Jump to content

maria1991

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maria1991

  1. Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE (16GB) στα 425 ευρώ και θα ήθελα να ακούσω απόψεις ... Παρατήρησα επίσης ότι υπάρχει μεγάλη πτώση στην τιμή του το τελευταίο 6μήνο, πιστεύετε οτι θα μπορούσα να περιμένω λίγο καιρό ακόμα μήπως πέσει και άλλο η τιμή του ή δεν υπάρχει περίπτωση να έχει σημαντική υποχώρηση τους επόμενους μήνες?
  2. Γειά σας! Επειδή δε καπνίζω καθημερινά θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν πακέτα των 10 τσιγάρων. Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιο καλό ποιοτικό τσιγάρο; Έκανα νταβιντοφ γκολντ αλλά έχω την εντύπωση ότι ακόμα και μετά από 2 τσιγάρα ενοχλείται ο λαιμός μου.. (όχι προτάσεις για καπνούς στριφτού- μου αρέσει αλλά μπορεί να κάνω πολλές μέρες να καπνίσω κι έτσι θα ξεραθεί και θα τον πετάξω)
  3. Παιδιά καλησπέρα, ποιά η γνώμη σας για τα τσιγάρα muratti?? καπνίζω περιστασιακά,έχετε να προτείνεται κάποιο ποιοτικό και εύγευστο τσιγάρο που να μπορώ να βρω και εύκολα στα περίπτερα(δε μένω αθήνα..)όχι πολύ βαρύ επίσης αλλά ούτε και αυτά με το 0,1 :lol:
  4. οντως ρε γμτ αυτο πολυ σπαστικο στα σλιμ να καιγονται με 2 τζουρες!!!θα δοκιμασω με τον καρελια τοτε κ θα πω εντυπωσεις!!ευχαριστω για την απαντηση!!
  5. davidoff γαλαζια οχι.. πρωτη φορα ακουω οτι υπαρχουν :lol: σχετικα με τον καρελια δεν εχω ακουσει θετικα σχολια απ τους περισσοτερους,λενε πως ειναι υπερβολικα αρωματικος και δε μπορουν να καπνισουν πανω απο 1-2 τσιγαρα κ οτι περιεχει πολλα χημικα.. ειναι οικονομικος παντως.. ετσι,καρελια σκετο το ζηταμε?? η βγαινει σε διαφορα χρωματα απεξω η συσκευασια?? αρα ειμαι μεταξυ του golden virginia k karelia τωρα :p καμια αλλη γνωμη?? αυτα τα βιομηχανικα παντως με χαλανε ολα, ολο χαρτι καπνιζεις βρε παιδια!!! :wacko:
  6. καλησπέρα σας, είμαι νέα στο φόρουμ κ θέλω τη γνώμη σας. εδώ και 4 χρόνια καπνίζω περιστασιακά ( δηλ. μπορώ να κάνω όχι πάνω από 3-4 τσιγάρα τη μέρα,δε κάνω κάθε μέρα κ περνάω όλο το μήνα με 1-2 πακέτα.) Υπήρχε κ διάστημα που είχα να βάλω τσιγάρο στο στόμα κάνα χρόνο. μέχρι τώρα παίρνω πακέτα. έχω δοκιμάσει davidoff gold-white-classic, la femme galazio-mwv, philipp morris slims, karelia slims,virginia slims,styvesant slims,slims classic k maxim slims, ολα τα σλιμ που κυκλοφορούν σχεδόν :lol: απλά πολλές φορές με χαλάει η γεύση τους σ αυτά τα έτοιμα.. :wacko: δοκίμασα από ένα φίλο στριφτό με καπνό lucky strike k ενα άλλο που ήταν τιρκουάζ επέξω αλλά δε θυμάμαι όνομα.. :( κ μ άρεσαν πάρα πολύ σε σχέση με το βιομηχανικό.. λέω να ξεκινήσω με old holborn yellow ή gold virginia yellow.. απ ότι βλέπω απο προηγουμενες αναρτησεις οι απόψεις διίστανται :p να σημειώσω ότι είμαι αρχάρια στο στρίψιμο κ λίγο ασχετη :lol: τι χαρτακια θα μ προτείνατε, ποιον καπνό απ τους 2 (προτιμω να μην ειναι πολυ βαρυς καπνος και να εχει ιδιαιτερη αρωματικη γευση κ φιλικη στο λαιμο)?? επίσης,ποσο καιρο μπορει να διατηρηθει ο καπνος χωρις να ξεραθεί?? γιατι καπνίζω λιγο αλλα δε νομιζω να διατηρηθει για ενα μηνα που θα κανω να τον τελειωσω :lol: υπαρχει κανα κολπακι για να κρατησει περισσοτερο?? για το τοσο λιγο που καπνιζω θα ηθελα ενα ευγευστο κ ποιοτικο τσιγαρο!ακουω τις γνωμες σας,ευχαριστω εκ των προτερων παιδια!! :)
×
×
  • Create New...