Jump to content

petras1992

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petras1992

  1. Λοιπόν παιδιά σας μιλώ εκ μέρος ενός φίλο μου , το παλικάρι έχει ενδοιασμούς και θέλει να κάνει μια έξυπνη αγόρα μεταξύ δύο κινητών (G2 mini και GS4 mini) .Όπως σας προανέφερα προηγουμένως λοιπόν, δεν ξέρει τι να αγόρασει γιατί θέλει πρώτα να μάθει ποιά απο τις δύο συσκευές ειναι πιο γρήγορη , ποιά έχει καλύτερη ανάλυση ,αποδοτικότητα,αξιοπιστεία τέτοιου είδους πράγματα(τα οποία όλοι ψάχνουμε πρωτού αγοράσουμε ένα κινητό. Κάθε άποψη θα είναι σεβαστή και υπολογίσημη ως προς τον βαθμό που ισχύει βέβαια. Υ.Σ Έχει ψάξει reviews αλλά όπως μου είπε δεν ''είδες φως'' .
  2. Έχεις δίκαιο φίλε , νόμιζα πως τα έξοδα ήταν δικά μου αλλά τελικά όταν ξαναμίλησα μου είπαν οτι τα χρεώνονται αυτοί (κατάλαβα λάθος την πρώτη φορά) Το έστειλα πίσω την παρασκευή και τώρα περιμένω παιδιά .
  3. Συγκεκριμένα απο το μεσημέρι ψάχνω αλλά δεν έχω βρει κάτι δωρεάν . Όχι το 16άρι είναι και το πήρα απο http://ortel.gr/ . Αλλά ναι, θα μπορούσα να πω πως δεν ξεκίνησε με το δεξί η σχέση μας και λογικά θα το στείλω πίσω για σερβις.
  4. Λοιπόν παιδιά , σήμερα ήρθε το G3 μου. Και καθώς βάζω την sim μου , πατάω κανονικά το pin για να μπω καθώς πήγα να πάρω τηλέφωνο βλέπω οτι λέει ''Το δίκτυο κληδόθηκε'' Το έκανα επανακίνηση μπας και δεν ήταν τίποτα αλλα τζίφος . Έπειτε πήρα τηλ στο κατάστημα που το είχα πάρει και μου είπαν πρεπει να το επιστρέψω για να ελεγχθεί για το τι έχει και μετά να σταλθεί στην LG στην Αθήνα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκληδώσει χωρίς να το στείλω γιατί θα επιβαρυνθώ τα έξοδα και γιατί θα αργήσει μου είπαν (1 βδομάδα σίγουρα). Έχω δει πολλά ''tricks'' στο youtube αλλα όλα με πληρωμή , όλες οι απόψεις σας ευπρόσδεκτες .
  5. εε αδερφε μολις δεις αυτο το μνμ απαντα μου λιγο , θελω να σε ρωτησω κατι οσον αναφορα το upgrade απο 2.3.7 σε ics ;)
  6. Λοιπον , επειδη μ'αρεσει να ψαχνομαι οσον αναφορα τα κινητα (Ειμαι χρηστης του note n7000) και επειδη ενας φιλος μου , ζητησε την βοηθεια μου θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη rom για ics (Xperia U) ετσι ωστε να του την περασω .Εχω ψαχτει γενικα οσον αναφορα αυτο το θεμα αλλα αμα εχεται να μου προτινεται κατι πιστευω θα με βοηθουσατε ακομα περισσοτερο :D btw το παιδι εχει 2.3.7 (Zombie Art by Jack Larson) ..
×
×
  • Create New...