταχύτητα 2.3 GHz , άρα κατανάλωση άρα ιδανικός για tablet καλύτερα να περιμένει επόμενη γενιά στα 22nm ή και λιγότερα.

  3. H έκδοση που δοκιμασα ειναι η iGO Primo 9.6.7.281004_thin_1.0_JB_sound_fix_IMEI_sys_not_ch anged.apk (not scan IMEI)

     

    Στο Sys.txt θα βαλεις τις παρακατω τιμες σβήνοντας τα παλια entries για το [rawdisplay] και [folders]

     

    [rawdisplay]

    driver=engine

    ;screen_xy="auto"

    ;screen_xy="1280_800:1920x1080/1080x1920:fullscreen"

    screen_xy="1280_800:1920x1005/1080x1845:fullscreen"

    ;screen_xy="1280_800:1920x1005/1080x1845"

     

    [folders]

    linked_root_list="/sdcard2/iGO /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /ext_card/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/extSdCard"

    has_secondary_root=0

    ;secondary_app="android_linked_root"

    ;user_backup_path="android_linked_root"

     

    Για περισσοτερες λεπτομερειες εχεις... pm:cool::cool:

     

    Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Με αυτήν κατάφερα να δουλέψει σχετικά σωστά (θέλει και κάποια ρύθμιση στο θέμα γιατί δείχνει στα μενού αχνά κάτι από πίσω) το IGO PRIMO στο XPERIA Z.

    Θα ήθελα να προσθέσω για όσου ενδιαφέρονται για το IGO ότι η ''καθαρή'' ανάλυση οθόνης αφού αφορέσουμε τα softkey είναι 1080x1776 οπότε και η γραμμή στο sys.txt είναι:

     

    screen_xy="1280_800:1776x1080/1080x1766:fullscreen"

     

    Εισαι πολυ σωστος φιλε ετσι ειναι τα πραγματα τωρα ειμαι και εγω κατοχος αυτου του υπεροχου κινητου,πουλησα το Note2 και το αγορασα το τλφ ειναι ερωτας μεγαλος παιδια,λοιπον εκανα unlock το bootloader περασα TWRP recovery, custom rom αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2175903 και στο τελος φλασαρα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190558 για τον ηχο,το αποτελεσμα αλλο κινητο πεταει πραγματικα και ο ηχος ειναι οπως τα παλια καλα sony,οποιος το εχει ρουταρει ας κανει τον κοπο να περασει το sound mode και θα με θυμηθει

     

    Αυτό το SOUNDMOD είναι πραγματικά πολύ καλό όντος ο ήχος μετά από αυτό είναι πολύ καλύτερος.

    Ανεπιφύλακτα όποιος θεωρεί ότι ο ήχος του SONY Z είναι χαμηλός πρέπει να το εγκαταστήσει.

    Πραγματικά αλλο κινητο!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190558

     

    Με αυτό λύνεται το μόνο πρόβλημα που έχω βρει σε αυτό το κατά αλλά τέλειο κινητό.

     

    Θα ήθελα να αναφέρω έχοντας αλλάξει αρκετά κινητά ( SAMSUNG OMNIA I & II, HTC HD2, SAMSUNG SII, HTC ONE X, HTC ONE S) ότι έχει μακρά τον καλύτερο πομποδέκτη κινητού που έχω δει έως σήμερα. Στο σπίτι και στην δουλειά μου είναι το πρώτο κινητό που πιάνει τέλειο σήμα σε αυτά τα δυο δύσκολα μέρη για όλες τις εταιρείες κινητής.

     

    Τέλος το συγκρίνα και με ένα SAMSUNG SIII φίλου το οποίο δεν έπιασε σήμα σε κανένα από τα δυο σημεία. Για να μην παρεξηγηθώ όταν λέω πιάνει εννοώ να μπορείς να μιλάς άψογα και όχι να δειχνει ότι εχει σημα.

  4. Thanks m8 δοκιμαζω και τα λεμε...

     

     

    Λοιπον... μετα απο λιγο ψαξιμο... και πολλη εξωτερικη βοηθεια απο τον φιλο μου τον Γιαννη...

    Oλα καλως με το iGO...

    H αναλυση παιζει... το CjA Utility (αλλαγη χαρτων) παιζει ταΤΤS και ΤΜC παιζουν... το εκανα και root... και τελος ... Oλα βαίνουν καλώς λοιπον..

     

    Προσπαθώ από τι πρώτη μέρα που το πήρα να βάλω το igo primo (για μένα το καλύτερο πρόγραμμα gps με διαφορά) και δεν έχει δουλέψει ακόμα σωστά με καμιά έκδοση.

     

    Ποια έκδοση σου δούλεψε εγώ έχω την 9.6.7.281004 και την v9.6.7.242597 και σέρνονται και οι δυο. Στο sys.txt τι έβαλες? Τι ανάλυση data.zip έβαλες 800*600?

  5. Πως δημιούργησες Φάκελο μέσα στην SD για το backup του CWM,τον δημιουργεί μόνο του μόλις περάσεις την κάρτα, γιατί εγώ τώρα χωρίς κάρτα Ο φάκελος του CWM έχει περαστεί στην εσωτερική μνήμη.

     

    Τον έκανε μόνο του όταν έκανα backup στην external card.

  6. Παράθεση από Karthan7 >

     

    SD καρτα 64gb εβαλε κανεις σας? Την ''βλεπει'' κανονικα?

     

     

     

     

    έχω βάλει SANDISK ULTRA 64 GB της έκανα format fat 32 και την δουλεύει άψογα επίσης κάνω και backup με το cwm την βλέπει κανονικά.

     

    SD καρτα 64gb εβαλε κανεις σας? Την ''βλεπει'' κανονικα?

     

    έχω βάλει SANDISK ULTRA 64 GB της έκανα format fat 32 και την δουλεύει άψογα επίσης κάνω και backup με το cwm την βλέπει κανονικά.

  7. χάλια μαύρα ατελείωτα, καλά δεν είδαν το HTC ONE η το SONY Z που σχίζουν από εμφάνιση?

     

    Σαν να παρουσίασε η fiat το νέο μοντέλο PUNTO που είναι ακριβός το ίδιο με το UNO του 1980 λίγο πιο μεγάλο. Πλάκα μας κάνουν αν η εξελίξεις ήταν έτσι ακόμα θα ήμασταν με κάρα μην ξεχνάμε ότι 1 χρόνος στα ηλεκτρονικά είναι σαν δεκαετία στα αμάξια.

     

    Και άντε βγάλανε το s3 με καλύτερα χαρακτηριστικά γιατί τόσο διαφήμιση για την παρουσίαση, γιατί τόσo αποκρυψη? ντρεπονταν?

  8. παιδια το ξαναρωταω γιατι για μενα ειναι πολυ σοβαρο....

    εχω σαν ηχο κλησης Mp3 ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ....!!!!!!

    χανω παρα πολλες κλησεις ετσι....

    εχει κανεις παρομοιο προβλημα....???(για να δω αν φταιει καποια εφαρμογη για αυτο...)....

     

    Όντος και εγω εχω σαν ηχο κλησης MP3 αλλα και σε MIDI που δοκιμασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ και χωρις δονηση....!!!!!! χανω παρα πολλες κλησεις ετσι....

     

    Το περιέργο είναι ότι δεν εχω κάνει εγκατάσταση το FScaller η κατι αλλο παρόμοιο!!!!!!!!!!!!!!!

     

    HELP!!!!!!!!!!

    • Like 1
  9. ΒΟΗΘΕΙΑ!

    Επειδή παραμένει το πρόβλημά μου (που έχω ξαναναφέρει) να μην χτυπάει ορισμένες φορές (!!) ακόμα και με το FSC απεγκατεστημένο (που νόμιζα ότι έφταιγε) θέλω να μου πει αν ξέρει κάποιος πως το "καθαρίζω" από όλες τις εφαρμογές, δηλαδή όχι απλώς την επαναφορά που έχει μέσα και δεν σβήνει ούτε κατάλογο ούτε μηνύματα.. θέλω αν υπάρχει κάτι να επαναφέρει το registry στις αρχικές του ρυθμίσεις.

    Ευχαριστώ! (HELP!!!)

     

    το βρήκα, έκανα hard reset επαναφορά (με πατημένα το πλήκτρο κλήσης, το * και το 3 το άνοιξα).. ως τώρα πάει καλά, αλλά δε νιώθω ακόμα σιγουριά...

    έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο κάποιος άλλος;

     

    Φίλε μου μπορείς να μας πεις αν σου λύθηκε το πρόβλημα και αν ναι αναλυτικά πως γίνετε το reset γιατί προσπάθησα και δεν τα κατάφερα.

    • Like 1
×
×
  • Create New...