Jump to content

vasilis_ts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasilis_ts

  1. vasilis_ts

    LG L90 (D405N)

    15 μερες ειναι φυσιολογικο διαστημα αναμονης για service. Ολα τα service τοσο κανουν περιπου, 7-15 μερες.
  2. vasilis_ts

    LG L90 (D405N)

    Η μπαταρια του L90 ειναι η BL-54SH, ξερει κανεις αν ταιριαζει αλλο μοντελο μπαταριας με μεγαλυτερη χωρητικοτητα? πχ BL-64SH που ειναι 3000mAh.
  3. vasilis_ts

    LG L90 (D405N)

    Η ιδια διαδικασια ισχυει και για το δικαρτο L90 (D410)?
  4. To ξερω οτι σε specs το JIAYU δεν πιανεται, αλλα αν βγαλει καποιο προβλημα (απο τα πολλα που ειδα οτι βγαζει), το πεταω. Σιγουρα ομως για την τιμη του εχει απιστευτα specs.
  5. Mε τοσα προβληματα που διαβαζω το φοβαμαι. Σκεφτομαι να συμβιβαστω σε χαρακτηριστικα με το LG L90 Dual για να εχω το κεφαλι μου ησυχο σε περιπτωση βλαβης.
  6. Παιδια σκεφτομαι να το παρω το G4S, απ΄ότι διαβασα στις προηγουμενες σελιδες το θεμα με το GPS λυνεται με το FasterGPS απο το Google Play. Aς ελπισουμε οτι δεν θα βγαλει προβλημα με το μικροφωνο και βαζω αλουμινοχαρτα. Ποιο site προεινετε για την παραγγελια ως πιο αξιοπιστο και να μπορεις να το στειλεις για service αν χρειαστει?
  7. Οκ, λεω να δοκιμασω τον τροπο που ποσταρες παραπανω, ειναι σιγουρα πιο απλος απο το Οdin και αφου λεει οτι δεν χανεις την εγγυηση, ας το δοκιμασουμε. Το κινητο θα το εχω ανοιχτο κατα τη διαρκεια της διαδικασιας? Γιατι λεει απλα οτι συνδεεις το κινητο στο pc. Δεν λεει καπου να το κλεισεις και να μπεις σε download mode η boot mode. Edit Δεν λειτουργει αυτος ο τροπος, μου λεει οτι δεν μπορει να βρει μερικα αρχεια. http://i39.tinypic.com/xq9jb4.jpg Edit Τελικα δουλεψε κανονικα, εγινε root το κινητο. Δεν ξερω τι κολλημα ειχε φαει στην αρχη. Μου εχει περασει το SuperSU, τωρα θελει ψαξιμο οσον αφορα το τι μπορεις να κανεις μετα το root, ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με rootαρισμα συσκευης. Aν περασω επισημη ROM, με τον τροπο που περιγραφεται εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4759444#post4759444 Θα χασω ολα τα δεδομενα και θα ειναι σαν να εχει γινει factory reset? (Λεω να βαλω την πιο προσφατη εκδοση [11/07/2013] αλλα ειναι region CHINA, λετε να εχω προβλημα?)
  8. Τοσο απλη διαδικασια? Μου κανει εντυπωση. Λεει οτι κανει root τη συσκευη χωρις τη χρηση του Odin και του CWM. Τι "κακο" εχει η μεθοδος με Odin? Το αποτελεσμα και στις δυο περιπτωσεις ειναι το ιδιο?
  9. Καλησπερα παιδια. Θελω να κανω root το τηλεφωνο γιατι κολλαει και καθυστερει αρκετα. Με το root θα ειναι καλυτερα? Επισης θελω να ρωτησω αν μετα το root μπορεις να κανεις recovery στην εργοστασιακη κατασταση (οπως ηταν δηλαδη πριν γινει το root). Εχω βρει αυτο τον οδηγο: http://www.droidiser.com/2012/10/how-to-root-samsung-galaxy-s-duos-install-cwm.html Χρειαζεται κατι παραπανω απο αυτα που λεει στον οδηγο? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...