Jump to content

Unabomber

Members
  • Δημοσιεύσεις

    347
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by Unabomber

  1. Εχω ενα προβλημα οποιος ξερει και εχει ασχοληθει ας μου δωσει τα φωτα του. Κατεβασα μεσω Rom Manager την Cyanogemon 10.1.2 εκανε ρεσταρτ σε recovery για να την κανει install και οταν κανει ρεσταρτ μου βγαζει το σηματακι της Cyanogemod και ενα εφε παει γυρω γυρω και κολλαει εκει περα :/

     

    Το έχω ξαναπάθει και εγώ. Πρέπει να κάνεις factory reset κλπ και μετά να εγκαταστήσεις την κάστομ αλλιώς δεν γίνεται δουλειά.

  2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2258596 αυτη εννοεις???κοιτα εγω θελω συγκεκριμενα μια που να ειναι αντιγραφο του στοκ launher γιατι δεν θελω να γεμισω τη συσκευη εφαρμογες του τυπου (για καιρο,για επαφες)οπως εχω τωρα,με τον στοκ τα εχω αλλα η ιδια η στοκ με τα redraws μου σπαει τα νευρα και θελω εναν τροπο φλασαρωντας ειτε ρομ ειτε κερνελ να εχω στοκ widgets χωρις να εχω μικροκολληματα!!Δεν λεω πολυ καλος ο nova αλλα εγω ειμαι πολυ των widgets..(ειχα το sense και καλοεμαθα).Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου!!!

     

    Δοκίμασε την Zaiben. Έχει πολύ περισσότερη ραμ ελεύθερη σε σχέση με την στόκ JB.

  3. Υ.Γ: ξερει κανεις καμια καλη custom να βαλω στην συσκευη??

     

    Werewolf, εγγύηση. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες ρομ που μπορείς να βρεις.

  4. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό. Καταρχήν να αναφέρω ότι εγκατέστησα τα mod για την lockscreen, και τώρα όταν το ανοίγω μου βγάζει μόνο την πάνω μπάρα και όχι την lockscreen. Προσπάθησα να περάσω την στοκ ρομ μέσω του οδηγού του Leo, αλλά δεν εντοπίζει το τηλέφωνο ενώ εγκατέστησα όλα κανονικά και τους drivers. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο να κάνω;
  5. Η στιγμή για ένα ακόμη myphone VERSUS έφτασε. Αυτή τη φορά θα ανταγωνιστούν οι mini εκδόσεις των ναυαρχίδων της Samsung και της HTC, το Samsung Galaxy S4 Mini και HTC One Mini. Δύο smartphones που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών, κυρίως λόγω της ομοιότητας με τους μεγάλους τους «αδελφούς» και του μικρότερου τους μεγέθους, αυξάνοντας έτσι την φορητοτητα, και φυσικά της μικρότερης τιμής σε σχέση με το S4 και One.

     

    Στην μια πλευρά βρίσκεται λοιπόν το Samsung Galaxy S4 Mini με οθόνη 4,3 ιντσών τεχνολογίας Super Amoled ανάλυσης 540x960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 χρονισμένο στο 1.7 GHz, κάμερα στα 8 MP, μνήμη RAM στο 1,5 GB, ενώ εγκατεστημένο βρίσκεται το λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2.

     

    Στην άλλη πλευρά βρίσκεται το μικρό HTC One, το HTC One Mini, χωρίς να έχει να ζηλέψει την ποιότητα κατασκευής του μεγάλου του αδερφού. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά μπορούμε να βρούμε οθόνη 4,3 ιντσών ανάλυσης 1280×720 (HD), διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 χρονισμένο στο 1,4 GHz, η μνήμη RAM ανέρχεται στο 1 GB, κάμερα 4 MP με την Ultrapixel τεχνολογία της HTC, ενώ θα διαθέτει την τελευταία έκδοση του λειτουργικό συστήματος της Google, το Android 4.2.2. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν διαθέτει NFC.

     

    Ήρθε λοιπόν η ώρα να επιλέξετε ποιο από τα δύο προτιμάτε, ποια συσκευή θέλετε εσείς να «κερδίσει» το σημερινό μας VERSUS, αναφέροντας φυσικά και με ένα σχόλιο σας το γιατί ψηφίζετε το εκάστοτε smartphone.

     

    Δείτε και τα σχετικά θέματα στο MyNews:

    HTC: Ανακοίνωσε και επίσημα το One mini

    Samsung: Ανακοίνωσε το Galaxy S4 Mini

     

    Ο λόγος σε εσάς!

  6. δεν βλεπω πληροφοριες..για ροοτ και αλλες ρομ..δεν εχει υποστηρηξη απο xda? ειναι " ριγμενο" το τηλεφωνο?

     

    Βασικά ήταν ''ριγμένο'' για αρκετό καιρό αλλά πριν κάτι μήνες ξεκλειδώθηκε ο bootloader και αρχίσαν να βγαίνουν νέες ρομ. Φυσικά υπάρχει μέθοδος για root. Αν ψάξεις τώρα μπορείς να βρεις αρκετές αξιόλογες ρομ.

  7. Έκανα hibernate και το LG Smartworld το οποίο προφανώς δεν το χρησιμοποιούσα και ρούφαγε μπαταρία. Επίσης είχα εγκαταστήσει από το store κάποια Live Wallpapers τα όποια τρέχανε στο background, τα έκανα hibernate τώρα είμαι κομπλέ.
  8. Οποιος θελει να δει αρκετη αυξηση στην στην αυτονομια της συσκευης του ας κατεβασει τις εξης εφαρμογες: Greenify k One Power Guard..με το 2ο κερδισα ενα μισαωρο γρηγοροτερη φορτιση κ πολλα ακομα που βαριεμαι να αναλυσω,οποιος θελει ας δει στο μαρκετ τι κανει. Οσο για το grenify σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις Hibernate οτιδηποτε τρεχει στο προσκηνιο και τρωει μπαταρια κ μνημη κ βοηθαει γενικα τη συσκευη..Εγω παιδια αληθεια σας λεω ειναι λες κ αγορασα μπαταρια..Οσοι θελετε καλυτερη αυτονομια γιαυτο το ανεφερα!!

     

    Ωραίος, να δούμε αν θα δουλέψει.

  9. Καλησπέρα παιδία , έχω να κάνω μια ερώτηση γιατί αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε αυτό το κινητό και στο Huawei Honor II. Γιατί να πάρει κάποιος το LG???Άλλωστε διάβασα ότι έχει τραγική μπαταρία.

     

    Μόνος σου απαντήσες στην ερώτηση σου...

    Προτείνω το LG... οι λόγοι ατελείωτοι.

  10. Τότε το κατάστημα που επέμενε οτι η εγγυηση του κινητου ειναι απο την Arvato, να θεωρήσω οτι έχει κινητά που ΔΕΝ καλύπτονται απο το επισημο σερβις της Προκόρντια?

     

     

     

    Η ROM απο οτι διάβασα ειναι η ιδια V20A... θα το δεις κι εσυ αν πας να κατεβάσεις τα αρχεία

     

    Εσείς που λέτε οτι παραλάβατε, απο ποιο κατάστημα τα πήρατε?

    Το 365 αν θυμάμαι καλά την ονομασία του.

  11. Καλησπέρα σας... Ψάχνομαι για την αγορά ενός 4Χ, μιας και ειναι σε πολυ καλή τιμή, ...240-250 στα πιο φθηνα καταστηματα του skroutz.

     

    Τι πρέπει να κοιτάξω για να γλιτώσω τις άσχημες εκπλήξεις στο θέμα εγγυησης? Έχω διαβασει το μισό φόρουμ και βλέπω οτι πρέπει να επιδιώξω η συσκευή να ειναι unbranded και ευρωπαικής εισαγωγής για να μπορέσω να βγάλω άκρη με την ελληνική αντιπροσωπεία. Καθώς και να αναγράφεται το IMEI στο τιμολόγιο αγοράς

     

    Επίσης λόγω της τιμής και των 0 μεταφορικών με βλέπω στο portal365.gr.... το birdphone που διάβαζα τα καλύτερα, δεν το εχει διαθεσιμο πλέον.

    Καμια άποψη επι του θέματος?

     

    Είχα σκοπό να πάρω όλους τους φθηνούς πωλητές του skroutz και να τους ρωτήσω τα παραπάνω, αλλα δε ξέρω κατα πόσο θα πέσω σε ειλικρινείς συνομιλητές (ή εστω σωστά πληροφορημένους, για να μη τους αδικώ) :worry:

    Οπότε κάθε βοήθεια σας, ειναι πολύτιμη

     

    Η LG στο θέμα της εγγύησης είναι πολύ καλή οπότε δεν θα αντιμετώπισεις κανένα πρόβλημα. Για μένα δώσε περισσότερο βαρός να είναι ευρωπαικής εισαγωγής. Άμα το πας στην εγγύηση δεν χρειάζεται να δείξεις τιμολόγιο αγοράς.:)

  12. Αν είναι από Ευρωπαική χώρα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα δίκτυα. Ρώτα τον τι χώρα προέλευσης έχει το κινητό. Όσο για την Rom εγώ θα προτείνω την Zaiben.
  13. μλκια θα κανεις, πηγα και ηρθα απο wp8, θα πεταξεις λεφτα απο το παραθυρο...ειναι πολυ ανωριμα, και η Μ$ δεν βλεπω και καμμια ιδιαιτερη τρελα να τα υποστηριξει, μιλαμε για bugs που δεν εχουν αγγιχτει καν απο την ημερα που τα πρωτοκυκλοφορησανε

     

    Αυτό ακριβώς. Και εγώ ήθελα να δοκιμάσω WP, δοκίμασα δεν πείστηκα. Πολλές ελείψεις. Μακάρι να βελτιωθούν αλλά προς το παρόν ρίχνω άκυρο στο λειτουργικό.

×
×
  • Create New...