Jump to content

leontiad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

leontiad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά. ΕΠικοινώνησα με το το αρμόδιο τμήμα του ΙΚΑ και μου ειπαν οτι τα χρονια συνυπολογιζονται ως συνταξιμα αλλα δε μεταφερονται για το ποσο της συνταξης.Δηλαδή αν στην Ελλάδα χρειαζονται 35 χρονια εργασιας για να βγεις στη συνταξη και εχεις δουλεψει 34 χρονια στην ελλαδα και 1 χρονο καπου στην ευρωπη θα βγεις κανονικα στη συνταξη στην ελλαδα,αλλα το ποσό της συνταξης σου θα ειναι αντιστοιχο για 34 χρονια και οχι 35.Αυτο τον 1 χρονο στο εξωτερικο θα συνταξιοδοτηθεις απο εκει
  2. Καλησπέρα Λευτέρη!Τι εννοείς αν μου αυξάνει τη κλίμακα,γιατί δε το κατάλαβα πολύ.Για 1 χρόνο εργασίας στη Γαλλία μπορείς να πάρεις υποτυπώδες σύνταξη ενώ θα έχω φύγει???
  3. Καλησπέρα παιδιά! Θα δουλέψω στο εξωτερικό για λίγο διάστημα και θα ασφαλίζομαι κανονικά από εκεί,συγκεκριμένα στη Γαλλία.Εδώ στην Ελλάδα είμαι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ.Γνωρίζει κανείς αν όταν τελειώσω από Γαλλία ,μπορώ να μεταφέρω τα ένσημά μου από εκεί στο ΙΚΑ και με ποια διαδικασία.Ευχαριστώ!!!!
  4. Υπαρχει δυνατοτητα μεσω SNMP να πάρω τις παρακάτω πληροφορρίες από ένα WAG354G: -transmission rate -αριθμό clients -throughput Πώς μπορώ να δώ την ΜΙΒ του access point ?
×
×
  • Create New...