Jump to content

fANiS_K

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fANiS_K

  1. Τελικα παιδες ποσο γρηγορα να πηγαινει αυτο το αμαξακι? Και κατι ακομα...θελω ενα GPS bluetooth για το P910i μου...εχει καποιος? Ποιο ειναι το καλυτερο κ πιο αξιοπιστο κατα τη γνωμη σας? Χαρτες της Ελλαδα κ γενικοτερα με πολλες πληροφοριες για καθε περιοχη υπαρχουν?Για το εξωτερικο? Το κοστος δεν με απασχολει...μιας κ θα το πληρωσουν οι γονεις μου γιατι αυτοι το θελουν! Παρακαλω τα φωτα σας!!
  2. Θα μπορουμε να το αλλαξουμε με το αγγλικο? Επρεπε να εχει επιλογη Ελληνικα/Αγγλικα στο ιδιο πληκτρολογιο..
  3. Γιαννη δεν ξαναγυρνω στη NOKIA με τιποτα!
  4. Στο κουτι εχει τα 2 γνωστα cd αλλα το ενα εχει μερικα πολυ καλα .sis files, τη βαση, το κατσαβιδακι, ακουστικα κλπ...δεν αλλαζει κατι αλλο παρα μονο οι εφαρμογες στο cd..
  5. Παιδες το hands-free που ειναι μεσα στη συσκευασια του P910i ειναι ΚΑΙ ραδιοφωνο?
  6. Παιδες και εγω εχω την απορια για το πως θα μπορεσω να γραψω ελληνικα απο το πληκτρολογιο του.. Αν βγει μετα πληκτρολογιο με ελληνικα, απλα το παιρνουμε και το αλλαζουμε?
  7. Φιλε και εγω ετσι το σκεφτηκα, αλλα μιας και δεν ειμαι mobile-freak κ δεν αλλαζω συχνα...πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του γιατι αν δεν αλλαζεις συχνα κινητα μπορεις να το κρατησεις για πολυυυυυυυυ καιρο! Πχ πηρα το 7250 Μαιο 2003 και το αλλαξα τωρα...ειναι στο συρταρι μου κ περιμενω να τραβηξω αυτα που θελω κ υστερα να το πουλησω.. Γιατι να κρατησει 1,5 χρονο ΜΟΝΟ? Μονο αν εισαι mobile-freak πιστευω να εχεις αυτο το προβλημα..
  8. Παιδες για μενα ειναι η μερα με τη νυχτα η διαφορα τους...παρτε το και δεν θα το μετανοιωσετε!
  9. Παιδες θελω να παρω το silicone screen protector και τα clear protectors για την οθονη απο την Brando....για P900! Αλλα επειδη δεν εχω ξαναψωνισει on-line μπορει καποιος να με βοηθησει? Δηλ. να του δωσω τα χρηματα(ελπιζω να ειναι οκ και οχι να μου τα φαει...) και να το παραγγειλει για μενα....
  10. Παιδες ισως φανει ηλιθια η ερωτηση....αλλα επειδη δεν το ξερω και το εχω σχετικα λιγο χρονικο διαστημα θα ρωτησω! Οταν παω να εγκαταστησω μια εφαρμογη, αλλοτε μου λεει που να το βαλω(στο κινητο ή στην εξτρα μνημη...) και αλλοτε οχι! Ακομα και αν αποφασισω να το βαλω στην εξτρα μνημη(αμ μου βγαλει το παραθυρο...) αυτο μπαινει στο κινητο, το οποιο ειναι φουλ! και ετσι μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος.... Τι να κανω? Επισης πως γινεται να μεταφερω μια εφαρμογη απο το κινητο στην εξτρα μνημη? Ζηταω συγγνωμη αν οι παραπανω ερωτησεις μου εχουν απαντηθει καπου αλλου αλλα αν κι εψαξα δεν βρηκα τπτ! Ευχαριστω!
  11. Φιλιππε ευχαριστω πολυ! Τωρα μπορω να κατεβαζω...
  12. Τι να σου πω βρε Αντωνη...οσες φορες και να προσπαθησα δεν με αφηνει! Στο tab Firewall εγω τα εχω και τα 2 στο High...θα δοκιμασω μηπως δουλευει στο Medium ή στο Low... Παντως παιδες....βοηθειααααααααααααα!!!!!!!!!!!
  13. Παιδες καλησπερα!Θελω να κατεβασω καποια προγραμματα και παρολο που συνδεομαι κανονικα μου βγαζει το antileech μηνυμα με το κατεβατο... Χρησιμοποιω το firewall Zone Alarm Pro! Τι ρυθμισεις θα πρεπει να κανω ωστε να μπορω να κατεβασω τα αρχεια? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...