Jump to content

basiliab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About basiliab

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

basiliab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πολυ χρήσιμο το θέμα. Καταθέτω και την δικη μου εμπειρία απο ebay. Μακρια από flashplus. Αγορασα το c905 πριν από 3 χρονια με προβληματα στη φόρτιση του και ασχετες επανεκκινήσεις. To μαγαζι προτεινε να μου το επισκευασει δωρεαν η να πληρωσω 20 € για αντικατάσταση με καινούριο. Μη γνωρίζοντας πολλα μιας κι ηταν η πρωτη αγορα μου, τα εδωσα και εστειλε καινούριο όπως ισχυρίστηκε με τα ιδια όμως προβληματα! Παραπονέθηκα στο paypal αλλα ειχε περασει αρκετο διαστημα λογω αργιών τους κι απλα σημείωσαν τα περιστατικό. Ουτε καν αρνητικο feedback δεν με αφηνε να κανω στο μαγαζι. :mad:
  2. σχετικα με τις εγγυήσεις τι θελει προσοχη? Η "εγγύηση international" που αναφερεις τι καλύπτει? Αγορασα πριν 2 χρονια κινητο Ericsson μεσω ebay απο ΚΙΝΑ καινουριο, στην μεταφορα δεν ειχα κανενα προβλημα. Το τηλ. ομως χαλασε μετα απο 20 μερες. Ο κινεζος για αντικατασταση μου ζητησε 20€ επιπλεον. Μετα απο παραπονα στο ebay και τον πωλητη "εσκασα" τα 20€ και μου εστειλε αλλο καινουριο, το οποιο παρουσιασε ξανα προβλημα μετα απο 2 μηνες στην επαφη του φορτιστη με το τηλ. αλλα επειδη "παλευόταν" δεν εδωσα συνεχεια. Εγγυηση στην Ελλαδα δε με καλυπτε. (feedback δεν μπορουσα να στειλω για δευτερη φορα, αρητικο εννοείτε και το μαγαζι συνεχισε να εχει θετικα feedback...)
  3. Καλησπερα. Ψαχνοντας κι εγω για ενημερωση σχετικα με τα κλιματιστικα ειδα το μηνυμα σου. Το κλιματ. που εχω ειναι multi General japan 20 ετιας περιπου 9αρια μονο ψυξη. Δουλευουν χωρις προβλημα και ειναι εγκατεστημενα.
×
×
  • Create New...