Jump to content

iraki1986

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iraki1986

  • Ημ. Γέννησης 04/10/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

iraki1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μακάρι να σταθώ τυχαιρή αυτή τη φορά! Καλή επιτυχία σε όλους μα πιο πολύ σε μένα! Λόγο σπασμένου κινητού. :)
  2. Απ'τα καλύτερα κινητά στην αγορά αυτή τη στιγμή! Καλή επιτυχία σε όλους μα περισσότερο σε εμένα!
  3. Αποκωδικοποιητή πως βάζουμε; έχω έναν F&U αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά για να τον επιλέξω,εκτός κ αν δεν ξέρω σε ποιά κατηγορία ανήκει και δεν μου τον βγάζει.
  4. Καλησπέρα! Απο αύριο κι εγώ κάτοχος του SG5 περιμένω το κινητό και φυσικά ψάχνομαι για θήκη, παρήγγειλα αυτή: http://plusmobi.net/index.php?route=product/product&product_id=526 και θα ήθελα τη γνώμη σας, ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  5. Good luck! Ελπίζω να σταθώ τυχερή αυτή τη φορά γιατί το Samsung Galaxy S2 μου νομίζω ότι έχει παρα παλιόσει...
  6. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω μετά την αναβάθμιση, κλείνει το κινητό απο μόνο το και κολλάει αρκετές φορές τη μέρα ενώ πριν πήγαιναν όλα ρολόι.
  7. Μπορείς να μας πεις απο πιο κατάστημα public το πήρες; γιατί πήρα στα κεντρικά και μου είπαν ότι έχουν μόνο το I9505.
  8. Τελικά αυτοί που θέλουμε να το αποκτήσουμε σε ποιο κατάστημα να πάμε καλύτερα; εγώ έκανα παραγγελία στην ηλεκτρονική αλλά δεν ξέρω τι είναι το gt που αναγράφει.
  9. Ήξερα ότι μπορείς να αποφύγεις την "σαβούρα", αν μου επιτρέπεται η λέξη,που βάζουν μέσα οι κατασκευαστές αλλά όχι ότι είναι παραμετροποιήσιμο και το αυτονόητο να υπάρχει δηλαδή προεγκατεστημένος file manager. Any way σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και για οτιδήποτε σαν καινούρια σχετικά με vanilla android θα επανέλθω!:)
  10. Αυτό το κινητό το ήθελα ακριβώς για αυτό που προσφέρει οτι είναι παραμετροποιήσιμο και παίρνει τις αναβαθμίσεις από τη μαμά google που οι άλλες εταιρίες δεν προσφέρουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι και πανάκριβα γι'αυτό κατέληξα σε αυτό! Μακάρι να μπορούσα να πάρω το samsung galaxy s4 google play edition και να τα έχω όλα, αλλά απο ότι γνωρίζω δεν το υποστηρίζει η χώρα μας!
×
×
  • Create New...