Jump to content

ChristosKav

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ChristosKav

  1. Εγω προσωπικα πιστευω οτι τα 30ρια μεχρι 50ρια για ΟΤΕ και ΝΟVA, για σειρες και ταινιες ειναι παρα πολλα. Αρα γι αρχη με 10 ευρω εχω μια αξιολογη ποσοτητα ταινιων και σειρων και δεν χρειαζεται να τις κατεβασω και να παρανομω (δν εχω δει πολλα γιατι λογω ιδεολογιας δεν θελω να "κλεψω") και μαλιστα οπου θελω αρκει να εχω αξιολογο internet. Οι υποτιτλοι δεν με απασχολουν, τους χρειαζομαι μονο για επιστημονικες εκφρασεις που δεν τις καταλαβαινω. Τελος δοκιμασμενο σε: desktop, laptop, nexus 5, samsung s6, ipad mini 4 και ps3 (με ps3 top), ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, απλα αργει λιγο να μου δωσει hd λογω συνδεσης (απλη adsl που στα καλα της κλειδωνει στα 14). Τελος, κι εμενα δν με χρεωσε, αντιθετα στην εγγραφη μου ειπε οτι 3 μερες πριν θα με ειδοποιησει με mail ωστε αν θελω να το διακοψω και να μην χρεωθω ποτε.
  2. Προ λίγων ημερών αγόρασα το Note 2, κινητάρα. Έχω όμως ένα θέμα, δυο τρεις φορές μου έχει κάνει τον ήχο για τα notifications, το κλασικό wistle αλλά δεν είχα κανένα μήνυμα, ούτε ειδοποίηση για updates ούτε τίποτα, ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ξέρουμε γιατί το έκανε αυτό?
  3. Καλησπερα, πρωτα απ' ολα θα ηθελα να πω οτι ειμαι νεος στο forum και δεν ξερω αν εδω ειναι το καταληλο topic για να θεσω την ερωτηση μου, αν ειμαι λαθος πειτε το μου και προτεινετε μου που να το θεσω. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει να αγορασω το Note 2 απο τα γνωστα σε ολους μας μαγαζακια που εχει το skroutz και μας αφηνουν ολους με το στομα ανοιχτο με τις τιμες τους. Το εχω βρει (δεν μπορω να πω το ονομα του μαγαζιου γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται) 496,20 απο ενα μαγαζι στον Αλιμο το οποιο εχει πανω απο 450 5αστερες αξιολογησεις. Αν το αγορασω και τελικα εχει καποιο προβλημα λετε να εχω ανταποκριση και σωστο service? Επισης το φοβαμαι μηπως ειναι κλεμμενο (να διευκρινησω οτι δεν εχω ακουσει τιποτα τετοιο για το συγκεκριμενο μαγαζι αλλα οπως και να 'χει 200 ευρο λιγοτερα δεν ειναι και λιγα, με βαζει σε σκεψεις οτι κατι δεν παει καλα). Τελος μια ερωωτηση ακομα. Galaxy 3 ή Note 2? Ξερω οτι ειναι 2 διαφορετικες κατηγοριες κινητων αλλα ειναι ενα ερωτημα που κυκλοφορει πολυ. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
×
×
  • Create New...