Jump to content

m_m_93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by m_m_93

  1. Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα με τ οποιο θα μπορουσαν να παιξουν ολα τα βιντεο του youtube ακομη και αυτα στα οποια αναφερεται οτι δεν ειναι διαθεσιμα για κινητες συσκευες!!!!!ευχαριστω:)
  2. Παιδια καλησπερα...ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη για να μπορω να δω καποια βιντεο απο καναλια οπως (megatv,ant1) γιατι οταν μαινω στη σελιδα τα βιντεο δεν ανοιγουν :mad:
  3. μαλλον εχω μεινει πολυ πισω!!! :O επισης μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο πληκτρολογιο που μπορω να αγορασω γιατι το αντιστοιχο της samsung πρεπει να ειναι λιγο ακριβο!!!:(
  4. ok!!σ ευχαριστω πολυ:) ελεγα μηπως θελει κανενα 8ωρο οπως τα κινητα!
  5. παιδια SOS!!!!! μολις το πηρα και επειδη φοβαμαι μην το καταστρεψω σας παρακαλω ας μ πει καποιος ποσες ωρες να το φορτισω?? και κατι ακομη..δν εχει υποδοχη για usb?? πρεπει να αγορασω??
  6. παιδια καλησπερα...ειμαι και εγω ενα βημα πριν αγορασω το συγκεκριμενο tablet! θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι σε θεση να διαβαζει και να επεξεργαζεται αρχεια office της Microsoft μεσω καποιας εφαρμογης ισως! (ισως ειναι χαζα αυτα που ρωταω αλλα δεν γνωριζω πολλα πραγματα για τετοια gadgets) ευχαριστω!:)
×
×
  • Create New...