Jump to content

overpower

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.044
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by overpower

  1. Χωρίς εισόδημα και καλό εκκαθαριστικό δεν ανεβάζουν τίποτα πλέον...

    Αν και άμα έχεις το εισόδημα και το εκκαθαριστικό σε βγάζουν άλλη κάρτα.

     

    Δεν φαινεται καπου οτι δουλευω. Ασχολουμαι με την οικογενειακη επιχειρηση μεχρι να τελειωσω σπουδες.

     

    Θα παρω παντως ενα τηλ ή σε καποιο καταστημα και θα δω.

  2. Καλησπερα,

    Εχω την university visa της Πειραιως με οριο 300 ευρω. Την χρησιμοποιησα κανα χρονο χωρις να αργω πληρωμες (αν οχι πριν την εκδοση λογαριασμου, σιγουρα αμεσως μετα). Επισης εχω και ενα καποιο σεβαστο ποσο στον λογαριασμο μου.

     

    Παιζει να μπορεσω να κανω αιτηση για να ανεβει εστω στα 500? Μπορουν γενικα στην university να αυξησουν το οριο?

  3. Με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στα ΕΛΤΑ,δεν θα ξαναπαραγγείλω σε Κίνα τίποτα αν δεν είναι με priority.Η τελευταία παραγγελία για ένα απλό στικάκι,έγινε στις 4/01 και χθες είδα ότι έχει πάει Αθηνάς 13 για να προωθηθεί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ,οπότε μάλλον σήμερα θα μου φέρουν το χαρτάκι για να παραλάβω αύριο 21/02.Δηλαδή 46 μέρες.

    Συμπέρασμα.Ποτέ πια.

    Εdi.

    Tελικά μου το έφερε μόλις τώρα στο σπίτι ο διανομέας,νάναι καλά ο άνθρωπος,το έχει κάνει πολλές φορές.

    Με priority πάλι μέσω ΕΛΤΑ θα έρθει
  4. μακαρι να υπηρχε τηλεφωνο που θα μπορεις να καλέσεις μονο μιλωντας αμα εχεις προβλημα με τα χερια.

     

    ηδη στην μητερα μου με νοκια κινητο και συνεδεμενο ενα ηχοσυστημα επανω με καρφι 3,5 και μεσα απο τις ρυθμισεις στα ακουστικα εχω ενεργοποιησει την αυτοματη απαντηση και οταν την καλουμε απανταει αυτοματα! αλλα δεν μπορει να καλεσει εκεινη και σε περιπτωση διακοπης ρευματος παλι δεν μπορεις να μιλησεις μαζι της .

    Εκτός και αν τα αγγλικά είναι το θέμα, δείτε το νέο προϊόν της mls "Maic". Είναι ψηφιακός βοηθός και υποστηρίζει ελληνικά.

    Αν τα αγγλικά δεν είναι θέμα, τότε το OK Google ή Siri δουλεύουν κανονικά. Απλά μετά θέλει την εντολή στα αγγλικά, πχ "call John"

     

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

  5. Δεν είχα δει ότι κόπηκε το δώρο, και σήμερα ανανέωσα για να ξανά βάλω πακέτο δεδομένων.

     

    Το ποσό μπορώ να το μεταφέρω στο cosmote on the go φοιτητικό?

    Επίσης, σε αυτό το πακέτο, τα gb στακαρουν με κάθε αγορά καινούργιου πακέτου πριν την λήξη?

    Και τελευταίο, στο on the go είναι 25 ή 1 μήνας η διάρκεια?

     

    Ευχαριστώ

     

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

  6. 2η φορά που βάζω 5gb και μου ήρθε πάλι το δώρο 2 φορές. Με αυτόν τον ρυθμό αξίζει και το 1 πακέτο και το άλλο. Αν σε κάποιον του φτάνουν τα 4gb δεν χρειάζεται να ξοδέψει 8 ευρώ.

     

    Στην Πράγα τα δεδομένα θα δουλεύουν?

     

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

  7. Υπάρχει περίπτωση με επικοινωνία να μου βάλουν πίσω τα gb που έληξαν πριν λίγο? Ήθελα να βάλω το 5αρι πακέτο και ξέχασα.

     

    Μόλις το έβαλα όπως και να έχει για να έχω

     

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

  8. αυτά τα χάλια ρε παιδί μου με την εφαρμογή της cosmote νισάφι πια ακόμα και τώρα με την νέα εφαρμογή τα δωρεάν λεπτά προς frog με κάθε ανανέωση δεν τα λέει πουθενά... Ολόκληρη cosmote και να την φτιάξουν σωστά δεν μπορούν
    Αν δεν κάνω λάθος σε εμένα φαίνονται κανονικά. Είχα κάνει αυτό για τα ΣΚ του 17 αλλά προφανώς αφού είναι Τρίτη σήμερα δεν τα βλέπω.

     

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

  9. Ευτυχώς είχα ακόμα μια φορά να πάρω το δώρο των 500 mb για 1 μήνα οπότε μου ανανεώθηκαν όλα μαζί μέχρι 29/12. Θα βάλω προς το τέλος τα 5 gb με 8 ευρώ και θα το αφήσω μέχρι να πάω ταξίδι στην Πράγα τέλη Φεβρουαρίου για να έχω mb εκεί. 211ebd3a18513a9429f5bee72f75c2da.jpg

     

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

  10. Και εγώ λέω να μην ξανά ανανεώσω το frog μου.

    Βασικά περιμένω κάποιον να δοκιμάσει μετά τις 20 να κάνει ανανέωση μπας και μεταφέρονται τα mb. Αν ναι, δεν θα με χαλούσε να έχω κάποια για τις γιορτές.

     

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

  11. Χθες, έκανα μια ανανέωση 6€ προκειμένου να βάλω το πακέτο δεδομένων με τα 4giga. Μετά την ανανέωση, μεταξύ άλλων, μου ήρθε ένα sms, που έλεγε "MOΛIΣ KEPΔIΣEΣ 500MB & 60' ΠPOΣ EΛΛAΔA & ΔHMOΦIΛEIΣ ΔIEΘNEIΣ ΠPOOPIΣMOYΣ ΓIA 1 MHNA! ANANEΩΣE TON EΠOMENO ME 10€ & ΘA ΛABEIΣ EΠIΠΛEON 500MB & 100' ΠPOΣ OΛOYΣ". Στο υπόλοιπο μου όμως έχω 2€ και κάτι ψιλά, 4giga, και δεν φαίνονται πουθενά τα 60 λεπτά και τα 500mb. Μήπως ξέρει κάποιος τι έχει συμβεί ή αν κατάλαβα λάθος;
    Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στον επόμενο μήνα θα κερδίσεις 500 και 60' με οποιαδήποτε ανανέωση, και αν κάνεις από 10 ευρώ και πάνω + όλα τα άλλα

     

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

  12. Αντε αφου με πιέζετε να σας πω τι έγινε , θα σας πω ντε μη βαράτε!! :lol::lol:

     

    Λοιπόν , σε πρώτη φάση της εξήγησα ότι έκανα εκ παραδρομής αγόρα πακέτου ομιλίας το οποίο ούτε καν χρησιμοποίησα και ότι απλά ήθελα επαναπίστωση των χρημάτων μου με ταυτόχρονη διαγραφή του πακέτου. Μου απήντησε πως πλέον στην καρτοκινητή δεν πρέπει να επέμβουν στο σύστημα και να κάνουν μια τέτοια ενέργεια διότι πλέον νομικά λέει δεν καλύπτονται!! Της επαναλαμβάνω πως έκανα λάθος αγορά πακέτου και πως είναι θεμιτό αυτό το αυτονόητο πράγμα. Μου λέει συγγνώμη δεν είναι ότι δεν θέλω να σας εξυπηρετήσω απλά δεν γίνεται κάτι τέτοιο πλέον. Της λεω που είναι γραμμένος αυτός ο νόμος; Οι φίλοι μου πρόσφατα έκαναν επαναπίστωση χρημάτων και διαγραφή πακέτου που αγόρασαν κατά λάθος... Και ξαφνικά μαλάκωσε η στάση της και το γύρισε προφανώς λέγοντας μου " Θα κάνω μια κατ' εξαίρεση επέμβαση για διαγραφή του πακέτου σας αλλά να ξέρετε δεν καλυπτόμαστε νομικά πλέον σε τέτοιες ενέργειες". Την ευχαρίστησα που με εξυπηρέτησε και εντος 24 ωρών θα έχω τα λεφτά μου πίσω και το πακέτο διαγεγραμμένο. :)

    Το ότι δεν φταίνε αυτοί και όντως σας κάνουν την χάρη σε όσους αγοράζετε λάθος πακέτα δεν το σκεφτήκατε καν ε?

     

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

  13. Καλησπέρα,

     

    Εχω κάνει μια αγορά από Amazon Αγγλίας και έχει γίνει αποστολή με i-parcel. Λίγο που έψαξα, όταν φτάσει εδώ παραδίδεται στην ISS και στην συνέχεια ελτα με καινούργιο tracking.

     

    Έχει κανείς εμπειρία με i-parcel και γενικά χρόνους παράδοσης? Σήμερα είναι να έρθει σε εμένα, αλλά παντού διαβάζω για μεγάλες καθυστερήσεις.

     

    Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

×
×
  • Create New...