Jump to content

fryktwr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fryktwr

  • Ημ. Γέννησης 03/06/1979

fryktwr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τελικά λύνονται με τις αναβαθμίσεις που υπάρχουν, τα προβλήματα σταθερότητας που διαβάζω και σε άλλα φόρουμ ότι έχει η συσκευή, νομίζω κατά τ' άλλα φαίνεται να είναι μια καλή αγορά :happy:
  2. Γεια σας παιδιά! Ερώτηση : Έχω mio c520 pna και του πέρασα το miopocket 2.0 rel.22 πάνω, πλέον όταν μπαίνω στο miomap, δε φαίνεται να δουλεύει ο gps δέκτης το πρόγραμμα/χάρτες κτλ που είχα ανοίγουν κανονικά αλλά δε παίρνω στίγμα. Πείραξα τις ρυθμίσει στο data.zip(pocket_pc.ini) τα gps_port αλλά δε φαίνεται να δουλεύει... :( ξέρεις κανείς τα default για το gps_port του mio C520 και το miomap ή καμιά ιδέα γενικά ??? πέρασα και το destinator 7 όπως και το igo αλλά αυτά έχουν αναζήτηση της com του gps και δεν είχα πρόβλημα :O
  3. Χαιρετώ τη παρέα ! Είμαι κάτοχος ενός touch-gsm-pda κινέζικου κλώνου μάρκας CECT και μοντέλο Ε698. Μοιάζει εξωτερικά πάρα πολύ με το htc p3300 αλλά για λειτουργικό δεν έχει κάτι από ms, έχει μια δικιά του ιστορία και φυσικά, δεν μπορείς να βρεις τίποτα στο inet σε software-firmware κτλ για να στήσεις. Κατά τ' άλλα παραμένει ένα καλό mp3-mp4 player, αφού γι' αυτό το λόγο εξ'αρχής το πήρα από το απίστευτο εμπορικό Sim Lim Square της Σιγκαπούρης. Αν ξέρει κανείς τίποτα για software για το μαραφέτι ας σφυρίξει... :cool:
×
×
  • Create New...