Jump to content

Yiakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Yiakos

  1. εγω εχω πορτοκαλι καπακι.πιστευω εχεις καλες πιθανοτητες να το ξεπερασεις το προβλημα.ολα τα καπακια πια ελλατωματικα?
  2. ΙΔΕΑ http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&ved=0CDwQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fwholesale%2Fwholesale-amoi-n821-case.html&ei=FWeGUdDiOY7WParGgdgK&usg=AFQjCNE0pH1rTvkHHpF5GgAYsfznDJPZwQ&bvm=bv.45960087,d.ZWU Αν ειναι αυτό το θέμα μόνο μπορείς να πάρεις απο εκεί καπάκια και σε οτι χρώμα θελεις ή με μια πιο σκληρή θηκη να αποφυγεις το ενοχλητικο τριξιμο (δεν θα προτεινα λαδι οπος τους μεντεσεδες) δεν ειναι και τοσο δυσβάσταχτο το κόστος. Φιλικα παντα!!!!
  3. Καλημέρα παιδιά Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα σε όλους!έχω τη συσκευή εδώ και ένα μήνα περίπου και δεν υπάρχει κάτι κακό που να γράψω γι αυτήν. Προχτές έβαλα και δεύτερη Sim και δουλεύει μια χαρά και αυτή. Βέβαια είναι λίγο περίεργο να κάνεις τις κλήσεις από την δεύτερη κάρτα (δηλαδή πρέπει να κάνεις slide αριστερά την επιλογή κλήσης ή την αποστολή μηνύματος για να επιλέξεις ποια sim χρησιμοποιείς) αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας. Κάποια μικροπροβλήματα που δεν θεωρώ σημαντικά,αλλά ίσως και επειδή δεν ξεψαχνίζω το κινητό δεν ξέρω να τα βγάλω πέρα είναι ότι κάποια ρολόγια που δοκίμασα να βάλω widget κολάνε δηλαδή η ώρα παραμένει στάσιμη και πρέπει να ξεκλειδώσω την οθόνη για να επανέλθει.Ισως πάλι να είναι οι εφαρμογές που κατέβασα προβληματικές αλλα δεν με απασχολεί ιδιέταιρα.Σαν συσκευή τηλεφώνου τα πάει μια χαρά και δεν έχω παράπονο από την ποιότητα των κλήσεων. Ο Κινέζος συνεχίζει ακάθεκτος!!!
  4. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Αγορασα το Amoi N821 και δεν μπορω να περασω προγραμμα πλοηγησης.Εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα (Navicom που το ειχα στην προηγουμενη συσκευή, Sigyc και Ndrive) και γινεται το εξης: το Navicom μου ζηταει κατι αναβαθμησει να του κανω, παταω να τις κανει αλλα παρολα αυτα δεν ανοιγει,δηλαδη ξεκιναει και μετα μου βγαζει μηνυμα "Navicom has stoped", ενω για τα αλλα δυο αναγνωριζει οτι ειναι πειρατικα............ καμια προταση?
  5. Οχι αδερφε τιποτα απο αυτα.....
  6. Εχετε περασει κανενα προγραμμα πλοηγησης? Εχω προσπαθησει να περασω 3 αλλα αναγνωριζει οτι ειναι σπασμενα και δεν τα περναει.Μπορει να με βοηθησει καποιος στο που μπορει να οφειλεται αυτο?
  7. Με την μεχρι τωρα χρηση δεν εχω κανενα παραπονο.Ουτε το εχω συλλαβει να κολαει,τωρα αν χασει και ενα αγγιγμα στο τοσο δεν θα το πεταξω κιολας,αλλα σου λεω δεν κανω extreme χρηση.
  8. Να σου πω την αληθεια δεν θα εκανα ποτε τετοια δοκιμη αλλα αφου πρεπει να σου απαντησω να σου πω οτι το ζουληξα λιγο αλλα δεν μου εκανε κατι τετοιο.Επισης να σου πω οτι με το καλημερα πηρα και θηκη για να το βαλω.Το τεστ ζουληγματος το εκανα χωρις θηκη.Μην με ρωτησεις αν ειναι αδιαβροχο γιατι κατω απο τη βρυση δεν το βαζω.φαινομενικα επειδη ειναι αρκετα μαλακο το υλικο του καλυματος ισως υπο προυποθεσεις να παρουσιαζει το φαινομενο αυτο.Υπαρχει βεβαια και η αστοχια υλικου ή να έχει σπάσει κάποιο απο τα δοντακια στιριξης και να μην παταει καλα......Δεν μπορω να πω οτι τριζει.Ελπιζω να βοηθησα.
  9. Καλησπερα παιδια!!! Το τηλεφωνο το πηρα την προηγουμενη εβδομαδα και μεχρι στιγμης δεν μπορω να πω οτι εχω παραπονα.Βεβαια το θεμα δεν ξερω κατα ποσο μενει επικαιρο αφου οπως βλεπω τα μοντελα και οι τεχνολογιες αλλαζουν με κινηματογραφικη ταχυτητα.Στο προκειμενο παντως το τηλεφωνο ειναι μια χαρα μεχρι στιγμης.Δεν το εχω δοκιμασει ακομα με 2 καρτες, οταν θα το κανω ομως θα σας πω.Σαν συσκευη τηλεφωνου,δηλαδη κλησεις,ακουστικη κτλ δεν μπορω να πω οτι λειτουργει χειροτερα απο την παλαια μου συσκευη.Εχω το xperia x10 mini pro (με το πτυσομενο πληκτρολογιο) και συνεπως ολες μου οι εντυπωσεις θα ειναι παντα σε σχεση με αυτη τη συσκευη. Η καμερα του ειναι αρκετα καλη και δεν μπορω να πω οτι δεν βγαζει ασχημες φωτογραφιες ή τουλαχιστον χειροτερες απο το προηγουμενο.Βεβαια ενα τεστ με προβολη των εικονων σε μεγαλυτερη οθονη (λαπτοπ) θα λυσει ολες τις αποριες. Το wifi αρκετα πιο γρηγορο απο την προηγουμενη συσκευη ενω δεν εχω κανενα παραπονο μεχρι στιγμης απο τις εφαρμογες που κατεβασα απο το καταστημα.Ακομα ψαχνω ενα καλο προγραμμα για πλοηγηση (τζαμπανταν please) και οποιος μπορει να με βοηθησει θα ηταν ευπροσδεκτος!Δεν προκειται να φτασω την συσκευη στα ορια της ομως μπορω να πω οτι για καθημερινη χρηση ειναι μια αξιοπρεπεστατη συσκευη και το ζητουμενο απο εδω και περα ειναι η διαρκεια ζωης του σε βαθος χρονου καθως δεν συνηθιζω να αλλαζω συσκευες συχνα.
  10. Ερωτηση 1η: Όταν λες φορτιστής χάλια τι ακριβώς εννοείς? Οτι αργεί να φορτίσει την μπαταρία? Ερώτηση 2η: οι φωτογραφίες μπορεί να τις πούμε και απαράδεκτες. Λιγο πιο αναλυτικός? Γενικά δεν φαίνεσαι ιδιέταιρα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, από ότι καταλαβαίνω. Περιμένω και εγω μέσα στην εβδομάδα να μου έρθει.
  11. φιλε και εγω περιμενω να το παραλαβω. Ειναι καλο σαν τηλεφωνο? Εννοω σαν συσκευη τηλεφωνου οσον αφορα τις κλησεις και την ποιοτητα τους ,γιατι με ολα αυτα που εχουν πανω ξεχναμε οτι το πηραμε για τηλεφωνο και χανουμε το προφανες. Ενας φιλος ειχε παρει ενα Mio, παλαιοτερο μοντελο βεβαια και του εκανε κατι τρελες, δηλαδη εσβηνε απο το πουθενα,ειχε προβληματα στη ληψη μηνυματων και κλησεων (μιλαμε για 2ετια και βαλε παλαιοτητα). Αληθεια η καρτα των 2gb ειναι αρκετη?Εχω μια 4αρα και σκεφτομουν μην μου εμενε αμανατι! Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!
×
×
  • Create New...